Kylpyläloma perheelle: näin Peurunka palvelee lapsiperheitä

Onnistunut kylpyläloma perheelle sisältää sopivassa suhteessa monipuolisia vesileikkejä, hyvää ruokaa ja palauttavaa unta. Erityisen onnistunut kylpyläloma lasten kanssa rakentuu silloin, kun kaikki tarvittavat palvelut ja aktiviteetit ovat helposti saavutettavissa.

Tässä blogissa käymme läpi, miksi Peurunka on ihanteellinen kohde kylpylälomalle lasten kanssa. Tarjoamme myös vinkkejä ja aktiviteetteja, jotka tarjoavat perheen pienimmille unohtumattomia kokemuksia ja muistoja yhteisistä reissuista!

Kylpyläloma lapsiperheelle – Peurungan kylpylän altaat ja palvelut toimivat kaiken ikäisille

Onnistunut kylpyläloma lasten kanssa syntyy, kun kylpylän allasalue tarjoaa monenlaista puuhaa. Peurungan kylpylästä löydät muun muassa nämä aktiviteetit ja palvelut:

 • Monipuoliset altaat: kylpylässämme on erilaisia altaita, kuten porealtaita, 100 metriä pitkä jokiallas, kylmäallas, hemmotteluallas, lastenallas ja Baby Bungee -niminen pienten lasten allas. Allasvaihtoehdoistamme löydät varmasti jokaiselle perheenjäsenelle mieleisen uintipaikan!
 • Vesiliukumäet ja Wibit-rata: Peurungan kylpylästä löydät Pohjoismaiden pisimpiin kuuluvan 130 metrin vesiliukumäen, joka houkuttelee perheen hurjapäisimpiä uimareita. Lisäksi tarjoamme kokeilunhaluisille 40 metrin liukumäen sekä vauhdikkaan lasten liukumäen. Allasalueellamme on myös Wibit-rata, jossa seikkailunhaluisimmat pääsevät haastamaan tasapainoaan sekä kehonhallintaansa.
 • Altaiden lämpötilat ja syvyydet: altaidemme lämpötilat vaihtelevat mukavan lämpimästä (+32–37°C) virkistävään (+8–10°C kylmäallas). Altaiden syvyyksissä olemme huomioineet kaiken ikäiset uimarit, ja esimerkiksi lastenallas on syvimmillään 80 cm​​​​.
 • Ruokailu kylpylässä: allasalueellamme voit nauttia esimerkiksi pikkusuolaista ja jäätelöä Bistro Nemosta, joten nälkäisenä ei tarvitse kenenkään jaksaa polskia.
 • Aktiviteettia myös aikuisempaan makuun: Hydrohex-virtuaaliallasjumppa tarjoaa monipuolista liikuntaa kylpylässä rentoutumisen vastapainoksi kylpylässä​​. Halutessasi varaat myös aikaa itsellesi Day Spa Nautiluksen tarjoamien hoitojen parissa.

Lue lisää kylpylästä »

Peurunka perheille »

Perheen kylpyläloman majoitus – mikä näistä sopii teidän tarpeisiinne parhaiten?

Erilaisilla perheillä on myös erilaiset majoittumisen tarpeet ja toiveet. Toisille sopii tiivis yhdessäolo yhteisessä hotellihuoneessa, kun taas toiset kaipaavat oman huoneiston tai lomamökin tarjoamia mahdollisuuksia. Peurungasta löydät monenlaista majoitusta kylpylälomalle lasten kanssa!

Peurungan majoitusedut lapsiperheelle pähkinänkuoressa:

 • Alle 4-vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi aikuisten kanssa ilman omaa vuodetta. Toki myös lisävuoteita on meiltä saatavilla, jos se on sinun perheellesi toimivampi ratkaisu.
 • Huoneissamme on langaton internet-yhteys, säädettävä ilmastointi ja kylpytakit. Lemmikit ovat myös tervetulleita osaan huoneistamme.
 • Kylpylän ja kuntosalin käyttö sisältyy majoituksemme hintaan. Kylpylähotellista käsin hyödynnät myös ravintolapalveluitamme, erilaisia sisä- ja ulkoaktiviteettejamme sekä Day Spa -hoitojamme vaivattomasti.

