Kylpylän huoltotauko
Kylpylässämme on huoltotauko 7.-21.4.2024, jolloin kylpylän allasosasto saunoineen on täysin pois käytöstä. 

Majoittuville asiakkaille lämmitetään päivittäin aamu- ja iltasauna.

Palvelumme toimivat muutoin normaalisti, mm. ravintolan palvelut kuten tanssit ja keikat sekä erilaiset ruokailumahdollisuudet.  Myös kokouspalvelut ja tyhy-päivät toteutuvat normaalisti ilman kylpylää. Liikuntapalvelut kuten ryhmäliikuntatunnit, kuntosali, välinevuokraus sekä keilarata ovat käytössä.

Talven aktiviteetit

Meiltä vuokraat talven aktiviteetit helposti ja vietät talvipäivän aktiivisesti ulkoillen! Tutustu monipuolisiin hiihtolatuihin, vuokraa lumikengät tai fatbiket ja lähde tutustumaan meitä ympäröivään upeaan luontoon.
Ulkoilun jälkeen rentoudut kylpylässä ja kun nälkä yllättää, apu on lähellä. Tutustu alta talven aktiviteetteihin ja lähde hakemaan hyvää oloa luonnosta!

Monipuolinen hiihtoreitistö lähellä Peurunkaa!

Laukaassa on hiihtolatuja lähes 250 km vaihtelevissa maastoissa joista osa on perinteisellä hiihdettäviä ja osa myös vapaalla tyylillä hiihdettäviä. Pisin reitti on Metsoreitti Ampujienmajalta Peurunkaan ja jatkuen Haapalan kautta Suolahteen pituutta yli 40 km.

Suosituimpia hiihtoreittejä ovat Mustanvuoren ladut Lievestuoreella ja Metsoreitti Ampujienmaja ja Peurungan väli.

Katso latuinfosta ajankohtainen kunnossapitotilanne!

Latuinfossa kerrotaan ajankohtaisia tietoja Jyväskylän ja Laukaan latujen kunnossapidosta ja latutilanteesta. Zoomaa kartta haluamaasi kohtaan ja valitse haluamasi reittipätkä aktiiviseksi, niin näet milloin reitti on viimeksi kunnostettu.

 

 

Esimerkiksi Mustanvuoren ladut Lievestuoreella ovat käytössä heti ensilumelta sillä kunnostus aloitetaan vähäisillä lumimäärillä ja jatketaan keväällä niin pitkään kun latuja voi koneellisesti hoitaa.

Siellä voi hiihtää niin perinteisellä kuin vapaalla tyylillä. Latujen varsilta löytyy myös levähdyspaikkoja, joilla voi nauttia eväistä tai muuten vain hengähtää.

Lumikenkäily

Lumikenkäillen nautit luonnon rauhasta valmista latupohjaa kulkien tai umpihangessa itseäsi haastaen. Lumikenkäillessä voit seikkailla talvisessa metsässä koskemattomia reittejä oman mielesi mukaan ja nauttia retkieväät kodalla tai laavulla. Lumikenkäily sopii mainiosti myös koko perheen seikkailuksi. Päiväkävijöille Peurungan kylpylä tuo retkipäivään aivan uuden ulottuvuuden kylpylän saunoista ja poreista nauttien.

Lumikenkiä on vuokrattavissa omatoimiseen seikkailuun sekä aikuisille että lapsille. Lisäksi ohjatut lumikenkäretket onnistuvat ennakkovarauksesta ryhmille.
Lumikenkien vuokraus 10 € / 2 h / henkilö

Sähköavusteiset ja perinteiset fatbiket

Fatbiken ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa haastavissa olosuhteissa, kuten lumessa ja poluilla.

Vuokraa sähköavusteiset tai perinteiset fatbiket ja lähde valloittamaan lumisia polkuja pyörän selässä.
Sähköavusteiset fatbiket alkaen 45 € / 2h
Perinteiset fatbiket alkaen 25 € / 2h

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: