Edessä kesäloma lasten kanssa, mutta perheesi suunnitelmat ovat vielä auki? Hienoa, olet nyt oikeassa paikassa! 

Kesäloma lasten kanssa on monelle perheelle tärkeä hengähdystauko, jolloin toiveena on nauttia yhteisestä ajasta ja luoda ikimuistoisia kokemuksia. Tässä blogikirjoituksessa pureudumme syvemmälle siihen, millaisen ohjelman ympärille suunnittelet energisoivan ja helpon loman lasten kanssa, niin että hauskaa kesälomatekemistä on ihan kaikille perheenjäsenille. 

Kaikkein vaivattominta tässä aktiviteettilistassa on, että löydät nämä kaikki kesälomatekemiset yhdestä paikasta – Peurungasta.

Kun selaat listan loppuun, löydät myös kesäloman majoitustarjouksemme! 

11 syytä valita Peurunka, kun suunnittelet kesälomaa lasten kanssa

1. Vesipuisto: suurimmassa osassa perheitä kesäloma lasten kanssa sisältää paljon uimista ja vesileikkejä. Peurungan 900m2 ulkovesipuistossa uit, kiipeilet, tasapainoilet ja ylität erilaisia esteitä. Korkeimpana elementtinä 4 metriä korkea ”jäävuori”, josta voit hypätä järveen!

 

2. Rantamaailma: rantamaailma on täydellinen paikka esimerkiksi perheen pienimpien polskimisharjoituksiin tai heille, jotka eivät erityisesti halua riekkua vesipuistossa. Rannassa on myös leikkipaikka ja vesileluja, sekä tietenkin Peurungan Kesäterassi nälän ja janon taltuttamiseksi.

3. Kylpylä: varmasti lämmintä vettä ja vauhdikasta tekemistä kehnonkin lomakelin sattuessa. Kylpylässämme on 3 erilaista liukumäkeä (130 metrin liukumäki on yksi Pohjoismaiden pisimmistä), Wibit-temppurata, porealtaita, lastenallas, Baby Bungee -pienten lasten allas, 100 m pitkä jokiallas sekä hemmotteluallas. Siis jokaiselle uimarille jotakin.
 

4. Frisbeegolf-rata: 20-väyläinen, ranta-alueella ja lähimetsissä kiertelevä frisbeegolf-ratamme soveltuu hyvin aloittelijoille ja harrastelijoille – eli nimenomaan erilaisille ja eri-ikäisille perheille. Jos et ole vielä frisbee-golfia kokeillut, lähde nyt rohkeasti testaamaan. Tätä lajia ei tarvitse jännittää!

 

 

5. Fatbike- ja eFatbikevuokraus: fatbiket rullaavat kevyesti kaikilla alustoilla, mutta parhaimmillaan ne ovat vaihtelevassa maastossa. Vuokraamme pyöriä sekä aikuisille että lapsille, ja henkilökuntamme opastaa mielellään teidän taitotasollenne sopivimman reitin valinnassa.
 

6. Sup-lautavuokraus: kiinnostaako vesi elementtinä, vaikka päivän uintikiintiö olisi jo täynnä? Vuokraa sup-lauta ja liplattele kevyesti auringosta nauttien. Tässä puuhassa ei edes viileä järvivesi häiritse – kunhan vaan pysyt laudan päällä!

 

 

7. Kanootti- ja soutuvenevuokraus: pakkaa eväät mukaan ja vie perhe retkelle lähelle Peurunkajärven vedenpintaa. Miltä keskisuomalainen kesäluonto näyttää tästä perspektiivistä?
 

8. Keilahalli: vaikka kesäsää ei ihan joka päivä hellisi, Peurungasta löydät myös monenlaista sisäpuuhaa. Yksi suosituimmista aktiviteeteista on keilaaminen, jossa jokaisella perheenjäsenellä on mahdollisuus innostua ja onnistua! Keilaradassamme on neljä rataa ja tarvittaessa voit käyttää lisälaitoja ja heittokouruakin. Kisajuomat voit ostaa Bistro Nemosta ja nauttia ne keilahallissa. 
 

9. Saunamaailma: nautitko saunomisesta ja rentoutumisesta mieluiten omassa rauhassa? Nauti upeasta järvimaisemasta, rentoudu poreissa ja sauno rauhassa. Meiltä vuokrattavana tynnyrisauna järvinäköalalla sekä poreallas oman perheen tai ystäväporukan käyttöön.

 

10. Lasten leikkipaikat sisällä ja ulkoalueella: myös lomalla lasten on tarpeen latautua ihan vain leikkimällä, ilman sen suurempaa ohjelmaa. Peurungassa lasten leikkipaikkoja löytyy niin sisältä kuin ulkoakin.
 

11. Helppoa ja mukavaa kesälomamajoitusta hotellihuoneissa tai huoneistohotellissa: kaiken kesätouhun ja uimisen välissä parasta on kellahtaa täyden vatsan kanssa puhtaiden lakanoiden väliin. Valitse mieluisin majoitusmuoto kesäreissuseurasi osallistujamäärän mukaan ja varaa loma netistä! 

 

 

Säästä lomallasi!
Rahanarvoinen vinkki kesälle 2023!

Saat majoitusvarauksestasi -20 % alennuksen, kun varaat vähintään 2 yön majoituksen 

Tutustu kesälomatarjoukseemme » 

 

Varaa majoitus

Hotelli
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
1
+
Lapsia
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet