HUOM Matkaparkki pois käytöstä viikonloppuna  pe 31.3. aamusta su 2.4. iltaan saakka koiranäyttelyn vuoksi.

Panosta hyvään oloon ja aktiivisuuteen!

Panosta hyvään oloon ja liiku aktiivisesti Peurungan liikuntaryhmissä

Valittavana on paljon eri lajeja. Tutustu, löydä suosikkisi ja tule mukaan!

 • Tarjolla mm. pumppia, spinning-tunteja, kuntosali-circuit ja paljon muuta!
 • Hyödynnä edullisemmat kuukausi- ja superkortit
 • Meille käy myös maksutavat mm. Smartum, Virikeseteli (ei mobile), Eazybreak, Edernet, ePassi (ei mobile)

Peurungan liikuntaryhmät 9.1.-28.5.2023

MAANANTAI

09.15-10.05 HYDROHEX: Cardio 4

12.15-13:00 HYDROHEX: Beat 1

17.30 Spinfit 45` (SS) Mette

18.15 Allasjumppa, (KA) Suvi

18.30 PeurunkaPumppi, (UL) Mette

TIISTAI

09:15 -10.05 HYDROHEX: Cardio 2

16:00-16:45 HYDROHEX: Beat 1

17.30 Kuntosalicircuit (PS) Kari

18.30 Kehonhuoltotunti (VS) Hannu

18.30 CrossBäg -lihaskuntotunti (UL) Salla

 

 

KESKIVIIKKO

09:15-10:05 HYDROHEX: Beat 2

15.00 Allasjumppa (KS) Anneli/Tarmo

16.00-16.45 HYDROHEX: Move 4

17.30 Kuntotanssi (UL) Hannu

18.30 RPV-jumppa (UL) Salla

TORSTAI

09:15 -09.50 HYDROHEX: Beat 1

16.00-16.45 HYDROHEX: Cardio 3

17.00 Kuntosalicircuit (PS) Kari

18.10 Allasjumppa (KA) Hannu

18.15 Spinsport 55` (SS) Kari

 

PERJANTAI

09:15-09:55 HYDROHEX: Move 2

17.30 SpinFit 30´ & Circuit 45´(SS/UL) Kari

LAUANTAI

09.15-10:00 HYDROHEX: Beat 1

Huom, lauantain ryhmäliikuntatunnit joka toinen lauantai 14.1. alkaen

13.30 EasyDance Mari (UL)

14.30 Core & Booty Mari (UL)

15.30 FascialMethod Mari (UL)

SUNNUNTAI

09:15-10:00 HYDROHEX: Cardio 1

14.30 FasciaMethod Elina (UL)

17.00 Lattaritanssitunti Heli (UL)

 

 

 

 

INFO

HYDROHEX= kylpylän virtuaalinen vesijumppa
UL = uusi liikuntasali
SS = Spinning Studio
KA = kylpylän keskiallas
Ergo 1 = hotellin pohjakerroksen tila
PS = Power-sali

Ryhmäliikuntatunteja moneen makuun!

Valitse oma suosikki tuntisi ja tule mukaan!

Tutustu tunteihin, ja tulosta ryhmäkalenteri itsellesi.

Tunnille tullessasi

Vahvista osallistuminen varaamallesi tunnille viimeistään 10 min ennen tunnin alkua Bistro Nemon palvelutiskin kosketusnäyttöpäätteellä tai puhelimella omien varausten kautta. Kertakäyntiasiakkaan tulee maksaa tunti etukäteen Bistro Nemon kassaan, jossa paikka tunnille varataan.

 • Katso tuntikuvaukset välilehdiltä.
 • Ohjeet tuntien varaamiseen löydät alta.

Harmoniset tunnit

Kehonhuoltotunteja, joissa keskitytään erilaisin tekniikoin oman kehon kuunteluun, venyttelyihin ja rentoutumiseen. Sopivat yksittäisiksi tunneiksi tai yhdistettäväksi toisen ryhmäliikuntatunnin kanssa.

Asahi -terveysliikunta

Asahi on lempeää ja yksinkertaista pääosin seisten suoritettavaa terveysliikuntaa. Asahin liikesarjat jakautuvat viiteen osioon: rentoutus, niska-hartia -harjoitteet, selän harjoitteet, jalkojen ja tasapainon harjoitteet ja lopuksi hengityksen tasaaminen ja mielen rauhoittaminen. Koska liikkeet ovat yksinkertaisia, tunneilla päästään hyvin nopeasti siihen, että liikkeiden virtaavuus ja juohea siirtymä liikkeestä toiseen saavutetaan.

Fascial

Fascial perustuu lihaskalvoketjujen mukaiseen dynaamiseen liikkuvuusharjoitteluun. Tavoitteena on voimantuoton, tasapainon, koordinaation sekä liikkuvuuden parantaminen. Aktiivisen ja toiminnallisen liikkuvuusharjoittelun tavoitteena on keho kokonaisvaltainen hyvinvointi, unohtamatta rauhoittumista ja rentoutumista.

FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMe – konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla.

Joogaa jokaiselle

Lempeää ja helppoa joogaa, jossa pohjana ovat Hathayogan periaatteet. Tunti sopii hyvin ensi kontaktin joogaan haluaville, sillä tunnilla on huomioitu alkuasennoissa ja liikkeiden valinnassa eri malliset, kokoiset ja liikkuvuudeltaan erilaiset osallistujat. Sopii hyvin myös tyhy-tunniksi.

Jousiammunta

Opetellaan sisällä teoriassa ja käytännössä vastakaarijousella ampumista. Ryhmän kanssa sopien voidaan jokunen kerta toteuttaa myös ulkona. Kehittää lihashallintaa ja keskittymistä. Ryhmässä kerralla korkeintaan 12 henkilöä.

Kehonhuoltotunti

Lempeä ja tehokas kehoa huoltava tunti, joka hengityksen oikeaa rytmittämistä hyödyntäen muistuttaa ajoittain pilatesta ja joogaa. Sisältää paljon venyttelyjä ja keskivartaloa vahvistavia liikkeitä. Ajoittain välineenä käytetään myös Trigger-rullia tai pilatesrullia. Tämä on tunti joka pitäisi kuulua niin himokuntoilijoiden kuin sohvaperunankin ohjelmistoon ainakin kerran viikossa. Sopii kaikille, jotka pääsevät lattiatasoon.

Pilates®

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, oppimalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja hengityksen syventämistä. Tunti sisältää tehokkaita pilates-harjoitteita, jotka lisäävät keskivartalon hallintaa ja vahvistavat kehon syviä lihaksia tehokkaan hengitystekniikan avulla. Soveltuu erittäin hyvin lihashuolloksi esimerkiksi selkäongelmaisille.

Saunayoga ®

30 min. Saunayoga on eri joogalajeihin pohjautuva puolen tunnin mittainen harjoitus, joka tehdään Peurungassa noin 50-asteisessa infrapunasaunassa saunan lauteilla istuen. Vaikutus on syvä ja rentouttava, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava. Varustuksena puhtaat shortsit tai lyhyet trikoot, toppi tai hihaton paita, hikipyyhe ja juomapullo. Suihku ennen ja jälkeen harjoituksen. Katso lisää.

Shindo ®-rentoutusvenyttely

Tehokas tapa purkaa jo kertyneitä kuormituksia samoin kuin ylläpitää kehon joustavuutta ja ennaltaehkäistä jännitysten kertymistä, venytykset kohdistuvat mm. kehon energiaratoihin eli meridiaaneihin, avaa tukkoisuutta ja tasapainottaa kehoa, rentouttaa alaselkää, hartiaseutua ja jalkoja. Venytykset ovat yksinkertaisia ja ne tehdään rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen ja arvostaen.

Stretching

Rauhallisia venyttelyjä sisältävä liikuntatuokio, joka sopii erinomaisesti lenkin tai muun liikunnan päätteeksi palauttavaksi harjoitukseksi tai yksittäiseksi liikkuvuutta parantavaksi harjoitteeksi.

Stretch & Relax

Rauhallisia venyttelyjä sisältävä liikuntatuokio, joka sopii erinomaisesti lenkin tai muun liikunnan päätteeksi palauttavaksi harjoitukseksi tai yksittäiseksi liikkuvuutta parantavaksi harjoitteeksi. Tunnin lopussa loppurentoutus.

Yinjooga

Tunti perustuu rauhallisiin Yin-joogan asanoihin. Yin-joogassa asennoissa ollaan pitkään ilman välirentoutuksia. Tunnille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Harjoituksessa asana kohdistuu lihakseen ja sidekudoksiin venyttävästi, jolloin kohdealue on täysin rento. Yin-jooga lisää ennen kaikkea selän ja nivelten liikkuvuutta, parantaa ryhtiä ja rentouttaa.

Trigger-rullaus

Tunti koostuu itsehoito-, liikkuvuus- ja tasapainoharjoitteista. Apuvälineenä käytetään pääasiallisesti foam rolleria, jonka avulla avataan kehosta trigger-, acu-, ja kipupisteitä. Harjoituksen avulla keho palautetaan optimaaliseen tilaan, jossa on mahdollisimman vähän tukoksia. Sopii erittäin hyvin palauttavaksi lihashuolloksi.

Äijäjooga

Äijätkin taipuvat – mutta eivät välttämättä samalla tavalla kuin naisporukka. Äijäjooga on helppoa Hathajoogan periaatteita hyödyntävää joogaa, jossa on alkuasennoissa ja liikkeiden valinnassa huomioitu erityisesti miesvaltainen osallistujajoukko. Tunti sopii hyvin myös sinulle, joka tunnet itsesi rautakangeksi ja kuitenkin kaipaisit vetreämpää oloa. Suosittu tyhy-tuntina.

WOIMALLISET TUNNIT

Woimallisilla tunneilla kehität lihaskuntoasi monipuolisesti matalan kynnyksen Kuntosali circuiteista aina vaativamman treenarin Crossi- ja Hiitti-tunteihin.

Booty & Core

Tällä tunnilla keskivartalo ja pakarat saavat kyytiä! Tunnilla tehdään harjoitteita lihasmassaa ja kestovoimaa kehittävillä alueilla. Tavoitteena on parantaa keskitetysti core ja pakara alueiden lihasten hermotusta, eri osa-alueiden tunnistamista ja lihasten aktivoitumista osaksi luonnollista liikettä.

Box & Core
Nyrkkeilyä sisältävä ja erityisesti keskivartalon lihaksia vahvistava vauhdikas intervallitunti, jossa tunnin aikana vuorottelevat reippaat nyrkkeilyosuudet sekä lihaskunto-osiot, lopussa lyhyet venyttelyt.

Circuit
Erilaisin välinein toteutettavaa kuntopiirimäistä koko vartalon lihaskuntoharjoittelua, jossa sykkeen kohotus tapahtuu intervallityyppisesti. Soveltuu siksi monenkuntoiselle. Tunti sisältää lyhyen alkuverryttelyn ja loppuvenyttelyt.

Core (keskivartalo)
Erityisesti kehon ydintä ”corea” eli keskivartalon lihaksia (selän lihakset, poikittainen vatsalihas, suora ja vinot vatsalihakset) vahvistava tehokas lihaskuntotunti. Soveltuu monenkuntoiselle. Tunti sisältää noin 15-20 min loppuvenyttelyt. Soveltuu hyvin esimerkiksi päivän harjoitusten viimeistelyyn. Core-tuokio on usein yhdistetty myös muihin tunteihin esimerkiksi lauantain Spin FIT 45´+ Core 15´.

Core & Booty
Kehon ydintä ”corea” eli keskivartalon lihaksia yhdistävään tuntiin on lisätty osio muokkaamaan pakaroita ”bootya”. Tällä treenillä timmiin kuntoon, ”sheipataan” peput kuosiin. Tunti sisältää 10-15 min loppuvenyttelyt.

Crossi
Kuntoilumuoto, jossa tavoitteena on kehittää tasaisesti kaikkia fyysisiä ominaisuuksia. Siihen kuuluu niin lihasvoima-, kestävyys-, nopeus- kuin notkeusharjoitteitakin. Crossi on suuren suosion saaneen CrossFitin serkku Peurungasta. Harjoitteiden haastavuus ja rasitustaso on helposti muunneltavissa eri kuntoisille liikkujille.

Fitnessbag ®-treeni muutettu Bägitreeniksi
Fitnessbag/Bägitreeni on nyrkkeilysäkkimäinen 5, 10, 15 tai 20 kg kuntoiluväline, jossa yhdistyvät toiminnalliseen harjoitteluun niin kahvakuulan, kuntopallon, painotangon kuin nyrkkeilysäkin parhaat ominaisuudet. Liikevoiman ja kiertojen ansiosta Fitnessbagilla voi jäljitellä monia niin arkielämässä kuin urheilusuorituksissakin esiintyviä liikkeitä. Välineen etuja on se, että se on hyvin monipuolinen ja sopii myös aloittelijoille. Tunnin liikkeet koostuvat kolmen liikkeen sarjoista, joissa perusliikettä aina versioidaan eteenpäin kolmanteen vaiheeseen. Loogista, helppoa ja tehokasta, ei askelsarjoja. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Kehonpainoharjoittelu                                                                                                                                                                                                                                                                Kehonpainoharjoittelussa yhdistetään tehokkaita ja monipuolisia kehoa haastavia liikkeitä. Tunnilla pääset haastamaan omaa fysiikkaa kehonhallintaharjoitteiden kautta, oman kuntotason mukaan. Tunnilla kehität etenkin keskivartalon lihasten hallintaa, tasapainokykyä, lihasten yhteistyökykyä sekä dynaamista liikkuvuutta liikkeiden avulla. Mikäli kehonpainoharjoittelu ei ole sinulle ennestään tuttua, tulet löytämään ”uusia” lihaksia harjoittelun myötä! Harjoitteita tehdään myös parin kanssa. Harjoitteet toteutetaan kimmoisalla painimatolla. Tunnille kannattaa ottaa mukaan rento asenne ja pilke silmäkulmaan!

Kuntonyrkkeily
Tehokas ja usein hikinen kuntoilutunti, jossa tyrmätään kaloreita, hankitaan ketteryyttä ja annetaan ylävartalon lihaksille niiden kaipaamaa dynaamista liikettä. Yhteisen intervallityyppisen lämmittelyn jälkeen seuraa tekniikkaosio ja sitä lihaskunto-osio usein kuntopiirimäisesti sekä lyhyet loppuvenyttelyt tai –rentoutus. Sopii erinomaisesti niska-hartiaoireisille rentouttamaan ja irrottelemaan kroppaa ja päätä työpäivän päätteeksi.

Kuntosalicircuit
Kuntosalilla toteutettava pääosin kuntosalilaitteisiin tukeutuva kuntopiirimäinen lihaskuntoharjoittelutunti, joka sisältää tunnin alussa toimipisteopastuksen laitteisiin, yhteisen alkuverryttelyn, ohjatun kuntopiirin sekä lopussa yhteisen jääähdyttelyn/loppuvenyttelyt. Matalan kynnyksen ryhmä, rohkeasti mukaan. Kesto 50 tai 60 min.

Kuntosaliopastus
Peurungan ohjaaja näyttää laitteet ja kertoo kuntosalityöskentelyn periaatteista. Ohjaaja paikalla sovitun ajan antamassa vinkkejä. Suosittu tyhy-tuokiona.

Peurunka Compat
Peurunka compat on vauhdikas sykettä nostattava ja lihaskuntoa kehittävä treeni, joka sisältää erilaisia potkuja ja lyöntejä. Tunnille ei käytetä nyrkkeilyhanskoja tai nyrkkeilysäkkejä.

Peurunka Kahva
Kahvakuulia käyttävä ja useimmiten musiikin mukaan toteutettava monipuolinen ja erittäin tehokas voimaharjoittelumuoto, jossa tuloksia syntyy nopeasti. Vahvistaa niin raajojen kuin keskivartalon lihaksia. Sopii erityisesti niille, jotka haluavat haastetta liikkumiseensa, mutta 4-32 kg kuula lähtee ylös myös tahdon voimalla! PeurunkaKahva ei ole kilpakahvailua vaan jokanaisen ja -miehen kokonaisvaltaista toiminnallisuutta kehittävä kuntoilutunti.

Peurunka Pumppi
Pumppitunnilla painonnostosta ja kuntosaliharjoittelusta tutut liikkeet on tuotu ryhmäliikuntatunnille. Pumpissa käydään läpi monipuolisesti koko vartalon lihasryhmät käyttäen apuna levypainoja ja step-lautaa. Painot voit valita itse ja vaikuttaa näin tunnin rasittavuuteen ja seurata omaa kehittymistäsi. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Tunnin lopussa lyhyet venyttelyt.

Seniorikuntosali
Lihaskuntoharjoittelu ehkäisee monia iän mukanaan tuomia terveysongelmia. Vaikka Peurungan kaikki Kuntosalicircuitit sopivat myös varttuneemmalle väelle, joskus on miellyttävämpää harjoitella oman ikäisten parissa. Tässä ryhmässä opastetaan laitteiden käyttöön kädestä pitäen ja edistymisen myötä tehdään ohjattuja kuntosalilaitepiirejä. Matalan kynnyksen ryhmä, jonne ovat tervetulleita kaikki ryhmään rohkenevat. Tästä on hyvä jatkaa Aamuiseen allasjumppaan.

SPINNING TUNNIT

Indoor Cycling eli sisäpyöräily kehittää hengitys- ja verenkiertoelimistöä, polttaa tehokkaasti rasvaa, parantaa erityisesti reisi- ja pakaralihasten kuntoa.
Meillä on upea nouseva SpinningStudio, Modernit Tomahawk – Spinningpyörät 24 kpl + 1 ohjaajan pyörä, paljon tilaa, rautaiset ja innovatiiviset vetäjät, mahtava äänentoisto ja tilassa erittäin suuri screeni. Tilassa mahdollisuus myös yhdistelmätunteihin.
– Tule testaamaan!

Iisi Spin 25´, 30´ tai 45´
Sisäpyöräilytuntien aloittaminen on helppoa Iisi Spin -tunneilta, joissa seisten poljettavia jaksoja on vähemmän kuin muilla tunneilla. Tunnilla vuorottelevat lyhyin syklein rasitusosuudet ja palautteluosuudet. Tunnin pituus voi olla joko 25 min tai 30 min tai jopa 45 min. Pisimpään tuntiin kuuluu 7-10 min venyttelyt, muissa venyttelyosuus lyhyempi. Tunnit sopivat mainiosti lämmittelyksi muihin lajeihin tai päivän päätteeksi jäähdyttelyksi tai palauttavaksi harjoitukseksi.

Spin Fit 25´, 30´ tai 45´
Tämä tunti on kuntoa kohottava tunti, jossa pärjää myös vähäisemmälläkin pyöräilykokemuksella. Suurin osa kunnon kehittämistunneista ovat rasittavuudeltaan tätä tasoa. Pyöräilyn tempoa ja vastusta sekä ajoasentoa muuttamalla tunnista saadaan niin liikkuneille kuin vähemmän liikkuneille sopiva kuormitustaso ja tunnissa riittää haastetta, olematta silti liian rankka. Rasitusosuudet tehdään suurimmaksi osaksi istuen, mutta myös seisten tulee Iisi-tuntia enemmän osuuksia.

Spin Fit 30´+ Circuit 45´

Hyvin suosittu tuntiyhdistelmä – toimivaksi ja tehokkaaksi todettu. Sisältää aluksi 30 min Spin Fit -lämmittelyn pyöräillen, jossa tavoitteena on saada syke hieman kohoamaan ja hengitys liikkeelle. Tämän jälkeen on 45 min Circuit -tuokio, jossa on lihaskuntoa kehittävä kuntopiiriosuus sekä 5-10 min loppuvenyttelyt.

Spin Fit 45´ + Core 15

Kysytty tuntiyhdistelmä, jonne kannattaa varata paikka hyvissä ajoin. Tunti alkaa 45 minuutin Spin Fit-tuokiolla pyörällä polkien niin, että saadaan aikaan intervalityypisesti hengästymistä ja hikoilua. Tämän jälkeen on 15 min tehokas keskivartaloa vahvista Core-osuus. Tunnin lopuksi tehdään lyhyet ja palauttavat venyttelyt.

Spin Sport 45´ tai 55´

Teholtaan jo kohtuullinen / kohtuullisen raskas tehokas sisäpyöräilytunti, jota kannattaa rohkeasti kokeilla vähäisemmälläkin pyöräilykokemuksella – jokainen säätää kuitenkin vastuksensa itse! Työkuormien osuudet ovat selkeästi pidemmät kuin Fit-tunneilla ja seisten tehtäviä osuuksia on enemmän kuin muilla tunneillamme. Tällaisia treenejä kehomme kaipaa saattamaan aineenvaihdunnan liikkeelle. Nautitaan treenistä!

Teematunnit
Viikko-ohjelman mukaisten vakiotuntien lisäksi pidämme tilauksesta tai teemapäivissämme mm. Karaoke-spinningiä, Maratonspinningiä 1,5 h tai esimerkiksi seuraavien musiikkiteemojen mukaisia sisäpyöräilytunteja – 70s is back, 80s is back, 90s is back, Evergreens, It´s heavy, It´s summertime, Let´s rock, Suomipop, Vain elämää …

TANSSILLISET TUNNIT

Tanssillisissa tunneissa on valinnanvaraa niin vähemmän askelsarjoja sisältävistä Piloxing ja Bailamama 9 months -tunneista Zumba-tunteihin ja Lavatanssin perusteisiin. Rohkeasti mukaan kokeilemaan sinulle toimivin musiikkiliikuntamuoto!

Lattaritanssitunti
Tanssitaan lattarrirytmejä hauskalla tavalla tutustuen eri lajeihin. Tunnilla tanssitaan kerrallaan vain kaksi eri lajia ja kasataan koreografia tunnin aikana. Tällä tunnilla tulee taatusti lämmin!

Bailamama® 4 Venus – kaikille naisille
Treenaa rakkauslihaksesi kuntoon, polta rasvaa ja kiinteytä peppu, vatsa sekä käsivarret. Bailamama Women -tunnilla voit nauttia naisen tärkeimmän lihasryhmän, lantionpohjalihasten, supertreenistä. Hyvät lantionpohjalihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä sekä lisäävät virtsanpidätyskykyä. Kokonaisvaltainen liikuntaelämys kaikille naisille. Tunneilla pidetään yläpää rentona ja alapää tiukkana! Tuntisisältö: 35% hikeä ja hauskoja mooveja, 40 % tehotreeniä lantionpohjanlihaksille, 25% rentoutusta ja hyvää oloa. Kesto 55 min.

Kuntotanssi
Hauska ja tehokas tanssilinen tunti, jossa voit antautua rytmien vietäväksi. Kunto kohoaa latino-, pop-, rock- ja jazz- musiikin siivittämänä. Tunnilla jokainen voi tehdä taitotasonsa mukaan omalla tyylillä ja teholla. Tunnilla on tavoitteena kehittää lihaskuntoa, etenkin jalkojen voimaa ja hakea notkeutta ja rentoutta keskivartaloon. Tunnilla tulee taatusti hiki – ja siellä on hauskaa.

Lavatanssin perusteet
Opetellaan suosituimpien lavatanssien perusteet mm. fusku, hidas valssi, bugg, tango, foksi, lavarumba. Kahtena peräkkäisenä kertana samaa tanssia, voi tulla yksin tai parin kanssa. Kesto 85 min. Erikseen tilattava.

PeurunkaHumppa- lavatanssijumppa
Jumppatunti perustuu tanssilavoilta tuttujen lavatanssiaskeleiden ja jumpan yhdistelmään. Tällä tunnilla kuka tahansa voi kohentaa kuntoa ja hankkia hyvää mieltä lavoilta tutun tanssimusiikin tahtiin. Musiikkia on aina humpasta jenkkaan ja cha chaasta rokkiin. Et tarvitse tanssiparia, tunnilla jorataan pääsääntöisesti yksin.

Step-jumppa
Step-jumppa eli askellus matalien lautojen päälle on erinomainen liikuntamuoto vahvistaa alaraajojen luustoa. Step-jumppa on yksi Osteoporoosiyhdistyksen suosittelemista liikuntamuodoista. Luusto kaipaa terveellisiä tönäisyjä saadakseen aikaan luun uudismuodostusta. Lisäksi helppo askeltaminen musiikin tahtiin on hauskaa. Tunti sisältää lihaskunto-osion ja venyttelyt. Ajoittain mukana viikko-ohjelmistossa, sekä aina tilauksesta.

Zumba®                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Zumba® on latinorytmeihin perustuva tanssitunti, joka on rytmikästä, helppoa ja hauskaa!  Tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään. Zumban tanssiaskeleet perustuvat erilaisiin tanssimuotoihin, joita ovat muun muassa merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso ja salsaton ja flamenco. Tunti koostuu intervallityyppisestä ohjelmasta, jossa osa liikkeistä tehdään nopealla, osa hitaammalla tempolla. Huomaamatta syke nousee ja hiki virtaa!

Äiti & vauva – jumppa

Ryhmäliiuntatunti äideille ja 3-12 kk ikäisille vauvoille. Tunnilla keskitytään äidin liikuntaan. Tunnin tavoitteenna on liikkua turvallisesti ja lapsen ehdoilla. Tunti kehitää lapsen motoriikkaa ja sosiaalista vuorovaikutusta. Tunti koostuu alkulämmittelystä, liihaskunto osuuksista sykkeen nostoista ja loppuvenyttelystä.

Hinnat ja lisätiedustelut

Hinta:

9,00 € / kerta
4,50 € / hotellissa majoittuva

Allasjumpassa kylpylämaksu + 3 € tai superkortilla.
HYDROHEX-virtuaalinen allasjumppa kylpylälipun hinnalla.

Hinnasto: Kuntosali, ryhmäliikunta ja sarja- ja kuukausikortit

Tiedustelut:

Bistro Nemon liikuntapalvelupisteestä puh. 020 751 6802.

Tuntien varaaminen

Tuntien varaus tapahtuu sähköisen ajanvarausohjelman kautta. Toimi seuraavasti:

 • Rekisteröidy (kirjoita kenttiin vaaditut tiedot; nimi, osoite, sähköpostiosoite ym.
 • Tämän jälkeen pääset varaamaan tunteja ”VARAA TUNTISI TÄSTÄ” -painikkeen kautta
 • Ongelmatilanteissa Bistro Nemo auttaa, p. 020 751 6802.

 

Muista myös HyrdoHex-allasjumpat

Tule vesijumppaan! Se on tehokasta, helppoa ja sopii lähes kaikille.

Peurungan kylpylässä on Hydrohex virtuaaliallasjumppa tarjolla tiettyinä ajankohtina sekä hemmottelualtaalla omatoimisesti silloin kun haluat ja sellaisena treeninä kuin haluat.

Monipuolinen ja hauska Hydrohex-treeni on tehokasta ja turvallista. Vedenalainen videokuva esittelee selkeästi oikean tekniikan vaikeimpiinkin harjoituksiin!

 • Virtuaalijumpat isolla screenillä tiettyinä aikoina, » katso aikataulut
 • Hemmottelualtaan Hydrohex on käytettävissä omatoimisesti, huomioithan että arkipäivisin klo 16.00 saakka hemmotteluallas voi olla varattuna ryhmäkäyttöön.
 • Jumpat sisältyvät kylpyläkäynnin hintaan, eli voit hyödyntää jumppia myös mm. Superkortilla.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: