Peurunka Wellness & Weekend kutsuu energisoitumaan – hemmottele itseäsi syksyn ihanimmalla minilomalla

Irrottaudu lokakuisesta arjesta hyvinvointiluentojen, monipuolisten aktiviteettien sekä rentouttavan kylpyläkokemuksen parissa. Peurunka Wellness & Weekend 6.-8.10.2023 on omistettu hyvän olon vaalimiselle sekä itsensä hemmottelulle!

Inspiroidu mielen hyvinvointia tukevista luennoista

Peurunka Wellness & Weekend -tapahtuman luennoitsijoina syksyllä 2023 nähdään upeat Vappu Pimiä ja Johanna Huhtamäki sekä Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus.

Perjantai-illan kiitollisuuskoulussa Pimiä ja Huhtamäki puhuvat kiitollisuuden tunteesta oikotienä onneen. Heidän mukaansa kiitollisuus on avain parempaan uneen, terveyteen, vastoinkäymisistä selviytymiseen ja onnellisuuden lisäämiseen. Lauantain luennolla Kuustonen ja Brotherus puolestaan käsittelevät kommunikaatiota ja läsnäoloa sekä merkityksellisyyden ymmärtämistä. He johdattelevat tarinoiden, kuvien ja käytännön harjoitusten kautta yleisön pohtimaan älykästä empatiaa ja läsnäolon tärkeyttä.

Millaisia oivalluksia sinä voisit viedä näiltä luennoilta omaan arkeesi?

Kehollista tekemistä päiviin sekä livemusiikkia pimenevään iltaan

Hyvinvointiviikonlopun ilo ei suinkaan rajoitu pelkästään luentoihin! Olemme suunnitelleet Wellness & Weekend -paketin ohjelman tarkoituksella väljäksi, jotta voit täydentää sitä itsellesi mieluisilla aktiviteeteilla toiveidesi mukaan. Tue siis myös fyysistä hyvinvointiasi esimerkiksi ryhmäliikuntatunnilla, allasjumpalla, kuntosalilla, ulkoilemalla, pyöräilemällä, hemmotteluhoidoissa tai kylpylässä rentoutumalla.

Lisäksi lauantai-illassa Peurunka Areenan lavalle nousevat upeat Sonata Arctica, Reckless Love ja Luna Kills. Meillä nautit siis myös livemusiikin lumosta!

Tutustu viikonlopun ohjelmaan

  • Syö ja nuku hyvin – hyvinvoinnin peruspilarit kunnossa myös tapatumaviikonloppuna
  • Wellness & Weekend -paketin hintaan sisältyy majoituksen ja luentojen lisäksi herkullinen aamiainen sekä lauantaina runsas noutopöytäillallinen.
  • Herkuttele ravitsevilla ja maistuvilla ruuilla, jotka hemmottelevat sekä kehoa että mieltäsi.

Hyvinvointiviikonloppuna majoitut valintasi mukaan joko kylpylähotellissa, Peurunkapihan rivitalohuoneissa tai Peurantähti-huoneistohotellussa. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja valitse itsellesi ja seuralaisellesi sopivin kohde!

Varaa paikkasi Peurunka Wellness & Weekend -tapahtumaan nyt!

Onko parempaa tapaa viettää viikonloppua hyvinvoinnin parissa kuin yhdessä ystävien tai puolison kanssa? Varaa voimaantumisviikonloppu ja lähde nauttimaan tästä ainutlaatuisesta tapahtumasta, joka tarjoaa sinulle hengähdystauon ja mahdollisuuden ammentaa lisää tasapainoa ja hyvinvointia arkeen.

Tule mukaan uusien oivallusten pariin, rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä seurasta Wellness & Weekend -tapahtumassa 6.–8.10.!