Ryhmäliikuntatunteja moneen makuun!

Valitse oma suosikki tuntisi ja tule mukaan!

Tutustu tunteihin, ja tulosta ryhmäkalenteri itsellesi.

Tunnille tullessasi

Vahvista osallistuminen varaamallesi tunnille viimeistään 10 min ennen tunnin alkua Bistro Nemon palvelutiskin kosketusnäyttöpäätteellä tai puhelimella omien varausten kautta. Kertakäyntiasiakkaan tulee maksaa tunti etukäteen Bistro Nemon kassaan, jossa paikka tunnille varataan.

Katso tuntikuvaukset välilehdiltä. Ohjeet tuntien varaamiseen löydät alta.

Harmoniset tunnit

Kehonhuoltotunteja, joissa keskitytään erilaisin tekniikoin oman kehon kuunteluun, venyttelyihin ja rentoutumiseen. Sopivat yksittäisiksi tunneiksi tai yhdistettäväksi toisen ryhmäliikuntatunnin kanssa.

Asahi -terveysliikunta

Asahi on lempeää ja yksinkertaista pääosin seisten suoritettavaa terveysliikuntaa. Asahin liikesarjat jakautuvat viiteen osioon: rentoutus, niska-hartia -harjoitteet, selän harjoitteet, jalkojen ja tasapainon harjoitteet ja lopuksi hengityksen tasaaminen ja mielen rauhoittaminen. Koska liikkeet ovat yksinkertaisia, tunneilla päästään hyvin nopeasti siihen, että liikkeiden virtaavuus ja juohea siirtymä liikkeestä toiseen saavutetaan.

Fascial

Fascial perustuu lihaskalvoketjujen mukaiseen dynaamiseen liikkuvuusharjoitteluun. Tavoitteena on voimantuoton, tasapainon, koordinaation sekä liikkuvuuden parantaminen. Aktiivisen ja toiminnallisen liikkuvuusharjoittelun tavoitteena on keho kokonaisvaltainen hyvinvointi, unohtamatta rauhoittumista ja rentoutumista.

FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMe – konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla.

FlowYoga

Virtaava ja dynaaminen joogaharjoitus. Liikkuvuutta, voimaa ja mielen keveyttä samassa harjoituksessa! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Hathayoga

Harjoitus sopii kaikille dynaamisesta joogasta kiinnostuneille. Aluksi kehoa herätellään aurinkotervehdys-sarjalla, jonka jälkeen tehdään voimakkaampia voimistavia ja samalla venyttäviä liikkeitä (asanoita). Harjoituksen lopussa on rauhoittavia ja rentouttavia lattiasarjan liikkeitä sekä loppurentoutus.

Joogaa jokaiselle

Lempeää ja helppoa joogaa, jossa pohjana ovat Hathayogan periaatteet. Tunti sopii hyvin ensi kontaktin joogaan haluaville, sillä tunnilla on huomioitu alkuasennoissa ja liikkeiden valinnassa eri malliset, kokoiset ja liikkuvuudeltaan erilaiset osallistujat. Sopii hyvin myös tyhy-tunniksi.

Jousiammunta

Opetellaan sisällä teoriassa ja käytännössä vastakaarijousella ampumista. Ryhmän kanssa sopien voidaan jokunen kerta toteuttaa myös ulkona. Kehittää lihashallintaa ja keskittymistä. Ryhmässä kerralla korkeintaan 12 henkilöä.

Kehonhuoltotunti

Lempeä ja tehokas kehoa huoltava tunti, joka hengityksen oikeaa rytmittämistä hyödyntäen muistuttaa ajoittain pilatesta ja joogaa. Sisältää paljon venyttelyjä ja keskivartaloa vahvistavia liikkeitä. Ajoittain välineenä käytetään myös Trigger-rullia tai pilatesrullia. Tämä on tunti joka pitäisi kuulua niin himokuntoilijoiden kuin sohvaperunankin ohjelmistoon ainakin kerran viikossa. Sopii kaikille, jotka pääsevät lattiatasoon.

Pilates®

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, oppimalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja hengityksen syventämistä. Tunti sisältää tehokkaita pilates-harjoitteita, jotka lisäävät keskivartalon hallintaa ja vahvistavat kehon syviä lihaksia tehokkaan hengitystekniikan avulla. Soveltuu erittäin hyvin lihashuolloksi esimerkiksi selkäongelmaisille.

Powerjooga

Liikunnallinen ja dynaaminen joogamuoto, jossa tulee nostettua myös sykettä ja vahvistettua keskivartalon voimaa. Tunnilla hengitys sitoo liikeradat ja asennot sarjaksi, joka ryhdistää ja vahvistaa kehoa. Tunnista on noin 20 % pysähtymistä, 50 % dynaamisia seisomasarjan liikkeitä, 30 % lempeitä lattiasarjan liikkeitä. Tunnin kesto joko 50 min tai 75 min.

Saunapilates®

30 min harjoitus, joka tehdään Peurungassa 50-asteisessa infrapunasaunassa lauteilla istuen. Saunapilateksen lempeä treeni huoltaa selkää ja vahvistaa niska- ja hartiaseudun lihaksia lempeällä tavalla. Saunan hiljaisuus ja pilatekseen pohjautuvat liikkeet rentouttavat ja vahvistavat kehoa. Liikkeet huoltavat erityisesti niitä, joiden selkä joutuu istumatyössä tai rankoissa treeneissä kovalle koetukselle. Varustuksena puhtaat shortsit tai lyhyet trikoot, toppi tai hihaton paita, hikipyyhe ja juomapullo. Suihku ennen ja jälkeen harjoituksen.

Saunayoga ®

30 min. Saunayoga on eri joogalajeihin pohjautuva puolen tunnin mittainen harjoitus, joka tehdään Peurungassa noin 50-asteisessa infrapunasaunassa saunan lauteilla istuen. Vaikutus on syvä ja rentouttava, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava. Varustuksena puhtaat shortsit tai lyhyet trikoot, toppi tai hihaton paita, hikipyyhe ja juomapullo. Suihku ennen ja jälkeen harjoituksen. Katso lisää.

Shindo ®-rentoutusvenyttely

Tehokas tapa purkaa jo kertyneitä kuormituksia samoin kuin ylläpitää kehon joustavuutta ja ennaltaehkäistä jännitysten kertymistä, venytykset kohdistuvat mm. kehon energiaratoihin eli meridiaaneihin, avaa tukkoisuutta ja tasapainottaa kehoa, rentouttaa alaselkää, hartiaseutua ja jalkoja. Venytykset ovat yksinkertaisia ja ne tehdään rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen ja arvostaen.

Stretching

Rauhallisia venyttelyjä sisältävä liikuntatuokio, joka sopii erinomaisesti lenkin tai muun liikunnan päätteeksi palauttavaksi harjoitukseksi tai yksittäiseksi liikkuvuutta parantavaksi harjoitteeksi.

Stretch & Relax

Rauhallisia venyttelyjä sisältävä liikuntatuokio, joka sopii erinomaisesti lenkin tai muun liikunnan päätteeksi palauttavaksi harjoitukseksi tai yksittäiseksi liikkuvuutta parantavaksi harjoitteeksi. Tunnin lopussa loppurentoutus.

Yinjooga

Tunti perustuu rauhallisiin Yin-joogan asanoihin. Yin-joogassa asennoissa ollaan pitkään ilman välirentoutuksia. Tunnille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Harjoituksessa asana kohdistuu lihakseen ja sidekudoksiin venyttävästi, jolloin kohdealue on täysin rento. Yin-jooga lisää ennen kaikkea selän ja nivelten liikkuvuutta, parantaa ryhtiä ja rentouttaa.

Trigger-rullaus

Tunti koostuu itsehoito-, liikkuvuus- ja tasapainoharjoitteista. Apuvälineenä käytetään pääasiallisesti foam rolleria, jonka avulla avataan kehosta trigger-, acu-, ja kipupisteitä. Harjoituksen avulla keho palautetaan optimaaliseen tilaan, jossa on mahdollisimman vähän tukoksia. Sopii erittäin hyvin palauttavaksi lihashuolloksi.

Äijäjooga

Äijätkin taipuvat – mutta eivät välttämättä samalla tavalla kuin naisporukka. Äijäjooga on helppoa Hathajoogan periaatteita hyödyntävää joogaa, jossa on alkuasennoissa ja liikkeiden valinnassa huomioitu erityisesti miesvaltainen osallistujajoukko. Tunti sopii hyvin myös sinulle, joka tunnet itsesi rautakangeksi ja kuitenkin kaipaisit vetreämpää oloa. Suosittu tyhy-tuntina.

WOIMALLISET TUNNIT

Woimallisilla tunneilla kehität lihaskuntoasi monipuolisesti matalan kynnyksen Kuntosali circuiteista aina vaativamman treenarin Crossi- ja Hiitti-tunteihin.

Bosu-training
Bosu on liikuntakäyttöön kehitetty puolikas pallo erityisesti tasapainon ja keskivartalon lihaskunnon parantamiseen. Keskivartalon lisäksi Bosun avulla voi treenata oikeastaan mitä lihasryhmää tahansa: esimerkiksi peruskyykystä ja askelkyykystä tulee Bosulla huomattavasti haastavampia. Käytetään Peurungassa usein tunneilla kuntopiireissä tai lihaskunto-osioissa.

Booty & Core

Tällä tunnilla keskivartalo ja pakarat saavat kyytiä! Tunnilla tehdään harjoitteita lihasmassaa ja kestovoimaa kehittävillä alueilla. Tavoitteena on parantaa keskitetysti core ja pakara alueiden lihasten hermotusta, eri osa-alueiden tunnistamista ja lihasten aktivoitumista osaksi luonnollista liikettä.

 

Box & Core
Nyrkkeilyä sisältävä ja erityisesti keskivartalon lihaksia vahvistava vauhdikas intervallitunti, jossa tunnin aikana vuorottelevat reippaat nyrkkeilyosuudet sekä lihaskunto-osiot, lopussa lyhyet venyttelyt.

Circuit
Erilaisin välinein toteutettavaa kuntopiirimäistä koko vartalon lihaskuntoharjoittelua, jossa sykkeen kohotus tapahtuu intervallityyppisesti. Soveltuu siksi monenkuntoiselle. Tunti sisältää lyhyen alkuverryttelyn ja loppuvenyttelyt.

Core (keskivartalo)
Erityisesti kehon ydintä ”corea” eli keskivartalon lihaksia (selän lihakset, poikittainen vatsalihas, suora ja vinot vatsalihakset) vahvistava tehokas lihaskuntotunti. Soveltuu monenkuntoiselle. Tunti sisältää noin 15-20 min loppuvenyttelyt. Soveltuu hyvin esimerkiksi päivän harjoitusten viimeistelyyn. Core-tuokio on usein yhdistetty myös muihin tunteihin esimerkiksi lauantain Spin FIT 45´+ Core 15´.

Core & Booty
Kehon ydintä ”corea” eli keskivartalon lihaksia yhdistävään tuntiin on lisätty osio muokkaamaan pakaroita ”bootya”. Tällä treenillä timmiin kuntoon, ”sheipataan” peput kuosiin. Tunti sisältää 10-15 min loppuvenyttelyt.

Crossi
Kuntoilumuoto, jossa tavoitteena on kehittää tasaisesti kaikkia fyysisiä ominaisuuksia. Siihen kuuluu niin lihasvoima-, kestävyys-, nopeus- kuin notkeusharjoitteitakin. Crossi on suuren suosion saaneen CrossFitin serkku Peurungasta. Harjoitteiden haastavuus ja rasitustaso on helposti muunneltavissa eri kuntoisille liikkujille.

Fitnessbag ®-treeni muutettu Bägitreeniksi
Fitnessbag/Bägitreeni on nyrkkeilysäkkimäinen 5, 10, 15 tai 20 kg kuntoiluväline, jossa yhdistyvät toiminnalliseen harjoitteluun niin kahvakuulan, kuntopallon, painotangon kuin nyrkkeilysäkin parhaat ominaisuudet. Liikevoiman ja kiertojen ansiosta Fitnessbagilla voi jäljitellä monia niin arkielämässä kuin urheilusuorituksissakin esiintyviä liikkeitä. Välineen etuja on se, että se on hyvin monipuolinen ja sopii myös aloittelijoille. Tunnin liikkeet koostuvat kolmen liikkeen sarjoista, joissa perusliikettä aina versioidaan eteenpäin kolmanteen vaiheeseen. Loogista, helppoa ja tehokasta, ei askelsarjoja. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Gymstick ® – treeni
Kepin ja kuminauhan yhdistelmä. Helppo ja tehokas apuväline kuormittamaan vartalon suuria lihasryhmiä mutta samalla myös asentoa ylläpitäviä ryhtilihaksia. Lisäksi se kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja lihaskoordinaatiota. Vastusta eli ”painoja” voidaan säätää nopeasti kiertämällä kuminauhaa kepin ympärille. Gymstickin vastusta voidaan säätää 1–30 kg asti kuminauhojen tiukkuuden (eri värit) mukaan. Käytetään Peurungassa usein tunneilla kuntopiireissä tai lihaskunto-osioissa. Toimiva tyhy-tuntina myös miesryhmille.

FX Jiujitsu
Koordinaatiota, lihaskuntoa ja liikkuvuutta parantava harjoitus, jonka aikana oppii uusia taitoja, takuulla!! Tunti sisältää: lämmittelyn BJJ harjoittein, venyttelyä ja liikkuvuutta, tekniikoiden opettelua, tekniikoiden mukaan parin kanssa painimista sekä leikkimielisen pistekisan BJJ sääntöjen mukaan, voittaja kruunataan firman undisputed BJJ guruksi! Harjoitukset tapahtuu turvallisella FoelDeck tatamilla, joka tarjoaa tukevan mutta pehmeän alustan aktiivisen osuuden hoitamiseen.

Kehonpainoharjoittelu                                                                                                                                                                                                                                   Kehonpainoharjoittelussa yhdistetään tehokkaita ja monipuolisia kehoa haastavia liikkeitä kamppailulajien ja telinevoimistelun maailmasta. Tunnilla pääset haastamaan omaa fysiikkaa kehonhallintaharjoitteiden kautta, oman kuntotason mukaan. Tunnilla kehität etenkin keskivartalon lihasten hallintaa, tasapainokykyä, lihasten yhteistyökykyä sekä dynaamista liikkuvuutta liikkeiden avulla. Mikäli kehonpainoharjoittelu ei ole sinulle ennestään tuttua, tulet löytämään ”uusia” lihaksia harjoittelun myötä! Harjoitteita tehdään myös parin kanssa. Harjoitteet toteutetaan kimmoisalla painimatolla. Tunnille kannattaa ottaa mukaan rento asenne ja pilke silmäkulmaan!

Kuntonyrkkeily
Tehokas ja usein hikinen kuntoilutunti, jossa tyrmätään kaloreita, hankitaan ketteryyttä ja annetaan ylävartalon lihaksille niiden kaipaamaa dynaamista liikettä. Yhteisen intervallityyppisen lämmittelyn jälkeen seuraa tekniikkaosio ja sitä lihaskunto-osio usein kuntopiirimäisesti sekä lyhyet loppuvenyttelyt tai –rentoutus. Sopii erinomaisesti niska-hartiaoireisille rentouttamaan ja irrottelemaan kroppaa ja päätä työpäivän päätteeksi.

Kuntosalicircuit
Kuntosalilla toteutettava pääosin kuntosalilaitteisiin tukeutuva kuntopiirimäinen lihaskuntoharjoittelutunti, joka sisältää tunnin alussa toimipisteopastuksen laitteisiin, yhteisen alkuverryttelyn, ohjatun kuntopiirin sekä lopussa yhteisen jääähdyttelyn/loppuvenyttelyt. Matalan kynnyksen ryhmä, rohkeasti mukaan. Kesto 50 tai 60 min.

Kuntosalikurssi miehille
Miehet tahtovat olla vähemmistössä Kuntosalicircuiteissa. Tämä ryhmä on suunnattu juuri miehille, joilla kynnys lähteä mukaan ohjattuun ryhmäliikuntaan on saattanut olla korkea juuri mielikuvan vuoksi, että ryhmissä on vain naisia. Ryhmässä opetellaan käyttämään kuntosalilaitteita turvallisesti ja tehokkaasti unohtamatta lihaskuntoharjoittelun ydintä eli varovaisen nousujohteista etenemistä. Vaikka olisit käynytkin kuntosalilla, tämä kurssi saattaa antaa uutta näkökulmaa omaan treenaamiseen.

