On parempi voida hyvin – myös työssä

Peurunka on hyvinvoinnin ammattilainen. Peurungan työhyvinvointipalvelujen avulla työyhteisöön tuodaan kaivattua yhteistä tekemistä, käsitellään hyvinvoinnin teemoja ja kehitetään motivoivaa ilmapiiriä.


Peurunka - Palvelut - Uinti 360

Hulppea panoramanäkymä!

Haluatko nähdä enemmän? Tutustu 360 asteen näkymään. Katso panorama »

Peurunka - Elämys - Icecat areena

Laukaan Betoni Arenalla jääliikunnan iloa

Peurungan jää- ja curlinghallissa koet jääliikunnan riemua monessa muodossa curlingista rusettiluisteluun. Järjestä turnaus tai varaa curling-tuokio virkistämään kokouspäivän ohjelmaa. Viikottain yleisöluisteluvuoroja. Tutustu Laukaan Betoni Arenaan.

Peurunka - Elämys - Golf

Laukaan Peurunkagolf

Peurunka on suosittu golfpaikka! Laukaan Peurunkagolf sijaitsee vain 5 min ajomatkan päässä Kylpylähotellista. Suositut golfpaketit ovat varattavissa golfkauden aikana. Golf ja kylpyläyö samassa paketissa.

Katso lisää!

Peurunka - Liikunta - Ryhmäliikunta

Personal Trainer -palvelut ja hyvinvointivalmennukset

Peurungasta löydät Personal Trainer -palveluita ja hyvinvointivalmennuksia! Lue lisää

Peurunka - Elämys - Saunat

Saunomisen iloa

Sauna luo suomalaisille elämyksiä kesällä ja talvella. Meillä on saunoja moneen makuun: Ranta- ja savusauna, kylpylän Panorama-sauna sekä Saunakabinetit. Valitse sopiva ja varaa se meiltä! Tutustu lisää tai katso panoramanäkymä saunatiloistamme »


Peurunka - Työhyvinvointi - Hyvinvointia

Hyvinvointia työhön

Työyhteisön hyvinvointi ei synny itsestään – se vaatii työtä ja ennaltaehkäisevää vuorovaikutusta. Peurunka on ollut luomassa hyvinvointia erilaisille yhteisöille ja yrityksille jo vuosikymmenien ajan.

 

Tarjouspyynnöt Peurungan myyntipalvelusta puh. 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi

Корпоративный отдых в Финляндии

Yhdessätekemisen iloa

Peurunka on oivallinen paikka työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen. Ajanmukaiset tilat, kauniit luonnonmaisemat, kylpylähotellin mukavuudet, laaja viihdetarjonta, virkistävät aktiviteetit ja asiantuntijoiden luennot työhyvinvoinnista vievät yhteisösi uudelle tasolle.

Peurunka - Työhyvinvointi - Kuntotestit

Kunto testiin!

Erilaiset kuntotestit ja mittaukset kertovat faktoja terveydentilasta ja auttavat suuntaamaan tavoitteisiin. Kysy lisää testauksesta!

Polkypyöräergometritestit »Kehon koostumuksen mittaus »Kävelytesti »Lihaskuntotesti »Kuntoindeksi »Hinnasto »


LUMIMITTELÖT

Leikkimielistä kisailua koko porukalle, jossa otetaan ilo irti lumilajeista! Lajeina mm. umpihanki- tai lumikenkäjalis, tarkkuuslaskenta, lankkusuksihiihtoa, pikapilkkiä… Kysy lisää!

60-120 min 160 € / h

Crossia korsussa ja juoksuhaudoissa

Asento! Tule ottamaan itsestä ja toisista mittaa ulkona toteutettavalle crossi- tunnille. Tehtäväni mm. poteron kaivaminen, telareiden kanto, tykin työntö, tetsaus, kaveria ei jätetä… Tällä tunnilla pääset haastamaan itsesi ja hikoilemaan kunnolla!

60 min 200 € / h

Saunayogaa ja skumppaa

Tunnilla tehdään 30- 40 min lempeä joogalajeihin pohjautuva harjoitus, jonka syvä vaikutus rentouttaa ja vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Harjoituksen jälkeen ryhmälle tarjoillaan kuohuvaa ja he saavat jäädä nauttimaan rentoutuneesta olotilasta saunan lämpöön. 60 min max. 16 250 € / ryhmä

Saunayogaa savusaunassa

Savusaunan hämyssä, lempeässä lämmössä tehtävä 30 min harjoitus. Saunayoga perustuu eri joogalajeihin, jonka syvä vaikutus rentouttaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa. Harjoituksen jälkeen ryhmä voi jatkaa saunomista omalla porukalla. Yhtä aikaa max 8 hlö / 30 min.

60 min max. 16 Sis vesipullot  550 € / ryhmä

Fiinisti fascialia

Aktiivista ja toiminnallista liikkuvuusharjoittelua, jonka tavoitteena on kehon kokonaisvaltanen hyvinvointi, unohtamatta rauhoittumista ja rentoutumista. Rauhoittavan tunnin päätteeksi tarjoillaan lasillinen viiniä, jota on mahdollisuus jäädä nauttimaan kaikessa rauhassa oman porukan kanssa.
90 min max. 20 350 € / ryhmä

Äijäjoogaa ja olutta

Äijäjooga on helppoa Hathajoogan periaatteita hyödyntävää joogaa, jonka liikkeiden valinnassa on huomioitu erityisesti miesvaltainen osallistujajoukko. Tunti sopii kuitenkin kaikille, jotka kaipaavat lisää liikkuvuutta. Rennon ja vetreän olon kruunaan annos kylmää olutta, joka tarjoillaan harjoituksen jälkeen!
75 min max. 20 350 € / ryhmä

Retket

Liiku patikoiden, pyörällä, luistimilla – ryhmässä tai yksin. Peurungan kaunis lähiympäristö kutsuu retkeilemään.

Katso lisää »

Peurunka - Palvelut - Curling

Curling

Peurungan curlingrata IceCat Arenalla tarjoaa hauskoja hetkiä kaiken ikäisille-  ja eri tasoisille pelaajille.

120 min max. 16 Sis. välineet Alk. 290 € / ryhmä
Katso lisää »

TIIMIKARKELOT

Koostetaan ryhmän toiveiden mukaan mm. seuraavista lajeista: Traktorin renkaiden vieritys, lakanalentopallo, norsupallo käsin, lankkusuksihiihto, köysisolmu, vedenkanto ja paljon muuta! Kysy myös lisälajeista!

 60-120 min alk. 160€/h

Katso lisää »
Peurunka - Palvelut - Frisbee

Frisbeegolf

Peurungan 20-väyläinen rata upeissa maisemissa tarjoaa loistavat puitteet Frisbeegolfille. Peli soveltuu lähes kaikille!

60-90 min max. 20 / 1 ohjaaja Sis. välineet 130 € / ryhmä / tunti

Fatbike – pyörät

Fatbike-polkupyörät ovat uusi upea tapa nauttia ulkoilusta ja luonnosta ympäri vuoden!

alk. 120 min Sis. pyörä, kypärä ja lukko Alk. 25 € / hlö

Superfutis

Tässä lajissa puetaan kuplat päälle ja pidetään hauskaa! Vauhdikkaassa lajissa tarkoituksena on taklailla kavereita ja samalla pelata jalkapalloa.
1-2 t max. 10-30/ryhmä 360-450€
Katso lisää »

Peurunka - Palvelut - Hiki pintaan

Hiki pintaan – liikkumalla!

Suosittelemme mm. Spinningiä, peurunka pumppia, fascial- kehonhuoltotuntia, saunajoogaa, ohjattua kuntosaliharjoittelua, ohjattua vesijumppaa tai tanssillisia liikuntatunteja. Kysy myös lisälajeista!

60 min max. 30 Sis. välineet Alk. 130 € / 1 ohjaaja

Peurunka - Palvelut - Keilaus

Hohtokeilaus

Keilahallissamme on 4 rataa, jotka kaikki ovat varustettu automaattisella pistelaskulla ja hohtopelimahdollisuudella.

 55 min max. 6 keilaajaa/rata Sis. kengät ja pallot 28 € / rata / 55 min Ohjaus 130 € / 60 min

Peurunka - Työhyvinvointi - Luennot

Parempi voida hyvin luennot

Tilaa ryhmällesi Peurungan suositut asiantuntijaluennot työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin. Luentoihin voidaan liittää myös käytännön harjoitteita ja keskustelua. Kysy lisää niin räätälöimme tarpeisiisi vastaavan kokonaisuuden!

Tarkemmat tiedot luennoista »

PeurunkaRace

ÄN, YY, TEE NYT, joukkueet valmiina seikkailuradalle! Rasti toisensa jälkeen toimintatäyteisiä tehtäviä, joissa tarvitaan osallistujien yhteispeliä. PeurunkaRace

2 h 20-150 Alk. 300 € /  1 ohjaaja