Rantamaailma – Paratiisi luonnon helmassa Peurungassa

Kesä on vihdoin saapunut, ja moni meistä suunnittelee jo lomamatkoja ja rentoutumista luonnon keskellä.

Jos olet etsimässä täydellistä lomakohdetta, jossa yhdistyvät kauniit maisemat, rauha ja monipuoliset aktiviteetit, suuntaa katseesi Peurungassa sijaitsevaan Rantamaailmaan.

Tässä blogitekstissä tutustumme tarkemmin tähän upeaan paikkaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

 

Rantamaailma sijaitsee kauniin Peurunkajärven rannalla, Peurungan kylpylän yhteydessä, Keski-Suomalaisissa kumpuilevissa maastoissa.

Alueella yhdistyvät harmonisesti luonto, hyvinvointi ja monipuoliset aktiviteetit, mikä tekee siitä täydellisen paikan lomailla ja rentoutua.

Rantamaailma tarjoaa vierailijoilleen monipuolisia mahdollisuuksia nauttia vesielementistä. Voit kahlata pehmeällä hiekkarannalla, ottaa virkistävän uinnin järven kirkkaissa vesissä tai rentoutua auringonpaisteessa aurinkotuolilla. Alueella on myös upeat puitteet erilaisille vesiaktiviteeteille, kuten suppailulle, melonnalle ja veneestä onkimiselle kuin polkuveneellä koko perheen kanssa kesästä nauttimisellekin.

Voit vuokrata tarvittavat välineet paikan päältä ja lähteä tutkimaan järvimaisemia omatoimisesti
tai osallistua ohjattuihin aktiviteetteihin.

Vesipuistossa riittää hupia koko perheelle!

Rantamaailmassa on vesipuisto, jossa yli 200 m2 alueella on erilaisia vesiesteitä ja ylityksiä. Vesipuistossa viihtyy varmasti kaiken ikäiset, ja se onkin ehkä kesän kohokohta koko perheelle. Lapselle tuo iloa, kun saa seikkailla vanhempien kanssa vesipuistossa, ja tämä hauskanpito ja kisailu vetää myös vanhempia puoleensa!

Vauhtisaari

Edellisiltäkin kesiltä tuttu Vauhtisaari on vauhtia ja hauskanpitoa rakastaville kuin tehty. Veden päällä kelluva rata haastaa käyttäjänsä tasapainoilemaan, kiipeilemään ja ylittämään esteitä tipahtamatta veteen. Korkein elementti on 4 metriä korkea jäävuori – uskallatko hypätä? Tällä hauskalla radalla haastat niin perheenjäsenet kuin kaveritkin leikkimieliseen kisailuun!

Uutta 2024! Pikkupoukama

Nyt kesällä 2024 avautuu perheen pienimmille ja uimataidottomillekin soveltuva Pikkupoukama. Tämä turvallinen pieni vesipuisto sisältää turvaverkot elementtien välillä, jottei lapsi pääse tipahtamaan veteen. Pikkupoukamasta löytyy mm. kaksi liukumäkeä, trampoliini ja kiipeilyesteitä.

Kannattaa tutustua vesipuistoon ja sen sääntöihin:

Vesipuisto

Toinen perheen kohokohta voisi olla, kun vuokraatte Rantamaailman tynnyrisaunan, jossa myös mahdollisuus pulahtaa järveen kuin omaan porealtaaseen.

Lue lisää vuokrattavista saunoista ja porealtaista:

Vuokrattavat saunat

Tunnin – parin vuoro omalla pikku porukalla erikoisessa tynnyrisaunassa, josta iso päätyikkuna suoraan järvelle päin. Siinä kyllä rentoutuu ja pääsee kesän tunnelmaan täydellisesti.

Peurungassa on tietenkin kesälläkin kylpylä. Aina varma lämmin vesi ja ilma.

Uudistetussa kylpylässä voit päästää arjen huolet hetkeksi taaksesi.

Peurungan kylpylä on hiljattain keväällä uudistunut, ja on nyt entistäkin viihtyisämpi paikka. Uudistukset toivat mukanaan mm. uuden teemasaunan, elämyssuihkuja sekä yleistä tunnelmaa kylpylään valojen ja sisustuksen avulla. Kylpylässä voit nauttia porealtaiden lämmöstä, hemmotella itseäsi erilaisilla hieronnoilla tai osallistua rentouttaviin vesijumppatunteihin.

Kylpylän yhteydessä on myös erilaisia saunoja, joissa voit nauttia suomalaisen saunakulttuurin lämmöstä ja hyvää oloa tuovista löylyistä.

Tutustu kylpylään tarkemmin täällä :

Kylpylä

Rantamaailmassa on myös kesäterassi

Rantamaailmassa on myös neljässä tasossa iso kesäterassi. Terassilta on upeat järvimaisemat.
Terassilla voit nauttia herkullisista aterioista ja virkistävistä juomista, eikä tietenkään jäätelöjä ole unohdettu!

Täydellinen paikka sekä aktiiviselle lomailijalle että rauhaa ja rentoutumista kaipaavalle.
Kaiken kaikkiaan Rantamaailma Peurungassa tarjoaa unohtumattoman loma- ja rentoutumiskokemuksen. Alueen kauniit maisemat ja monipuoliset aktiviteetit takaavat, että jokaiselle löytyy jotain mieleistä.

Suuntaa siis katseesi Peurungan Rantamaailmaan ja anna luonnon ja hyvinvoinnin yhdistyä täydellisessä harmoniassa. Nauti järvimaisemista, kylpylän lämmöstä ja monipuolisista aktiviteeteista. Rantamaailma on todellinen paratiisi luonnon helmassa, jonne haluat palata yhä uudelleen.

Kesä Peurungassa