Huom! Kylpylässä jokialtaan vasta- ja myötävirtaus toistaiseksi pois käytöstä.  Pahoittelemme tilannetta.

Peurunka perheille

Haluaisitko irrottautua hetkeksi arjen pyörityksestä ja viettää aikaa perheesi kanssa? Meillä voitte tehdä asioita yhdessä rennolla otteella. Kylpylän riemut ja jokaista makua puhuttelevat sisä- ja ulkoaktiviteetit saavat koko perheen viihtymään. Voitte nukkua sikeästi pehmeiden lakanoiden välissä ja rauhoittua nautiskelemaan yhdessä maukkaasta ruoasta. Kotiin lähtiessä matkaan on pakattu hyvä olo ja mieli.

Peurungassa viihtyy koko perhe!

Peurungassa viihtyy pitempäänkin. Vietä loma aktiivisemmin tai sitten rauhallisesti rentoutuen.

Kylpylässä paljon tekemistä! Laske huima 130 m vesiliukumäki tai toinen 40 m liukumäki, sekä taituroi Wibit-vesikiipeilyradalla. Perheen pienimmät nauttivat lämpimästä vedestä baby bungee-altaalla.

Monipuolisen kylpylän lisäksi Peurungassa on useita koko perheelle sopivia aktiviteetteja. Erilaiset sisä- ja ulkoaktiviteetit, kuten hohtokeilaus ja frisbeegolf, pitävät pienten liikkujien energiatasot korkealla kaikkina vuodenaikoina. Järvi ja upeat ulkoilureitit houkuttelevat liikkumaan luonnossa. Perheen pienemmille on leikkipaikkoja sekä sisällä että ulkona.

Kesän 2022 uutuus on Vesipuisto ja Rantamaailma. 

Kylpylä on kaikkien suosikki!

Än, yy, tee, NYT – vauhti ja riemunkiljahdukset kiihtyvät, kun lapset viilettävät pitkin Peurungan kylpylän huimia, 130 ja 40 metrin pituisia vesiliukumäkiä. Pidempi niistä on yksi Pohjoismaiden pisimpiä vapaasti laskettavia vesiliukumäkiä. Kello mittaa laskuun kuluvaa aikaa, ja matkaseurueen kesken onkin hauska ottaa kisa, kuka on nopein laskija. 

Jos sattuu vaikka sateisempi tai harmaampi päivä lomapäivälle, ei hätää. Tervetuloa Peurunkaan viihtymään kylpyläämme! Ui pitkää matkaa 100m pitkässä jokialtaassa, laske huimat liukumäet, rentoudu poreissa.

Peurungan kylpylä:

  • Liukumäet 130 m ja 60 m, lasten pieni liukumäki
  • Lasten allas ja baby bungee allas
  • Jokirata 100 m
  • Porealtaat, hemmotteluallas
  • Wibit keskialtaassa
  • Kylmä allas, Kuuma allas
  • Allasbar
  • Hydrohex-virtuaaliset vesijumpat päivittäin

Kesän hauskin lomaohjelma on Peurungan Vesipuisto!

Vesipuisto sijaitsee Peurungan ranta-alueella, lähellä kaikkia Peurungan palveluita. Huikea 900 m² vesipuisto sopii kaikille seikkailijoille. Ota mukaan kaverit tai perhe ja lähde mukaan seikkailuun!

Vesipuisto on avoinna joka päivä 12 – 20 (säävarauksella).

Vesipuistossa pääsee uimaan, kiipeilemään, tasapainoilemaan ja ylittämään erilaisia esteitä. Korkeimpana vesipuiston elementtinä on ”jäävuori”, joka on n. 4 m korkea ja josta voi hypätä järveen.

Peurungassa on huomioitu lapset

LEIKKITILAT JA PELIT

Peurungassa on sisällä lasten leikkitila sekä ulkona keinun, liukumäen ja kiipeilytelineen sisältävä leikkialue. Hotellin vastaanotosta on lainattavissa lautapelejä.

UIMARANTA SOPII LAPSILLE

Uimaranta on hienohiekkainen matalalla rantavedellä, joka sopii myös perheen pienempien vesileikkeihin.

KEILAHALLI

Ota perheen pienimmät mukaan myös keilaamaan. Keilahallista löytyy ramppi, josta palloon saa vauhtia sekä laidat halutessanne.

Tutustu myös alueemme ulkoilureitteihin ja paista laavulla makkarat perheen kesken!

.. Ja paljon muuta tekemistä kaiken ikäisille!

FRISBEEGOLF

Alueellamme on suosittu Frisbeegolf-rata, jossa vierähtää mukavasti aikaa koko perheellä. Frisbeegolf on myös nuorison suosikki!

FATBIKET

Meiltä voit vuokrata myös Fatbiket ja lähteä tutustumaan alueeseen vauhdikkaammin. Fatbikejä löytyy myös lasten kokoja!

JÄRVELLE

Vuokraa sup-lauta, soutuvene tai kanootti ja lähde järvelle!