Kuntosaliopastus
Peurungan ohjaaja näyttää laitteet ja kertoo kuntosalityöskentelyn periaatteista. Ohjaaja paikalla sovitun ajan antamassa vinkkejä. Suosittu tyhy-tuokiona.

Peurunka Compat
Peurunka compat on vauhdikas sykettä nostattava ja lihaskuntoa kehittävä treeni, joka sisältää erilaisia potkuja ja lyöntejä. Tunnille ei käytetä nyrkkeilyhanskoja tai nyrkkeilysäkkejä.

Peurunka Hiitti – peppu/pakara/vatsa intervallina
Kiireisen treenarin unelmatunti – 45 min, tehollisesti aikaa kuluu vain ½ tuntia. Let´s shape you up. Tunti ottaa tehot irti hetkessä. Pääosin tunnilla tehdään oman kehon painoliikkeitä, mutta voidaan käyttää myös erilaisia välineitä. Liikkeet ovat teknisesti helppoja. Haastavuus syntyy, kun tehdään intervallityyppisesti maksimaalisia työosuuksia ja vain lyhyitä lepojaksoja liikkeiden välissä. Tunti sopii rankan treenin ystäville. Härnää maitohapon sietokykyäsi, hanki lihasvoimaa, nosta peppua ja litistä vatsaa sekä kiihdytä rasvanpolttoasi tällä jumpalla!

Peurunka Kahva
Kahvakuulia käyttävä ja useimmiten musiikin mukaan toteutettava monipuolinen ja erittäin tehokas voimaharjoittelumuoto, jossa tuloksia syntyy nopeasti. Vahvistaa niin raajojen kuin keskivartalon lihaksia. Sopii erityisesti niille, jotka haluavat haastetta liikkumiseensa, mutta 4-32 kg kuula lähtee ylös myös tahdon voimalla! PeurunkaKahva ei ole kilpakahvailua vaan jokanaisen ja -miehen kokonaisvaltaista toiminnallisuutta kehittävä kuntoilutunti.

Peurunka Pumppi
Pumppitunnilla painonnostosta ja kuntosaliharjoittelusta tutut liikkeet on tuotu ryhmäliikuntatunnille. Pumpissa käydään läpi monipuolisesti koko vartalon lihasryhmät käyttäen apuna levypainoja ja step-lautaa. Painot voit valita itse ja vaikuttaa näin tunnin rasittavuuteen ja seurata omaa kehittymistäsi. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Tunnin lopussa lyhyet venyttelyt.

Piloxing®
Pilates ja nyrkkeily: kaksi erilaista maailmaa yhdistettynä tanssittavilla jammailuosuuksilla. Katso tarkempi kuvaus ”Tanssillisten” tuntien kohdalta.

Seniorikuntosali
Lihaskuntoharjoittelu ehkäisee monia iän mukanaan tuomia terveysongelmia. Vaikka Peurungan kaikki Kuntosalicircuitit sopivat myös varttuneemmalle väelle, joskus on miellyttävämpää harjoitella oman ikäisten parissa. Tässä ryhmässä opastetaan laitteiden käyttöön kädestä pitäen ja edistymisen myötä tehdään ohjattuja kuntosalilaitepiirejä. Matalan kynnyksen ryhmä, jonne ovat tervetulleita kaikki ryhmään rohkenevat. Tästä on hyvä jatkaa Aamuiseen allasjumppaan.

SPINNING TUNNIT

Indoor Cycling eli sisäpyöräily kehittää hengitys- ja verenkiertoelimistöä, polttaa tehokkaasti rasvaa, parantaa erityisesti reisi- ja pakaralihasten kuntoa.
Meillä on upea nouseva SpinningStudio, Modernit Tomahawk – Spinningpyörät 24 kpl + 1 ohjaajan pyörä, paljon tilaa, rautaiset ja innovatiiviset vetäjät, mahtava äänentoisto ja tilassa erittäin suuri screeni. Tilassa mahdollisuus myös yhdistelmätunteihin.
– Tule testaamaan!