Valitse sopivin näistä majoitusvaihtoehdoista, kun olet lähdössä kylpylälomalle perheen kanssa:

 • Kylpylähotellin päärakennuksessa on tarjolla erilaisia hotellihuonetyyppejä. Standardihuoneemme ovat viihtyisiä ja lähellä kaikkia palveluita, kun taas superior-huoneet tarjoavat lisätilaa ja mukavuuksia, kuten parvekkeen, jääkaapin ja mikroaaltouunin. Tutustu huoneisiin »
 • Peurunkapihan hotellihuoneet ovat economy-tason huoneita rivitaloissa aivan kylpylähotellin palveluiden vieressä. Huoneissa on perushotellihuoneen varustelu, joten myös aamiainen ja kylpylän sekä kuntosalien käyttö sisältyvät majoituksen hintaan. Tutustu Peurunkapihan hotellihuoneisiin »
 • Peurantähti-huoneistohotelli sopii erinomaisesti lapsiperheille. Huoneistot sijaitsevat kätevästi kylpylähotellin pihapiirissä, joten kylpylään ja muihin aktiviteetteihin on vain lyhyt matka. Tarjolla on eri kokoisia huoneistoja, joista löytyy muun muassa oma sauna sekä parveke. Lemmikkien tuominen huoneistohotelliin ei ole sallittua. Huomioitavaa on myös, että kylpylähotellin aamiainen on ostettavissa erikseen. Tutustu huoneistohotelliin »
 • Peurunkarinteen lomamökit sijaitsevat kauniin Peurunkajärven rannalla, aivan Peurungan palveluiden vieressä. Jokainen lomamökki sisältää kaksi makuuhuonetta, ison parven, olohuoneen takkoineen, keittiön, ruokailuryhmän kuudelle, saunan ja terassin. Lisävuoteita kuuden hengen lomamökkeihin on saatavilla lisämaksusta, mutta lemmikkien ottaminen mukaan majoitukseen ei ole mahdollista. Tutustu lomamökkeihin »

 

Varaa kylpyläloma lapsiperheelle »

Kesäisin perheen kylpyläloma laajenee Peurungassa myös luonnonvesiin – meillä lapset seikkailevat lisäksi Rantamaailman vesipuistossa!

Peurungan Vesipuisto – osa Rantamaailmaa – on koko perheelle sopiva, kesäinen seikkailukohde. Tämä 900 m2 kokoinen alue Peurungan ranta-alueella tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia niin uimiseen, kiipeilyyn, tasapainoiluun kuin erilaisten esteidenkin ylittämiseen. Vesipuistossa on myös jännittävä ”jäävuori”, josta uhkarohkeimmat uimarit voivat hypätä järveen. Uusimpia elementtejä Vesipuistossa ovat Swing ja Plank, jotka haastavat erityisesti tasapainoa!

Turvallisuussyistä vesipuistoon pääsevät vain uimataitoiset henkilöt, ja alle 10-vuotiaat lapset seikkailevat vesipuistossa vain aikuisen seurassa. Ranta-alueella on myös uimaranta ja leikkipaikka pienille lapsille, joten perheen pienimmätkin pääsevät mukaan Rantamaailman riemuihin!

Lue lisää Rantamaailmasta ja Vesipuistosta »

Herkkuja moneen makuun – kylpyläloma lasten kanssa sisältää myös maistuvia ruokahetkiä

Kylpylän kassanakin toimiva Bistro Nemo tarjoaa kahvilapalveluita ja helppoa pikaruokaa. Sen monipuolisesta valikoimasta löytyy muun muassa jäätelöannoksia, herkullisia burgereita, pizzoja ja salaattiannoksia. Kylpylän puolella palvelee allasbaari, josta voi nauttia Bistro Nemon virvokkeista ja herkuista. Lue lisää Bistro Nemosta »

Peurankello kutsuu perheet nauttimaan maukkaasta ruoasta, jossa suositaan paikallisten tuottajien laadukkaita raaka-aineita. Ravintola Peurankello tarjoaa myös sesongeittain vaihtuvia buffet-illallisia. Lue lisää Peurankellon ajankohtaisista illallisista »

Apollo Barin tavernamenu sisältää herkullisia annoksia moneen makuun – mukana menussa myös lasten annoksia! Barissa on karaokea keskiviikosta lauantaihin ja Musabingo tiistaisin​​​​. Tutustu Apollo Bariin »

Varaa kylpyläloma perheelle Peurungasta!

Kylpyläloma lasten kanssa Peurungassa sisältää juuri teille täydellisen yhdistelmän aktiviteetteja, rentoutumista ja perheen yhteistä aikaa. Olipa kyseessä sitten jännittävät vesiliukumäet, luontoretket tai yhdessäolo maukkaan ruoan äärellä, Peurunka on loistava valinta lapsiperheille.

Varaa lomasi nyt!

Peurunka perheille »

Varaa kylpyläloman majoitus »

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Ole rohkeasti meihin yhteydessä! Kerromme mielellämme lisää perheille sopivista majoitusvaihtoehdoista sekä voimassa olevista tarjouksista.

Ote yhteys:

Myyntipalvelu
puh. 020 751 6300
peurunka@peurunka.fi

Tervetuloa kylpylälomalle perheen kanssa Peurunkaan!