PEURUNKA

Palvelut yrityksille

Koe yhteinen energia!

Kun haluat järjestää onnistuneen kokouksen tai yritystapahtuman, tule Peurungan inspiroivaan ympäristöön. Varaa Peurungasta onnistunut kokous- tai työhyvinvointipäivä. Ollaan yhteydessä!

 

Kokouspalvelut

Peurungassa voit järjestää pienen tiimipalaverin tai isommat kokoukset. Peurunka Areena tarjoaa kokoustilan jopa 600 henkilölle.

Kokouspalvelut

Kokoustilat

Peurungasta on useita kokoustiloja varattavissa. Oletpa järjestämässä kokousta, henkilöstötilaisuutta, lanseerausta, työhyvinvointipäivää ja juhla, meiltä Peurungasta löydät varmasti sopivan kokoustilan. Tasokkaat kokous- ja ravintolapalvelumme takaavat onnistuneen tilaisuuden.

Kokoustilat

Työhyvinvointi

Peurungan työhyvinvointipalvelujen avulla työyhteisöön tuodaan kaivattua yhteistä tekemistä.

Henkilöstön terveyteen ja hyvinvointiin panostaminen on parhaita tapoja investoida yrityksen tulevaisuuteen. Kevyimmillään se voi tarkoittaa innostavaa asiantuntijaluentoa tai lyhyttä aktiviteettia kokouspäivän yhteydessä tai koko päivän kestävä teemoitettu työhyvinvointipäivä.

Työhyvinvointi

Helppo tulla ja yöpyä

Peurunka on ihanteellinen paikka järjestää tapahtuma keskellä Suomea! Esimerkiksi jos organisaatiosi toimipisteet on ympäri maan, on meille kaikkialta helppo ja lyhyt matka tulla.

Peurungan löydät vain 30 min. ajomatkan päästä Jyväskylästä.
Osoite: Peurungantie 85, 41340 Laukaa.

Meillä on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja meillä pääset nauttimaan kauniista keskisuomalaisesta luontoympäristöstä ja järvimaisemasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö, kerro millaista tapahtumaa suunnittelet ja mitä toiveita sinulla on järjestelyihin. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Tai ole meihin yhteydessä!

Yhteydenottopyyntö

  • Kerro meille tarkemmin mistä aiheesta toivot meidän ottavan yhteyttä
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
PEURUNKA

Tutustu palveluihimme!

Lue palveluistamme lisää

Tyhy-päivä, josta on oikeasti hyötyä

Lue lisää

”POKE palaa Peurunkaan tyhy-päiville kerta toisensa jälkeen”

Lue lisää