Iisi Spin 25´, 30´ tai 45´
Sisäpyöräilytuntien aloittaminen on helppoa Iisi Spin -tunneilta, joissa seisten poljettavia jaksoja on vähemmän kuin muilla tunneilla. Tunnilla vuorottelevat lyhyin syklein rasitusosuudet ja palautteluosuudet. Tunnin pituus voi olla joko 25 min tai 30 min tai jopa 45 min. Pisimpään tuntiin kuuluu 7-10 min venyttelyt, muissa venyttelyosuus lyhyempi. Tunnit sopivat mainiosti lämmittelyksi muihin lajeihin tai päivän päätteeksi jäähdyttelyksi tai palauttavaksi harjoitukseksi.

Spin Fit 25´, 30´ tai 45´
Tämä tunti on kuntoa kohottava tunti, jossa pärjää myös vähäisemmälläkin pyöräilykokemuksella. Suurin osa kunnon kehittämistunneista ovat rasittavuudeltaan tätä tasoa. Pyöräilyn tempoa ja vastusta sekä ajoasentoa muuttamalla tunnista saadaan niin liikkuneille kuin vähemmän liikkuneille sopiva kuormitustaso ja tunnissa riittää haastetta, olematta silti liian rankka. Rasitusosuudet tehdään suurimmaksi osaksi istuen, mutta myös seisten tulee Iisi-tuntia enemmän osuuksia.

Spin Fit 30´+ Circuit 45´

Hyvin suosittu tuntiyhdistelmä – toimivaksi ja tehokkaaksi todettu. Sisältää aluksi 30 min Spin Fit -lämmittelyn pyöräillen, jossa tavoitteena on saada syke hieman kohoamaan ja hengitys liikkeelle. Tämän jälkeen on 45 min Circuit -tuokio, jossa on lihaskuntoa kehittävä kuntopiiriosuus sekä 5-10 min loppuvenyttelyt.

Spin Fit 45´ + Core 15

Kysytty tuntiyhdistelmä, jonne kannattaa varata paikka hyvissä ajoin. Tunti alkaa 45 minuutin Spin Fit-tuokiolla pyörällä polkien niin, että saadaan aikaan intervalityypisesti hengästymistä ja hikoilua. Tämän jälkeen on 15 min tehokas keskivartaloa vahvista Core-osuus. Tunnin lopuksi tehdään lyhyet ja palauttavat venyttelyt.

Spin Sport 45´ tai 55´

Teholtaan jo kohtuullinen / kohtuullisen raskas tehokas sisäpyöräilytunti, jota kannattaa rohkeasti kokeilla vähäisemmälläkin pyöräilykokemuksella – jokainen säätää kuitenkin vastuksensa itse! Työkuormien osuudet ovat selkeästi pidemmät kuin Fit-tunneilla ja seisten tehtäviä osuuksia on enemmän kuin muilla tunneillamme. Tällaisia treenejä kehomme kaipaa saattamaan aineenvaihdunnan liikkeelle. Nautitaan treenistä!

Teematunnit
Viikko-ohjelman mukaisten vakiotuntien lisäksi pidämme tilauksesta tai teemapäivissämme mm. Karaoke-spinningiä, Maratonspinningiä 1,5 h tai esimerkiksi seuraavien musiikkiteemojen mukaisia sisäpyöräilytunteja – 70s is back, 80s is back, 90s is back, Evergreens, It´s heavy, It´s summertime, Let´s rock, Suomipop, Vain elämää …

TANSSILLISET TUNNIT

Tanssillisissa tunneissa on valinnanvaraa niin vähemmän askelsarjoja sisältävistä Piloxing ja Bailamama 9 months -tunneista Zumba-tunteihin ja Lavatanssin perusteisiin. Rohkeasti mukaan kokeilemaan sinulle toimivin musiikkiliikuntamuoto!

Afro-Lattari
Tunti alkaa latinorytmein ryhdikkäästi lämmitellen, siitä sujuvasti soljuen Afrotanssiin, jonka painopiste on matalalla. Musiikki voi olla tämän tunnin yllättäjä, sillä Afro voidaan joskus tehdä poikkeuksellisesti vaikkapa hiphoprytmeihin. Uudenlainen yhdistelmä yllättää tehokkuudellaan! Ajoittain mukana viikko-ohjelmistossa, sekä aina tilauksesta.

Bailamama® 4 Venus – kaikille naisille
Treenaa rakkauslihaksesi kuntoon, polta rasvaa ja kiinteytä peppu, vatsa sekä käsivarret. Bailamama Women -tunnilla voit nauttia naisen tärkeimmän lihasryhmän, lantionpohjalihasten, supertreenistä. Hyvät lantionpohjalihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä sekä lisäävät virtsanpidätyskykyä. Kokonaisvaltainen liikuntaelämys kaikille naisille. Tunneilla pidetään yläpää rentona ja alapää tiukkana! Tuntisisältö: 35% hikeä ja hauskoja mooveja, 40 % tehotreeniä lantionpohjanlihaksille, 25% rentoutusta ja hyvää oloa. Kesto 55 min.

Dance Burlesque Style K16
Koreografinen tanssillinen tunti, jossa rakennetaan kaksi lyhyttä koreografiaa tunnin aikana. Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta vaan tunnilla edetään ryhmän mukaan. Tunnille on haettu inspiraatiota burleskin naisellisesta ja viettelevästä elekielestä. Siksi K16 ikäraja. Tällä tunnilla keskivartalon lihakset vahvistuvat, rangan alueen liikkuvuus paranee ja kehonhallinta sekä koordinaatio paranevat.

Itä-afrikalainen tanssi
Tunnilla opetellaan Tansanialaisia tansseja musiikin, rumpujen ja/tai laulun säestyksellä. Tunti sisältää Itä-afrikkalaisen tanssin perusteet: asento, kehonosien liikkeet, askelikot ja iloinen mieli. Opetuskielenä on englanti, mutta ilman kielitaitoakin pärjää. Tunti sisältää alkulämmittelyn ja loppuvenyttelyn.

Kuntotanssi
Hauska ja tehokas tanssilinen tunti, jossa voit antautua rytmien vietäväksi. Kunto kohoaa latino-, pop-, rock- ja jazz- musiikin siivittämänä. Tunnilla jokainen voi tehdä taitotasonsa mukaan omalla tyylillä ja teholla. Tunnilla on tavoitteena kehittää lihaskuntoa, etenkin jalkojen voimaa ja hakea notkeutta ja rentoutta keskivartaloon. Tunnilla tulee taatusti hiki – ja siellä on hauskaa.

Lavatanssin perusteet
Opetellaan suosituimpien lavatanssien perusteet mm. fusku, hidas valssi, bugg, tango, foksi, lavarumba. Kahtena peräkkäisenä kertana samaa tanssia, voi tulla yksin tai parin kanssa. Kesto 85 min.

PeurunkaHumppa- lavatanssijumppa
Jumppatunti perustuu tanssilavoilta tuttujen lavatanssiaskeleiden ja jumpan yhdistelmään. Tällä tunnilla kuka tahansa voi kohentaa kuntoa ja hankkia hyvää mieltä lavoilta tutun tanssimusiikin tahtiin. Musiikkia on aina humpasta jenkkaan ja cha chaasta rokkiin. Et tarvitse tanssiparia, tunnilla jorataan pääsääntöisesti yksin.

Piloxing ®
Pilates ja nyrkkeily: kaksi erilaista maailmaa yhdistettynä tanssittavilla jammailuosuuksilla – siinä Ruotsista lähteneen ja USA:ssa saleja valloittaneen uuden ryhmäliikuntatunnin salaisuus. sivukoukku, takaisku ja perään tasapainoilua yhdellä jalalla – rauhassa, samalla kallistetaan kehoa, hallitusti sivulle, kyykkyyn. Tätä on piloxing. Pakko kokeilla, nyt korsetti rehkimään!! Nyrkkeilybiiseissä tahti on kova, mutta keskittymistä vaativissa kehonhallintaliikkeissä rauhallisempi. Kesto 60 min.

Step-jumppa
Step-jumppa eli askellus matalien lautojen päälle on erinomainen liikuntamuoto vahvistaa alaraajojen luustoa. Step-jumppa on yksi Osteoporoosiyhdistyksen suosittelemista liikuntamuodoista. Luusto kaipaa terveellisiä tönäisyjä saadakseen aikaan luun uudismuodostusta. Lisäksi helppo askeltaminen musiikin tahtiin on hauskaa. Tunti sisältää lihaskunto-osion ja venyttelyt. Ajoittain mukana viikko-ohjelmistossa, sekä aina tilauksesta.

Zumba®                                                                                                                                                                                                                                                                   Zumba® on latinorytmeihin perustuva tanssitunti, joka on rytmikästä, helppoa ja hauskaa!  Tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään. Zumban tanssiaskeleet perustuvat erilaisiin tanssimuotoihin, joita ovat muun muassa merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso ja salsaton ja flamenco. Tunti koostuu intervallityyppisestä ohjelmasta, jossa osa liikkeistä tehdään nopealla, osa hitaammalla tempolla. Huomaamatta syke nousee ja hiki virtaa!

ZumbaGold®                                                                                                                                                                                                                                                      ZumbaGold perustuu latinorytmeihin Zumban® tavoin, mutta on rasitustasoltaan kevyempää. Tunneilla tehtävät koreografiat parantavat tasapainoa, liikkuvuutta sekä koordinaatiota. Tunti sopii aloittelijoille, ikääntyneille tai muuten kevyempää tuntia kaipaaville.

Peurungan liikuntaryhmät 1.-28.8.

MAANANTAI

17:30 Kuntosalicircuit (PS) Kari

TIISTAI

17:30 Spinsport (SS) Kari

18:15 Bägitreeni (UL) Hannu

KESKIVIIKKO

18:00 Crossi (UL/Ulkona) Salla

TORSTAI

17:15 FascialMethod (UL) Elina

18:15 Kuntotanssi (UL) Hannu

Peurungan liikuntaryhmät 29.8. – 18.12.2022

MAANANTAI

16.15 Äiti & vauvajumppa (UL) Mette

17.30 Spinfit 45` (SS) Mette

18.15 Allasjumppa, (KA) Suvi

18.30 PeurunkaPumppi, (UL) Mette

TIISTAI

17.30 Kuntosalicircuit (PS) Kari

18.30 Kuntotanssi (UL) Hannu

18.45 Kehonpaino-harjoitttelu (Ergo 1) Kari

KESKIVIIKKO

17.30 Crossi (UL) Hannu

18.15 Kahvakuula  (UL) Saara

19.15 Jooga (UL) Saara

TORSTAI

17.00 Kuntosalicircuit (PS) Kari

18.00 Bägitreeni Salla (UL)

18.15 Spinsport 55` (SS) Kari

18.15 Allasjumppa (KA) Hannu

PERJANTAI

17.30 SpinFit 30´ & Circuit 45´(SS/UL) Kari

LAUANTAI

Huom, lauantain jumpat joka toinen lauantai 10.9 alkaen

13.30 Zumba Mari (UL)

14.30 Core & Booty Mari (UL)

15.30 FascialMethod Mari (UL)

SUNNUNTAI

14.30 FasciaMethod Elina (UL)

17.00 Lattaritanssitunti Heli (UL)

18.00 Excercisemaster– liikkuvuusharjoittelu Heli (UL)

 

 

 

Tilat

UL = uusi liikuntasali
SS = Spinning Studio
KA = kylpylän keskiallas
Ergo 1 = hotellin pohjakerroksen tila
PS = Power-sali

Hinnat ja lisätiedustelut

Hinta:

9,00 € / kerta
4,50 € / hotellissa majoittuva

Allasjumpassa kylpylämaksu + 3 € tai superkortilla.

Hinnasto: Kuntosali, ryhmäliikunta ja sarja- ja kuukausikortit

Tiedustelut:

Bistro Nemon liikuntapalvelupisteestä puh. 020 751 6802.

Tuntien varaaminen

Tuntien varaus tapahtuu sähköisen ajanvarausohjelman kautta. Toimi seuraavasti:

  • Rekisteröidy (kirjoita kenttiin vaaditut tiedot; nimi, osoite, sähköpostiosoite ym.
  • Tämän jälkeen pääset varaamaan tunteja ”VARAA TUNTISI TÄSTÄ” -painikkeen kautta
  • Ongelmatilanteissa Bistro Nemo auttaa, p. 020 751 6802.

 

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: