Peurungan kylpylässä on mahdollisuus harrastaa vesiliikuntaa ohjatuissa ryhmissä aamuin illoin. Keskialtaan lämpötila on 30 astetta. Vesiliikunnat kestävät 40-50 min. Ei erillistä uimataitovaatimusta.

Allasjumpat
Aamuinen allasjumppa on monipuolinen ja piristävä aamun aloitus vedessä, jossa tehdään koko kehoa herätteleviä liikkeitä, sopii kaikille. Kesto noin 40-45 min.

Allas-Lavis®
Allas-Lavis® on vesiliikuntaa parhaimmillaan. Allas-Laviksessa yhdistyvät vesiliikunnan hyödyt tanssiliikunnan iloon. Lavatanssimusiikin soidessa nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia veden vastusta apuna käyttäen. Allas- Laviksessa tärkeintä on hyvä tunnelma, jossa on menoa ja meininkiä!

Aqua Box
Kuntonyrkkeilymäisiä liikkeitä hyödyntävä, monipuolinen koko kehoa kehittävä vesiliikuntamuoto, joka saa myös pulssin kiihtymään. Rasitustasoa voi säädellä itse. Ajoittain ohjelmistossa.

Aqua Circuit
Vedessä toteuttava kuntopiiri, jossa monentasoinen liikkuja voi saada intervallityyppisestä työskentelystä eri vesiliikuntavälineillä itselleen tehokkaan tunnin. Ajoittain ohjelmistossa. Suosittu tyhy-tuntina.

Aqua Rhythm -vesiliikunta
Musiikin eri rytmejä hyödyntävä vauhdikas ja mukaansatempaava allasjumppatuokio välineillä ja ilman välineitä. Sisältää tanssillisia osuuksia. Kesto noin 50 min. Suosittu myös tyhy-tuntina.

Aqua Zumba
Zumbaa vedessä rytmikkään musiikin siivittämänä. Miellyttävä ja kaikille sopiva vesijumppatuokio, joka saa hymysi korviin. Ajoittain ohjelmistossa.

VesiHiitti
Vedessä toteutettava reipastahtinen intervallitunti, jossa lyhyessä ajassa otetaan kropasta mahdollisimman paljon irti. Liikkeissä pyritään maksimaaliseen suoritukseen, joten ei sovellu sydänoireisille. Hiittitunti, jossa hyödynnetään pääosin pelkkää veden vastusta, ajoittain välineet käytössä osan aikaa tunnista.

Vesijumppa
Monipuolinen ohjattu allasvoimistelutunti, hauska ja lihaskuntoa vahvistava nivelystävällinen tunti, joka sopii kaikille. Tunti voi pitää sisällään ajoittain myös vesijuoksuosion vesijuoksuvöillä tai altaan pohjasta juosten. Ei uimataitovaatimusta. Voidaan käyttää erilaisia vesiliikuntavälineitä. Lopussa lihashuoltovenyttelyt. Suosittu tyhy-tuntina.

Vesijuoksutreeni
Vesijuoksutreeni on ohjattua intervallityyppistä harjoittelua, jossa työkuormat tulevat pätkissä. Tämän vuoksi se sopii myös sydän- ja hengitysoireisille. Tervetuloa ryhmään tulit sitten ensimmäistä kertaa lajia kokeilemaan tai saamaan lisävirikkeitä viikkoharjoitteluusi. Tunti sisältää loppuvenyttelyt ja joinain päivinä myös enemmän vesijumppaosioita vesijuoksun ohella. Voit kokeilla erimallisia vesijuoksuvöitä kylpylän omasta valikoimasta.

Aikuisten uimakoulu

Paranna uimataitoja ryhmässä. Ryhmä muodostetaan tarpeeksi monen kiinnostuneen ilmoittautuessa. Ota yhteyttä liikuntapalveluihin.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: