Hiihtolomavinkit: Viisi syytä viettää hiihtoloma Spa & Resort Peurungassa, Suomen aktiivisimmassa kylpylässä

Hiihtolomavinkit: Viisi syytä viettää hiihtoloma perheen kanssa Spa & Resort Peurungassa, Suomen aktiivisimmassa kylpylässä.

Hiihtolomakohteen valinta voi olla haastavaa, eikö? Lue tästä hiihtolomavinkkimme.

Peurunka tarjoaa lapsiperheelle täydellisen paketin, jonka myötä lomapäätöksen tekeminenkin on helppoa. Peurungassa sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja eri ikäisten lasten viihtymisen näkökulmasta, sillä Suomen aktiivisimmassa kylpylässä viihtyvät ihan kaikki.

Tässä hiihtolomavinkissä kerromme viisi syytä, miksi Peurunka on ihanteellinen kohde lapsiperheen hiihtolomalle.

1. Kylpylän allasalue, joka toimii niin vauhtihirmuille kuin taaperoillekin

Peurungan kylpylän allasalue on todellinen paratiisi perheen vesipedoille. Meiltä löydät sopivat altaat eri ikäisille ja taitotasoisille uimareille, sekä monenlaista puuhaa porealtaista aina 100 metrin pitkään jokialtaaseen ja Wibit-rataan. Baby Bungee -allas puolestaan on suunnattu kylpylämme pienimmille vieraille.

Peurungan kylpylän allasalueelta löydät muun muassa nämä:

 • Liukumäet 130 m ja 60 m
 • Lasten pieni liukumäki (vauhdikas!)
 • Jokirata 100 m
 • Porealtaat
 • Wibit keskialtaassa
 • Baby Bungee -allas
 • Kylmä allas
 • Kuuma allas
 • Hemmotteluallas
 • Allasbar
 • Hydrohex-virtuaaliset vesijumpat

Kylpylän vapaa käyttö sen aukioloaikojen puitteissa sisältyy Peurungassa aina huonehintaan!

Tutustu kylpylään

2. Hiihtoloman maksuton ja monipuolinen ohjelma

Peurungan maksuttomassa hiihtolomaohjelmassa on huomioitu kaiken ikäiset lapset, joten vaikka majoituttekin kylpylähotellissa, koko lomaa ei välttämättä tarvitse viettää uiden.

Lapsesi voivat omien mieltymystensä mukaisesti puuhailla esimerkiksi askartelupisteillä, lasten karaokessa ja discossa – ja lisäksi seikkailunhaluisemmille tarjolla on esimerkiksi valokuvasuunnistusta ja Talvimaan pulkkamäki. Touhu ja temmellys -alueelta puolestaan löydätte niin pomppulinnat kuin potkutraktoritkin!

Peurungan talvilomalla kovatkaan pakkaset eivät siis estä hauskanpitoa, sillä monet lasten aktiviteeteista puuhataan sisätiloissa.

Tutustu Peurungan hiihtolomaohjelmaan

3. Mutkaton majoitus lähellä loman tärkeimpiä palveluita

Majoitusvaihtoehdot Peurungassa ovat erittäin perheystävälliset. Erityisesti perhelomaa suunnitellessa on tärkeä tietää, että alle 4-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi vanhempien seurassa, ilman omaa sänkyä. Matkasängyn toimitamme lisämaksusta huoneeseen. Lisäksi, kun varaat vähintään 2 vuorokauden hiihtoloman, saat -15 % edun majoitushinnasta!

 • Kylpylähotellin huoneet sopivat erityisesti niille perheille, jotka arvostavat helppoutta ja suoraa pääsyä kylpylän palveluihin.
 • Perheille, jotka kaipaavat enemmän tilaa sekä esimerkiksi oman keittiön ja saunan, ovat Peurantähti-huoneistohotellit ihanteellisia.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin

Varaa majoitus tästä

4. Liikuntaa ja rentoutumista aikuisen omalle ajalle – perheloman aikana voit tehdä myös näitä

Perheloman aikana sinä vanhempana hyödynnät kätevästi myös Peurungan kattavia liikuntamahdollisuuksia. Osallistu ryhmäliikuntatunneille tai nappaa hetki omaa aikaa kuntosalilla, nosta sykettä ja liikuta kehoa! Jos kaipaat jotain rauhallisempaa, Peurungasta löydät myös Day Spa Nautiluksen, jossa rentoudut hieronnan tai kauneudenhoidon parissa. Suosittelemme varaamaan mieleisen hoidon jo ennakkoon, jotta varmistat oman hemmotteluhetkesi.

Peurungan kuntosali

Peurungassa avautuvat myös erinomaiset ulkoilumahdollisuudet! Vuokraa fatbike, käy hiihtämässä tai lenkillä ja kylpylän lämpimät vedet ja saunan löylyt tuntuvat jälleen entistä mukavammilta.

Tutustu hiihtoloman aktiviteettivalikoimaan

5. Mitä aiemmin varaat perheesi talviloman, sitä edullisemmin majoitutte!

Emme ole Suomen aktiivisin kylpylä ilman perusteita. Kuten huomaat, meillä Peurungassa on lomalla niin paljon tekemistä, että yksi yö ei riitä!

Lomasi varaat helposti syöttämällä haluamasi päivämäärät varauskalenteriin, jolloin näet myös päivän hinnat. Kun varaat vähintään kahden vuorokauden hiihtoloman, saat -15 % alennusta päivän majoitushinnasta.

Huomaathan, että mitä aiemmin varaat, sitä edullisemman päivän hinnan myös saat. Toimi siis heti!

Varaa hiihtoloman majoitus »

Varaa vuoden hauskin loma Peurungasta, Suomen aktiivisimmasta kylpylästä!

Kuten tästä hiihtolomavinkistä huomaat, Peurunka on täydellinen yhdistelmä toimintaa, rentoutumista ja perheen yhteistä aikaa. Sen monipuoliset aktiviteetit, uima-allasalue, majoitusvaihtoehdot, ravintolat ja liikuntamahdollisuudet tekevät siitä ihanteellisen paikan lapsiperheen hiihtolomalle – eikä ajomatka eri puolelta Suomea päätä huimaa!

Täällä jokainen perheenjäsen löytää varmasti jotain mieleistä tekemistä. Tässä vielä viimeinen hiihtolomavinkkimme: Varaa ja varmista hiihtolomasi nyt!

Talviloma Peurungassa »

Varaa kylpyläloman majoitus »