Peurunka on kylpylä perheille! – Arvaatko lasten top 3- suosikit Peurungan kylpylässä?

Peurunka on kylpylä perheille! – Arvaatko lasten top 3- suosikit Peurungan kylpylässä?

Peurungan kylpylä ihastuttaa kävijää monipuolisuudellaan, ja meiltä löytyykin mielekästä tekemistä koko perheelle. Kylpylän tarjoamat laajat mahdollisuudet palvelevat perheiden tarpeita riippumatta perheenjäsenten iästä ja mielenkiinnonkohteista. Meille on tärkeää tarjota mahdollisuudet hauskanpidolle ja rentoutumiselle joka ikinen päivä, ja siksi kylpylämme onkin avoinna viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan. Toivotamme siis teidät lämpimästi tervetulleiksi juuri silloin, kun se teille parhaiten sopii!

Uudistettu Peurungan kylpylä avattu!

Peurungan allasosasto uudistui elämykselliseksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Kun tuli aika miettiä kylpylän uudistamista, oli tavoitteena tehdä kylpylästä vielä entistäkin viihtyisämpi paikka, johon palataan aina uudelleen. Kylpylässä tehdyt uudistukset ovat vihdoin tulleet valmiiksi, ja lopputulos on juuri sellainen kuin toivottiinkin. Yksi merkittävimmistä uudistuksista on uusi Saraakallio -teemasauna, joka tunnelmallaan vie käyttäjänsä muinaisten kalliomaalausten sekä teemaan sopivien äänitehosteiden avulla kauas menneisyyteen. Uudet tuulet puhalsivat myös taianomaiseen suihkumaailmaan, jonne on tullut kaksi uutta elämyssuihkua. Pääset kokemaan luonnonvoimaisen elämyksen kaikilla aisteilla, sillä tunnelma luodaan niin vedellä, valoilla, tuoksuilla kuin äänilläkin. Oletko valmis aistimaan ukkosen jyrinän ja sateen voiman?

Lue uudistuksista lisää täältä : Kylpylä

Halusimme myös tehdä Allasbaarista entistäkin viihtyisämmän, ja siellä onkin nyt enemmän tilaa nauttia virvokkeista ja oleskella rentoutuen. Myös kylpylän yleinen viihtyvyys sai osakseen parantelua, kun lisättiin erilaisia valoja ja kauniita sisustuselementtejä sekä panostettiin kylpylän äänimaailmaan.

Tutustu mm. Allasbaarin napostelumenuun täältä:

Katso ruokalista

Lasten top 3 -suosikit kylpylässä

Peurungan kylpylä on aina ollut lasten suosikki! Tässä listattuna kaikkien aikojen lasten top 3 -suosikkia kylpylässämme. Ja vaikka uudistuksen tuulet kylpylässä puhaltavatkin, niin ei huolta, nämä kestosuosikit eivät ole lähdössä minnekään!

1. 130 metriä pitkä vesiliukumäki

Lasten ehdoton kestosuosikki Peurungan kylpylässä on hurjan hauska vesiliukumäki, joka on myös varusteltu ajanotto-ominaisuudella. 130 metrin pituudellaan tämä vesiliukumäki yltää yhdeksi suomen, ja jopa yhdeksi pohjoismaiden pisimmistä vesiliukumäistä. Ja mikä parasta, Peurungan kylpylästä vesiliukumäkiä löytyy yhteensä kolme! Lastenaltaasta löytyy liukumäki hiukan pienemmille vesipedoille, sekä kylpylästä löytyy myöskin ajanotto-ominaisuudella varusteltu 40 metrin pituinen vesiliukumäki.

•  130 metriä pitkä sininen liukumäki
•  40 metriä pitkä keltainen liukumäki
•  Lastenaltaan pienempi mutta vauhdikas oranssi liukumäki

2. Wibit-seikkailurata

Toisella sijalla lasten suosikeissa komeilee veden päällä kelluva Wibit-seikkailurata, jossa lapset pääsevät ottamaan leikkimielisesti mittaa toisistaan radalla ylittäen esteitä ja tasapainotellen. Nauru ja hauskanpito on Wibit-radalla temmeltäessä taattu!

3. Herkut Allasbaarissa

Kylpylässä on lapsille niin paljon kivaa touhuttavaa, että jonkin ajan jälkeen saattavat energiatasot lähteä laskuun. Tähän löytyy onneksi ratkaisu hyvinkin läheltä! Nimittäin Peurungan kylpylän Allasbar tarjoaa monipuolisen ja herkullisen valikoiman juomia, suolaisia naposteltavia sekä ihania jäätelöannoksia. Tankkauksen jälkeen on taas intoa hypätä takaisin pulikoimaan!

Voisiko Peurunka olla sinun suosikkikylpyläsi?

Peurungan kylpylämaailma tarjoaa monipuolisen ja laajan valikoiman tekemistä kaikenikäisille, ja siellä saisi kulumaan helposti vaikka koko päivän! Lapsiperheille täydellinen tilanne on se, kun lapsille on tarpeeksi viihdykkeitä, joiden parissa aika kuluu kuin siivillä, kun taas vanhempien on samalla mahdollisuus päästä rentoutumaan kylpylässä.

Vauhtihirmulle

Aktiiviselle touhuajalle parhaimmistoa ovat ehdottomasti liukumäet, joita Peurungan kylpylästä löytyy jopa kolme kappaletta. 130 metriä pitkää vesiliukumäkeä lasketaan aina uudelleen ja uudelleen, kun kisaillaan siitä, kenellä on nopein laskuaika. 40 metrin pituiseen liukumäkeen syöksytään kylpylän toisen kerroksen tasanteelta, ja sekin on varusteltu ajanotolla. Kolmantena liukumäkenä löytyy lastenaltaasta oranssi pienempi liukumäki, joka sekin antaa hyvät vauhdit laskijalle. Keskialtaasta löytyy lapsille hauska Wibit- seikkailurata, joka on suuressa suosiossa kaikenikäisten lasten sekä myös aikuisten keskuudessa, jos toiveissa on hauskanpito. Reippaita uimareita palvelee 100 metriä pitkä jokiallas, jota pääsee uimaan keskialtaan ympärillä.

Rentoutujalle

Allasosasto tarjoaa viihdyttäviä elämyksiä niin rentoutujalle kuin aktiivisemmallekin lomailijalle. Peurungan kylpylästä löytyy porealtaita, hierovia suihkuja, hemmotteluallas poreilla varusteltuna sekä kylmä, -ja kuuma-altaat nautiskelijoiden makuun.

Perheen pienimmille vesipedoille

Myös pienimmät uimarit on Peurungan kylpylässä huomioitu, ja lastenaltaita kylpylästämme löytyykin kaksi kappaletta. Toinen lastenallas on ihanan lämpimällä vedellä varusteltu Baby Bungee -allas perheen pienimmille, ja toinen hieman isompi lastenallas. Kylpylästä löytyy myös hyvä valikoima erilaisia vesileluja, jotka viihdyttävät pieniä uimareita.

Suihkumaailma

Allasosaston lisäksi Peurungan kylpylässä pääset nauttimaan taianomaisesta suihkumaailmasta, joka on kokemuksena vertaansa vailla. Suihkumaailmasta löytyy nyt uudistumisen myötä yhteensä viisi erilaista suihkua, joista kaksi ovat elämyssuihkuja, joiden varusteluun kuuluu erilaiset valot, äänet, tuoksut ja veden eri muodot. Lähtekää siis hurjalle koko perheen seikkailulle suihkumaailman pyörteisiin, ja kokekaa upeita elämyksiä, kuten ukkosmyrsky!

Saunat

Peurungan kylpylässä pääset nauttimaan myös useista eri saunavaihtoehdoista, joista varmasti uniikein on uusin tulokas Saraakallio -teemasauna, jonka upea äänimaailma ja visuaalisuus vievät saunojan retkelle suoraan menneisyyteen. Myös kylpylän höyrysauna on saanut osakseen uudistusta, ja sieltä löytyy nyt entistäkin enemmän laudetilaa, sekä erilliset puolet miehille ja naisille. Ihana infrapunasauna taas hellii kehoa, sillä miellyttävän lämpöinen infrapunasäteily tehostaa verenkiertoa sekä lievittää lihaskipuja. Miesten ja naisten puolilta löytyy tietenkin myös perinteiset suomalaiset saunat, joita monet suosivat.

Energiaa Allasbaarista

Kun aktiivista tekemistä kylpylästä löytyy näin paljon, pitää myös muistaa pitää huolta riittävästä energiansaannista, jotta jokainen jaksaa varmasti ottaa kylpyläkokemuksesta kaiken irti. Sen vuoksi Peurungan kylpylän Allasbar tarjoaakin paljon erilaisia virvokkeita nautittavaksi kylpylän viihtyisissä Allasbaarin oleskelutiloissa. Saatavilla on mm. virvoitusjuomia niin lapsille kuin aikuisille, jäätelöannoksia ja muita makeita herkkuja, sekä uusimpana tulokkaana pieni napostelumenu, josta löytyy ihania suolaisia herkkuja nautittavaksi.

Nyt pikimmiten kylpylälomalle Peurunkaan!

Peurungan kylpylä onnistuu luomaan unohtumattoman kylpyläkokemuksen jokaiselle perheelle, ja sen vuoksi sinne palataan aina uudelleen ja uudelleen. Tyytyväiset asiakkaat ovat parasta mitä voimme toivoa, ja asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin haluamme panostaa myös tulevaisuudessa.

Mitä siis vielä odotatte? – Nyt äkkiä varaamaan kylpyläloma Peurunkaan!

Varaa tästä!

Kesä Peurungassa :