Majoitus

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme ja varaa sinulle sopivin.

Tervetuloa Peurunkaan!

Hotelli
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
1
+
Lapsia
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Kylpylähotellin päärakennus

Check in: 15:00 alkaen
Check out: 12:00 mennessä

Kylpylähotellin päärakennuksessa sijaitsevat huoneet ovat viihtyisiä ja ne sijaitsevat lähellä kaikkia Kylpylähotellin palveluitamme. Voit kulkea huoneesta kylpytakissa kylpyläämme. Lähellä ja saman katon alla ovat kaikki muutkin palvelumme: ravintolat, kahvila, day spa ja mm- Peurunka Areena.

Huoneissa on langaton Internet-yhteys, säädettävä ilmastointi sekä kylpytakit.

Peurunkapiha

Check in: 15:00 alkaen
Check out: 12:00 mennessä

Peurunkapihan economy-tason huoneissa majoitut mukavasti ja vähän edullisemmin rivitaloissa aivan hotellin palveluiden vieressä. Neljään huoneeseen aina ulkoa yhteinen sisäänkäynti ja eteinen. Jokaisessa huoneessa oma wc+suihku.

Peurantähti-huoneistohotelli

Check in: 16:00 alkaen
Check out: 12:00 mennessä

Peurantähden huoneistohotellissa majoitut laadukkaissa ja hyvin varustelluissa huoneistoissa aivan kylpylähotellin vieressä. Eri kokoiset huoneistot sopivat pariskunnille, seurueille sekä myös isommille perheille. Huoneistohotellista on kulku ulkokautta kylpylä- ja ravintolapalveluihin.

Peurunkarinne, lomamökit

Check in: 15:00 alkaen
Check out: 12:00 mennessä

Peurunkajärven rannalla sijaitsevat lomamökit saunoineen ja yhteistiloineen ovat hyvä ratkaisu, kun haluat perheelle tai ryhmälle tasokasta loma-asumista aivan Peurungan palveluiden vierestä.

Mökkejä on 3 kpl.