Talviloman ohjelma kylpylässä

Mitä sinä odotat talviloman ohjelmalta?

Täällä meillä valmistaudutaan jo kovasti tulevien talvilomaviikkojen sesonkiin ja talvilomaohjelmaan kylpylässämme.  Peurungan seutu on yleensä lumivarmaa aluetta tammikuusta maaliskuulle asti, vaikka viime vuosien kehitys on osoittanut poikkeusvuosiakin. Talviloman suosikkiohjelmat löytyvätkin ulkona pulkkamäestä sekä sisällä kylpylästä.

Joka vuosi saamme paljon perheitä lomailemaan Peurunkaan ja on mukavaa kuulla lasten ääniä eri puolilta taloa.  Talviloman ohjelma tulee olemaan suunnattu erityisesti lapsiperheille.  Kylpylässä uiminen on kaikkien lasten suosikkihommaa.  Pienten ja isojen ihmisten viihtyminen on meille tärkeää.

Katso tästä lisää Talviloman ohjelmasta sekä  talvilomasta kylpylässämme. 

Taitaa olla monen perheen talvilomapaikan päättäjissä perheen kaikkein pienimillä suurin äänivalta ja erityisesti loman ohjelmalla on suuri merkitys. Tällaista viestiä ollaan perheiltä saatu. Yöpymiseen on vaihtoehtoja.

Peurantähti-lomahuoneistot ovat hyvä majoitusratkaisu perheille. Kun on kaksi makuuhuonetta, pienemmät voi laittaa nukkumaan toiseen makuuhuoneeseen ja isommat voivat jatkaa seurustelua olohuoneessa. Kiva lisä on täysin varusteltu keittiö olohuoneen yhteydessä, puhumattakaan huoneistokohtaisesta saunasta, jonka voi napsauttaa päälle, milloin vain, vaikka hiihtolenkin jälkeen.

Kylpylähotellin huoneet sopivat minusta niille, jotka arvostavat sitä, että kaikki palvelut ovat saman katon alla. Huoneisiin mahtuu kaksi lisävuodetta ja isommille perheille on muutamia isompia perhehuoneita, jotka varataan aina hyvissä ajoin ennakkoon loppuun. Kylpylähotellin huoneesta pystyy kylpytakissa tassutelemaan kylpylän puolelle. Etu tämänkin.

Kuvia ja muita majoitusvaihtoehtoja löytyy kotisivuiltamme ja siellä on myös verkkokauppa, josta palvelut voi varata helposti, milloin vain.

Ohjelmaa Talvilomalla ulkona

Viime talvena avattu Talvimaa   on ranta-alueellamme ja avoinna tänäkin talvena. Joulun alla lumitykki tuuttasi lunta ranta-alueella, jotta saadaan kunnon pulkkamäki aikaiseksi. Talvimaailmassa on hyvä ja hieno pulkkamäki, jossa voi laskea myös liukureilla tai tuubeilla. Pienimmille ja miksei myös isommille on luvassa vauhdin hurmaa. Liukureita ja pulkkia hotellivieraat saavat lainata veloituksetta, ne ovat lainattavissa ranta-alueella. Oman kylän väen sekä lähiseudun asukkaiden toivotaan tuovan välineet mukanaan, sillä niitä on rajoitetusti tarjolla.

Uudistuksia luvassa!

Hotelliaulamme pieni BAR AULA uudistuu juuri parhaaksi ennen talvilomia 2024. Baarin ilme uudistetaan ja sieltä on näppärästi ostettavissa virvokkeet vaikkapa aulassa nautittavaksi ja samalla lautapelejä pelaten. Lautapelejä on hotellin aulassa lainattavissa.

Ruokavaihtoehtoja moneen makuun

Peurungasta löytyy useita vaihtoehtoja ruokailuun. Voisi sanoa, että vaihtoehdot löytyy niin pikaruoan ystäville kuin monipuolista noutopöytääkin kaipaaville neljästä eri ravintolastamme, mm.

Eli voisi sanoa, että jokaiselle löytyy jotain Peurungan ravintoloista!

Liukkaat ladut ja muuta mukavaa ohjelmaa

Suksittelijoille Laukaassa on erinomainen latuverkosto. Peurungasta pääset hiihtämällä maakuntauraa pitkin vaikka lähikaupunkeihin esim. Jyväskylään asti. Mikä sen mukavampaa suksitellessa kauniissa talvisessa luonnossa pikkupakkasessa, jos vielä aurinko paistaa!  Ajantasaisen tiedon laduista löydät esim. tästä Laukaan kunnan latutiedote.

Muitakin liikunta- ja ohjelmavaihtoehtoja on aktiivilomailijalle:

  • Iltaisin on liikuntaryhmiä, joihin voi mennä mukaan pientä maksua vastaan.
  • Aktiviteetitkin on helppo varata verkkokaupasta ennakkoon.
  • Kuntosaleja on kaiken kaikkiaan kolme kappaletta.
  • Sulkapallokentällä voi ottaa mittaa kaverista. Sulkapallon pelaaminen on yllättävän raskasta, vaikka sulkapallo on itsessään kevyt kuin mikä.

Keilaaminen on matalan kynnyksen liikuntaa, sillä onnistumisia tulee aloittelijaltakin. Keilaus on koko perheen yhteinen ohjelma kylpylässä! Keilaaminen onnistuu perheen pienemmiltäkin ja pakettiin kuuluu aina myös keilauskengät. Bistro Nemosta voi tilata keilailun lomaan virvoittavat juomat tai vaikka ruokailla Bistro Nemossa keilailun jälkeen.

Uiminen kylpylässä taitaa olla kaikkien pikkuasiakkaidemme mieleen. Hurjimmille on 130 m vesiliukumäki ja hieman kesympi 40 m vesiliukumäki. Ihan pienille on lasten altaassa oma pikkuinen vesiliukumäki lohdutuksesi. Lasten ja nuorten mieleen on myös wibit vesikiipeilyrata keskialtaalla. On radalla nähty isiäkin kiipeilemässä ja mätkähtämässä altaaseen. Halutessasi voit tutustua kylpylään kotisivuillamme. Sieltä löytyy myös Hydrohex-virtuaaliallasjumppa-ajat.

Lomaohjelma voi olla rennompaakin!

Jos aktiiviloma ei ole mieleen, voi lomalla toki olla rennomminkin. Nauttia hyvästä ruuasta, seurasta ja vaikka hemmotteluhoidoista. Kenpä ei hierontaa joskus kaipaisi. Day Spa Nautiluksesta voit varata ihania hemmotteluhoitoja täydentämään lomaasi.

Meillä on huomattu semmoinen asia, että kun lapset ovat tyytyväisiä ja iloisia, aikuisetkin viihtyvät. Meillä on luonnostaan hyvä olla.