Mitä voi tehdä huonolla säällä lomaillessa kylpylässä? Sattuiko lomalle huono sää – ei hätää, katso nämä 7 ideaa!

Jos pitkään odotetulle lomalle osuu huono sää, se usein latistaa tunnelman nopeasti. Varsinkin, jos lomasuunnitelmiin olisi sisältynyt paljon ulkoilua. Vaikka Peurungan ulkoilumahdollisuudet ovatkin hyvin laajat, ei kuitenkaan ole syytä lannistua, sillä hauskaa tekemistä löytyy myös kylpylän seinien sisäpuolelta. Tutustu siis näihin ja rakenna juuri sinulle sopiva viihtyisä lomakokonaisuus!

1. Kylpylä

Ehkä sanomattakin on selvää, että yksi keskeisimmistä aktiviteeteista kylpylälomalla on itse kylpylässä käyminen. Ja mikä parasta, kylpylässä on miellyttävä ilmasto säällä kuin säällä. Peurungan kylpylä palvelee loistavasti niin nautiskelevaa rentoutujaa kuin aktiivisempaakin lomailijaa. Peurungan kylpylässä pääset nauttimaan erilaisista saunoista, uudistetusta suihkumaailmasta, monista eri tarkoituksiin soveltuvista altaista sekä allasbaarin virvokkeista. Aktiivisempaan makuun kylpylä tarjoaa yllä mainittujen lisäksi erilaisia liukumäkiä, Wibit-radan sekä Hydrohex -treeniä.

Tutustu kylpylään täältä!

2. Ravintolat

Mitä olisikaan loma ilman hyvää ruokaa? Mitä pidempi loma, sitä enemmän aikaa tutustua eri ravintolamahdollisuuksiin, ja yhdessä maistella mistä makumaailmasta löytyy se oma suosikki. Koska jokaisen tarpeisiin halutaan vastata, on Peurungassa ravintolamahdollisuuksia useampia. Jos lounastaa haluaa rennompaan tyyliin, on illallisella taas mahdollisuus hemmotella makuhermoja ihanalla à la carte kokemuksella. Hyvä ruoka yhdistää ja saa paremmalle mielelle, jolloin huono sääkin tuntuu toissijaiselta seikalta.

Valitse suosikkisi!

• Tasokkaita à la carte annoksia Peurankellosta
• Rentoon herkutteluun burgereita & pizzaa Bistro Nemosta
• Kaikkiruokaisille laadukas ja monipuolinen buffet Peurunkapöydästä
• Järvimaisemissa herkkuja Kesäterassin menusta
• Hyvien juomien seuraksi ruokaa Bar Apollon Tavernamenusta

3. Pelit

Vaikka lomalla on toisinaan ihanaa vaan olla, tulee myös hetkiä, kun aktiivista yhdessä tekemistä kaivataan. Loistava aktiviteetti perheille, ystäville tai pariskunnille on keilaaminen. Lähtekää siis yhdessä kisailemaan siitä, kuka kaataa eniten keiloja ja vie voiton kotiin, nauttien samalla ihania virvokkeita. Peurungan kylpylässä keilaratoja on varattavissa yhteensä neljä, ja on myös mahdollisuus hohtokeilaukseen mukaansa tempaavan musiikin tahtiin. Keilaamisen lisäksi on mahdollisuus päästää kilpailuvietti valloilleen biljardissa, ja lukuisissa eri lautapeleissä. Kylpylän aulasta löytyy myös hurjan hauska iWall -peliseinä, joka sisältää erilaisia liikunnallisia pelejä, joita pelataan liikuttamalla omaa kehoa. Kokeilkaa yhdessä uusia hauskoja pelejä ja löytäkää suosikkinne!

4. Day Spa

Jos keho ja mieli kaipaavat rentoutumista, on mitä loistavin idea suunnata ihanien Day spa-hoitojen pariin. Palveluita löytyy niin laajasti eri tarpeisiin, että valinnan vaikeus saattaa yllättää. Oli tarve sitten päästä eroon stressiniskasta, heleyttää ihoa rentouttavassa kasvohoidossa tai kosteuttaa ja hoitaa kuivat kädet talven jäljiltä, löytyy kaikkiin näihin ratkaisu Peurungan kylpylän Day Span palveluista.

Day Spa on avoinna maanantaista lauantaihin ajanvarauksella, siirry tästä tutustumaan hoitoihin!

5. Kuntosali ja ryhmäliikunta

Monien lomasuunnitelmiin sisältyy liikunta, ja sen harrastamiseen tarjottavia muotoja on useita. Peurungan kylpylässä pääset treenaamaan uudistetulla kuntosalilla, joka on varustettu laadukkailla laitteilla. Jos haluat ottaa mittaa kestävyydestäsi, on tuliterä porraskone täydellinen keino siihen, kun taas voimaharjoittelun ystävälle löytyy pilvin pimein levypainoja ja tankoja. Jos kaipaat liikunnalta myös yhteisöllisyyttä, ovat ohjatut ryhmäliikuntatunnit oiva valinta. Kevyempään kropan herättelyyn sopii täydellisesti jooga, kun taas sykettä kunnolla nostattaa vauhdikas BODYPUMP®. Erilaisia ryhmäliikuntatunteja on reilusti viikoittain koko kevään ajan, ja ne jatkuvat vielä kesälläkin, joten rohkeasti vaan testaamaan uusia hauskoja lajeja!

6. Sisäpelit

Jos lomaillaan isommalla porukalla ja toiveissa olisi päästä yhdessä liikkumaan, voi varata ryhmän käyttöön liikuntasalin. Yhdessä pelailu ja kisaaminen on parhaimmillaan todella hauskaa ja porukkaa yhteen hitsaavaa. Kokeilkaa rohkeasti uusia lajeja, vaikkei taitoa entuudestaan olisikaan. Isommille porukoille sopii loistavasti vaikkapa lentopallo tai salibandy, kun taas sulkapalloa voi pelata vaikka kahdestaan. Mikä näistä kuulostaisi teille sopivimmalta lajilta? Valitse suosikkisi ja varaa tästä!

• Salibandy
• Lentopallo
• Sulkapallo
• Pöytätennis

7. Vuokrattavat saunat

Lämpimissä löylyissä rentoutuminen kauniissa järvimaisemissa ei kuulosta hassummalta, vaikka sää sattuisikin olemaan sateinen. Tunnelmallisessa rantasaunassa nautit yhdessäolosta lähimmäisten kanssa nauttien virvokkeita ja rentoutuen. Sitä paitsi ketä nyt pieni vesisade estää järveen pulahtamasta kesäiltana, kun voi saman tien palata pehmeisiin löylyihin? Jos sääolosuhteet eivät totaalisesti tyrmää ulkona olemista, on loistava vaihtoehto myös vuokrata tynnyrisauna, johon sisältyy myös ihana yksityinen ulkoporeallas. Tutustu vuokrattavien saunojen valikoimaan tarkemmin tästä.

Saunavaihtoehdot:

• Tunnelmallinen rantasauna takkatuvalla
• Perinteinen savusauna (varattavissa rantasaunan yhteydessä)
• Tynnyrisaunat & rentouttavat porealtaat
• Saunakabinetit

Vinkit lapsille!

Kylpylässä lapset viihtyisivät vaikka koko päivän, sillä sieltä löytyy hurjan paljon tekemistä. Peurungan kylpylässä on yhteensä kolme liukumäkeä, joista kaksi on varusteltu ajanotto-ominaisuudella, jonka avulla saa hauskaa kisailua aikaiseksi. Jos isompiin altaisiin meneminen askarruttaa, on lapsille oma matalampi allas, sekä kaikista pienimmille vesipedoille suunnattu baby bungee -allas. Rohkeammille uimareille iloa tuo Wibit seikkailurata, jossa lapset pääsevät tasapainottelemaan ja haastamaan itseään veden päällä kelluvalla radalla.

Erilaiset pelit ovat myös lasten mieleen, ja lautapelivalikoimasta löytyykin paljon pelejä kaiken ikäisille. Keilaamisesta saa myös hauskan koko perheen aktiviteetin, sillä käyttöön saa tarvittaessa laidat sekä kourun tähtäämisen helpottamiseksi. Perinteistä leikkipaikkaa rakastavien ei myöskään tarvitse pettyä, sillä hotellista löytyy leikkipaikka, jossa pääsee vapaasti temmeltämään mielin määrin.

Peurungan kylpylässä lomaillessa voit olla varma siitä, että jokainen viihtyy varmasti sääolosuhteista huolimatta. Jos sääennuste on tähän mennessä askarruttanut, ja loman varaaminen on ollut täysin sen varassa, voit nyt olla huoletta ja varata saman tien loman Peurungan kylpylään täältä!