Aukioloajat

À la carte Suljettu nyt
lauantai17:00–23:00

maanantai–sunnuntai17:00–23:00

Ruokatilauksen 30min ennen sulkemisaikaa, varaa pöytä ennakkoon verkkosivuilta.

Tasting Suljettu nyt
lauantai12:00–16:00
17:00–20:00

maanantai–sunnuntai12:00–16:00
17:00–20:00

Lounas 27 € / hlö, Peurunka-pöytä päivällinen 30 € /hlö

Varaa pöytä!

À la carte – makuja laadukkaista raaka-aineista

À la carte –listalta löydät talven uuden menun sekä savuaromiset, laavakivigrillissä valmistetut liha-, kala- ja kasvisannokset. Henkilökuntamme opastaa mielellään sinua täydellisen ruoka- ja juomakokonaisuuden rakentamisessa.

Täydellinen à la carte lista kutsuu herkuttelemaan iltaisin nyt uudistuneiden aukioloaikojen myötä maanantaista lauantaihin.

Suosimme paikallisten tuottajien laadukkaita raaka-aineita sekä kotimaista aina mahdollisuuksien mukaan.

Tasting – vaihtuvia ja uusia makuja

Peurankello Tasting avaa uusia makumaailmoja. Nautiskele vaihtuvista herkuista ja tutustu uusiin makuihin!

Peurankello Tasting sisältää aina monipuolisen alkuruokapöydän, pääruokavaihtoehtoja sekä laajan valikoiman jälkiruokia. Suosimme kotimaisia, laadukkaita raaka-aineita, lähitilojen tuotteita sekä luomuruokaa.

Pöytävaraukset

Suosittelemme erityisesti ryhmille pöytävarauksia.

Alkuruoat

MAA-ARTISOKKA

12 €

Maa-artisokkaa, ilmakuivattua kinkkua, timjamimajoneesia, pikkelöityjä kasviksia

ETANA

12 €

Valkosipulietanoita, tomaatti-vuohenjuustomoussea, grillattua maalaisleipää

PALSTERNAKKA

12 €

Kermaista palsternakkakeittoa, palsternakkaconfit, friteerattua palsternakkaa, lehtipersiljaöljyä, hunajapaahdettuja siemeniä

Pääruoat

KURPITSA

22 €

Kurpitsarisottoa, tomaatti-vuohenjuustobruschetta, paahdettuja kurpitsan siemeniä

TUORE KALA

27 €

Ruskistetussa voissa paistettua tuoretta päivän kalaa, nokkossmetanaa, pikkelöityjä kasviksia

RYPSIPORSAS

23 €

Ylikypsää rypsiporsaanpotkaa,
tummaa Dijon-kastiketta, hapankaalia

NAUTA

34 €

Grillattua naudansisäfileetä, pippurikastiketta, maa-artisokkaa

PORO

36 €

Paistettua poronfileetä, pihlajanmarjakastiketta, sienipyrettä

Jälkiruoat

LAKRITSI

8 €

Lakritsipannacottaa, vadelmaa, kauracrumblea

BAILEYS

8 €

Baileys-suklaatryffeli, mansikkavaahtokarkki,
vanilja-limemoussea

JUUSTOLAUTANEN

8 €

Kotimainen juustolajitelma lisukkeineen

Alkuhyvänä
Revittyjä salaatteja
Hakkakurkkuja
Pikkelöityjä kasviksia
Kasvisterriiniä
Sieni-vuolukermasalaattia
Savustettua särkeä ja tilli-majoneesia
Martinmäen lämminsavustettua lohta ja sinappikastiketta Ilmakuivattua Pohjosahon tilan porsasta ja herukkahilloketta Kermaista aurajuustokeittoa ja paahdettuja siemeniä

Pääruokana
Sesongin tarjonnan mukaan vaihtuvat pääruoat katetaan viikonloppuisin Peurunka-pöytään.
Nyt Peurungan keittiön padoissa ja pannuilla hautuu suomalaista nautaa, porsasta, karitsaa ja riistaa päivittäisen saatavuuden mukaan.
Tarjoamme myös lähivesiemme järvistä ja pelloilta tulevia tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita.

Lasten pöytä
Tomaattia, kurkkutikkuja ja vesimelonia
Jauhelihalasagnea, friteerattua perunaa, ja paneroitua broileria

Jälkihyvänä

Puolukka-omenapaistosta ja vaniljakastiketta Vanukasta
Talon kakkua
Art Gelaton vaihtuvia jäätelömakuja
Valion juustoja ja oman keittiön hillokkeita Pandan makeisia

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: