Rantamaailma – Paratiisi luonnon helmassa Peurungassa

Kesä on vihdoin saapunut, ja moni meistä suunnittelee jo lomamatkoja ja rentoutumista luonnon keskellä.

Jos olet etsimässä täydellistä lomakohdetta, jossa yhdistyvät kauniit maisemat, rauha ja monipuoliset aktiviteetit, suuntaa katseesi Peurungassa sijaitsevaan Rantamaailmaan.

Tässä blogitekstissä tutustumme tarkemmin tähän upeaan paikkaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

 

Rantamaailma sijaitsee kauniin Peurunkajärven rannalla, Peurungan kylpylän yhteydessä, Keski-Suomalaisissa kumpuilevissa maastoissa.

Alueella yhdistyvät harmonisesti luonto, hyvinvointi ja monipuoliset aktiviteetit, mikä tekee siitä täydellisen paikan lomailla ja rentoutua.

Rantamaailma tarjoaa vierailijoilleen monipuolisia mahdollisuuksia nauttia vesielementistä. Voit kahlata pehmeällä hiekkarannalla, ottaa virkistävän uinnin järven kirkkaissa vesissä tai rentoutua auringonpaisteessa aurinkotuolilla. Alueella on myös upeat puitteet erilaisille vesiaktiviteeteille, kuten suppailulle, melonnalle ja veneestä onkimisella kuin polkuveneellä koko perheen kanssa kesästä nauttien.

Voit vuokrata tarvittavat välineet paikan päältä ja lähteä tutkimaan järvimaisemia omatoimisesti
tai osallistua ohjattuihin aktiviteetteihin.

Peurungan rantamaailma sopii koko perheelle, koko suvulle

Rantamaailmassa on vesipuisto, jossa yli 200 m2 alueella on erilaisia vesiesteitä ja ylityksiä. Korkein este on 4 metriä, joten sieltä hyppy järveen vaatii jo rohkeutta.

Vesipuistossa viihtyy varmasti kaiken ikäiset ja se on ehkä kesän kokokohta perheelle.

Lapselle tuo iloa, kun vanhempiensa kanssa on saanut yhdessä seikkailla vesipuistossa. Vesipuisto on vain uimataitoisille.
Kannattaa tutustua vesipuistoon ja sen sääntöihin https://peurunka.fi/vesipuisto/

Toinen perheen kohokohta voisi olla, kun vuokraatte Rantamaailman tynnyrisaunan, jossa myös mahdollisuus pulahtaa järveen kuin omaan porealtaaseen.


https://peurunka.fi/koe-peurunka/vuokrattavat-saunat/

Tunnin – parin vuoro omalla pikku porukalla erikoisessa tynnyrisaunassa, josta iso päätyikkuna suoraan järvelle päin. Siinä kyllä rentoutuu ja pääsee kesän tunnelmaan täydellisesti.

Peurungassa on tietenkin kesälläkin kylpylä. Aina varma lämmin vesi ja ilma.

Kylpylässä voit päästää arjen huolet hetkeksi taaksesi.

Voit nauttia porealtaiden lämmöstä, hemmotella itseäsi erilaisilla hieronnoilla tai osallistua rentouttaviin vesijumppatunteihin.

Kylpylän yhteydessä on myös erilaisia saunoja, joissa voit nauttia suomalaisen saunakulttuurin lämmöstä ja hyvää oloa tuovista löylyistä.

Rantamaailmassa on myös kesäterassi

Rantamaailmassa on myös neljässä tasossa iso kesäterassi. Terassilta on upeat järvimaisemat.
Terassilla voit nauttia herkullisista aterioista ja virkistävistä juomista, eikä tietenkään jäätelöjä ole unohdettu!

Täydellinen paikka sekä aktiiviselle lomailijalle että rauhaa ja rentoutumista kaipaavalle.
Kaiken kaikkiaan Rantamaailma Peurungassa tarjoaa unohtumattoman loma- ja rentoutumiskokemuksen. Alueen kauniit maisemat ja monipuoliset aktiviteetit takaavat, että jokaiselle löytyy jotain mieleistä.

Suuntaa siis katseesi Peurungan Rantamaailmaan ja anna luonnon ja hyvinvoinnin yhdistyä täydellisessä harmoniassa. Nauti järvimaisemista, kylpylän lämmöstä ja monipuolisista aktiviteeteista. Rantamaailma on todellinen paratiisi luonnon helmassa, jonne haluat palata yhä uudelleen.