Suomen paras kylpylä: Spa&Resort Peurunka

Kun etsit Suomen parasta kylpylää, tulokset ja asiakkaiden palautteet puhuvat puolestaan: Tervetuloa Spa&Resort Peurunkaan!

Monet perheet ja pariskunnat miettivät, mihin suunnata loman tai viikonlopun viettoon. Onneksi Suomessa on monia ihania paikkoja, mutta yksi erityisen houkutteleva vaihtoehto on Spa&Resort Peurunka Keski-Suomessa, Laukaassa.

Peurunka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä niin perheille kuin pariskunnillekin. Tässä artikkelissa tutustumme siihen, miksi Spa&Resort Peurunka on mielestämme Suomen paras kylpylä.

Perheloman ja viikonloppuloman suunnitteluun ei tarvitse käyttää enempää aikaa, sillä myös asiakkaidemme mielestä Suomen paras kylpylä odottaa jo sinua ja lomaseuruettasi.
Spa&Resort Peurunka tarjoaa täydellisen kohteen rentoutumiseen ja virkistymiseen kaikkina vuodenaikoina.

Lue eteenpäin ja löydä syyt, miksi tämä kylpylä on ykkösvalinta lomakohteeksi.

Peurunka on Suomen aktiivisin kylpylä – ja se tekee siitä yhden parhaimmista kylpylöistä Suomessa!

Kaipaatko rentouttavaa ja mukavaa lomaa perheesi kanssa tai aktiivista viikonloppulomaa kumppanisi tai ystävän kanssa?
Spa&Resort Peurunka tarjoaa unohtumattomia hetkiä ja paljon aktiviteetteja kaikille matkailijoille.

Kun arki alkaa tuntua rutiinilta, loma perheen kanssa on ainutlaatuinen tilaisuus viettää laatuaikaa yhdessä ja ladata akkuja tulevaa talvea varten.

Spa&Resort Peurunka tarjoaa monia aktiviteetteja, jotka sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin.

Peurunka tarjoaa paljon muita aktiviteetteja perheille. Voitte kokeilla keilailua tai vaikkapa lähteä yhdessä frisbeegolfradallemme. Lähialueella on myös upeita luontokohteita, kuten Multamäki, jonne voi tehdä retken ja nauttia upeista maisemista. Illalla voitte rentoutua yhdessä perhehuoneessa tai vuokraamalla Peurantähti-huoneiston, jossa on oma sauna ja keittiö.

Kylpyläelämykset koko perheelle!

Yksi suosituimmista kohteista on tietenkin kylpylä, jossa voitte rentoutua porealtaissa, nauttia vesiliukumäistä ja uida yhdessä.
Lapset rakastavat varmasti monipuolista kylpylää, jossa he voivat leikkiä ja polskia.

Kylpylämme on yksi Suomen suurimmista, ja sieltä löydät kaiken ikäisille sopivia aktiviteetteja. Perheen pienimmille on vesiliukumäkiä, mm. yksi pohjoismaiden pisimmistä 130 m vesiliukumäki sekä lasten altaat.
Vanhemmat voivat rentoutua porealtaassa, perinteisessä tai infrapunasaunassa tai hemmotella itseään Day Spassa hieronnassa ja kasvohoidossa.

Day Span hemmotteluhoidoista suosituimpia ovat:

Viikonloppulomalle aikuisten kesken Suomen parhaaseen kylpylään:

Jos olette pariskunta tai seurue aikuisia, jotka kaipaavat aktiivista viikonloppulomaa, Spa&Resort Peurunka on myös teille täydellinen kohde.
Tässä muutama syy, miksi Peurunka voi olla teidän seuraava lomakohteenne:

Liikunnan iloa luonnossa:
Peurunka tarjoaa laajan valikoiman liikuntamahdollisuuksia aktiivisille pariskunnille. Voitte lähteä vaikka pitkälle pyöräretkelle metsäreiteille Fatbikeillä, sähköllä tai ilman, kokeilla keilailua, tai osallistua ryhmäliikuntatunteihin. Aktiiviset lomapäivät ovat taattuja!

Ihana kylpylä:
Kylpylämme tarjoaa rentoutumiseen täydelliset puitteet. Porealtaat, saunat, kuten mm. tilava infrapunasauna auttavat teitä unohtamaan arjen kiireet.
Day Span hemmotteluhoidot täydentävät loman ihanilla hemmottelu-, kosmetologi- ja vartalohoitojen valikoimalla.

Monipuoliset majoitusvaihtoehdot:

  • Päärakennuksen viihtyisät kahden hengen standard huoneet sekä tilavammat superior huoneet sijaitsevat lähellä kaikkia palveluita, laita kylpytakki päälle ja kävele suoraan kylpylään!
  • Peurantähden huoneistot omaa tilaa arvostaville, keitä aamukahvit omassa rauhassa ja laita sauna päälle vaikka heti aamusta! Lomalla aikatauluilla ei ole väliä ja omalta parvekkeelta ihailet Peurunkajärven maisemia.
  • Peurunkapihan economy huoneet ovat edullisempia kahden hengen huoneita aivan päärakennuksen vieressä, lyhyt happihyppely herättää päivään ja lemmikkien kanssa matkustavat pääsevät kätevästi heti ulos omasta ovesta!

Viihdettä ja iltaelämää!

Spa & Resort Peurungassa on pitkin vuotta tarjolla viihdettä, tapahtumia ja tanssi-iltoja.

Eturivin artistit, parhaat bileet, tunnelmallisimmat tanssit – ne kaikki löytyvät meiltä.

  • Peurunka Areenan keikkaillat
  • Ravintolamme tanssi-illat
  • Apollo Barin karaokeillat

 

Tutustu tapahtumakalenteriin ja varaa majoitus oman suosikkisi keikalle!

Ruoka ja ravintolat:

Ravintolamme tarjoavat herkullista ruokaa niin aikuisille kuin lapsillekin. Voitte nauttia yhdessä perheen kanssa herkullisista aterioista ilman ruoanlaiton huolia.  Eri ravintoloistamme löytyy varmasti kaikille sopiva vaihto; niin pikaruokaa kaipaavalle kuin vaikkapa kunnon pihviä rakastavalle. Tutustu ravintoloihimme: peurunka.fi/ravintolat

Monipuolisesta ravintolatarjonnasta löytyy jokaiselle jotain:

  • Bistro Nemon pikaruokalista ja kahvilapalvelut
  • Apollo Barin Tavernalista
  • Pata&Pannu-ravintolan aamiainen sekä kotiruokatarjonta
  • Ravintola Peurankellon valikoimassa sesonkien mukaan vaihdellen Peurunkapöytä tai A la carte lista.

Yhteenveto:

Joko olet vakuuttunut siitä, että Spa&Resort Peurunka on ehdottomasti Suomen paras kylpylä?

Spa&Resort Peurunka tarjoaa unohtumattomia kokemuksia niin perheille kuin aikuisten kesken lomaileville. Arkiloma, perheloma tai viikonloppuloma täällä tuo mukanaan rentoutumista, aktiviteetteja ja herkullista ruokaa upeissa maisemissa.

Älä siis epäröi tehdä varausta, anna itsellesi lupa nauttia hetkestä Spa&Resort Peurungassa – Suomen parhaassa kylpylässä.