Koronarajoitukset 23. – 31.1.2022

Rajoitamme asiakasmääriä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Koronapassi 1. – 20.2.2022

Asiakasmäärärajoitukset välttääksemme tarkistamme koronapassin kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Ravintolarajoitukset 12.1.2022 alkaen

Ravintola Pata&Pannu on avoinna klo 18.00 saakka. Live Klubilla on anniskelua klo 9 – 17.00.

Bistro Nemo on avoinna klo 8 – 18.00, anniskelu päättyy klo 17.00. Bistro Nemosta saa take away ruoka-annoksia klo 19.00 ja take away kahvilatuotteita klo 20.00 asti.

Ravintola Peurankello ja Apollo Bar ovat  suljettu.

Lisätietoja rajoituksista voit lukea Turvallinen matkustaminen ja lomailu -artikkelistamme.

Aukioloajat

Aukioloajat löydät alla olevan linkin kautta.

Varaa pöytä!

À la carte – makuja laadukkaista raaka-aineista

Henkilökuntamme opastaa mielellään sinua täydellisen ruoka- ja juomakokonaisuuden rakentamisessa.

Suosimme paikallisten tuottajien laadukkaita raaka-aineita sekä kotimaista aina mahdollisuuksien mukaan.

Peurankellolla on kansainvälisen gastronomisen Chaine de Rôtisseurs järjestön kilvet merkkinä ruuan ja raaka-aineiden sekä palvelun korkeasta tasosta.

Pöytävaraukset

Suosittelemme erityisesti ryhmille pöytävarauksia.

Tasting – vaihtuvia ja uusia makuja

Peurankello Tasting avaa uusia makumaailmoja. Nautiskele vaihtuvista herkuista ja tutustu uusiin makuihin!

Peurankello Tasting sisältää aina monipuolisen alkuruokapöydän, pääruokavaihtoehtoja sekä laajan valikoiman jälkiruokia. Suosimme kotimaisia, laadukkaita raaka-aineita, lähitilojen tuotteita sekä luomuruokaa.

Tasting valmistetaan tilauksesta ryhmille, varaa myyntipalvelusta.

Peurunkapöytä valmistetaan tilauksesta ryhmille (minimi 20 henkilöä). Pyydä tarjous myyntipalvelusta.

Alkuruokana

Caesar salaattia Jukolan cheddarista
Pikkelöityjä kasviksia
Yrtti-spelttiä
Äänekosken Aura goldia ja lähimetsän mustikkahilloketta
Talon säilykemuikkuja
Savustettu särkileipänen
Martinmäen kylmäsavustettua lohta, vuolukermaa ja tilliä
Pohjosahon tilan viljaporsasta, aiolia ja pikkelöityjä sinapinsiemeniä

Pääruokana

Sesongin tarjonnan mukaan vaihtuvat pääruoat katetaan viikonloppuisin peurunkapöytään
Peurungan keittiön padoissa ja pannuilla hautuu suomalaista nautaa, porsasta, karitsaa ja riistaa päivittäisen saatavuuden mukaan.
Sekä tarjoamme lähivesiemme järvistä ja pelloilta tulevia tuoreita laadukkaita raaka-aineita
Lasten pöytä
Tomaattia, kurkku- ja porkkanatikkuja
Friteerattuja herkkuja
Jäätelötikkuja ja vaahtokarkkeja

Jälkiruokana

Vanilja-vanukasta ja puolukkaa
Talon kakkua
Pandan makeisia
Kahvi / tee

Hinta 32,00 € /hlö ja 15,00 € 4 – 14-v.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

ALKURUOAT

Lohitartar Martinmäen savulohesta

12 €

Kylmäsavustettua lohen mätiä
Marinoitua sipulia
Saaristolaisleipää ja ruohosipuli-tilliöljyä

Ruskakeitto

12 €

Savuporolla maustettua syysjuureskeittoa
Valkosipulileipää

PÄÄRUOAT

Nyhtökaura-metsäsienipataa

21 €

Yrttispelttiä
Valkosipulileipää

Paistettua siikaa

26,50 €

Valkoherukkakastiketta
Ruohosipulimoussea

Tiituspohjan Palvarin palvaamaa porsasta

23,50 €

Tomaatti-konjakkikastiketta
Mustaherukkahilloa

Pitkään kypsennettyä rotukarjaa

26,50 €

Tryffelimaustettua bearnaisekastiketta
Hapankirsikkachutney

JÄLKIRUOAT

Jukolan Juustoa

6 €

Talon mustikkahilloa

Jogurttimoussea

8 €

Hunajapaahdettua mysliä
Lakka-omenahilloa

LASTEN HERKUT

Herkkulautanen

10 €

Friteerattuja herkkuja
Ranskalaisia perunoita
Majoneesia
Tomaattia
Kurkkua

Paistettua siikaa

10 €

Friteerattuja herkkuja
Ranskalaisia perunoita
Majoneesia
Tomaattia
Kurkkua

Palvipossua

10 €

Friteerattuja herkkuja
Ranskalaisia perunoita
Majoneesia
Tomaattia
Kurkkua

LASTEN JÄLKIRUOAT

Jätelöannos

3,50 €

1 pallo jäätelöä
Kastiketta
Strösseleitä

Jogurttimoussea

4 €

Hunajapaahdettua mysliä
Lakka-omenahilloa

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: