Vietä syysloma Peurungassa!

Vietä syysloma Peurungassa! Kylpylän lämpimät vedet sekä syksyinen luonto hemmottelevat lomailijaa

Lokakuinen syyslomaviikko tarjoaa odotetun hengähdyksen keskellä pimenevää syksyä. Kutsuuko sinuakin kylpylän lämpö, valmiiksi katettu ruokapöytä sekä monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä sisällä että kauniissa, keskisuomalaisessa luonnossa?

Tule Peurunkaan – syysloma varataan nyt!

Lue lisää Peurungan syyslomasta »

Kylpylä tarjoaa tekemistä sateisellakin säällä

Kylpylä on syysloman ikisuosikki erityisesti lasten keskuudessa. Peurungassa voitte hurjastella kolmen huiman vesiliukumäen kyydissä, joista pidempi onkin yksi Pohjoismaiden pisimmistä vapaasti laskettavista vesiliukumäistä! Isommissa liukumäissä kellot mittaavat laskuun kuluvaa aikaa, ja voit järjestää kisan matkaseurueesi kanssa nähdäksesi, kuka on nopein laskija.

Peurungassa on kolme liukumäkeä:

  • 130 m pitkä ”sininen” liukumäki
  • 40 m pitkä keltainen liukumäki
  • lasten oma liukumäki lasten altaassa, joka on vauhdikas!

Peurungan tilava infrapunasaunassa rentoutat mielen ja lihakset.  Lue lisää infrapunasaunasta!

Jos et oikeastaan kaipaa vauhtia vesilajeihin, voit myös valita poreet tai pidemmän matkan uintiharjoitukset 100 metrin jokialtaassa. Peurungasta löydät sopivan altaan tietenkin myös perheen pienimmille!

Lue lisää kylpylästämme, erilaisista altaistamme ja saunoistamme »

Puuhaa ja touhua myös kylpylän ulkopuolella – valitse perheellesi sopivimmat aktiviteetit

Peurungasta löydät monta muutakin puuhaa kylpylän altaiden lisäksi. Kiinnostaisiko sinua ja lapsiasi leikkipaikat kelin mukaan niin sisällä kuin ulkonakin, frisbeegolf-rata tai keilahalli? Tai ehkä sympaattinen poniajelu ja koukuttava valokuvasuunnistus?

Löydät meiltä lisäksi esimerkiksi iWall-pelin ja kauniit ulkoilumaastot. Monipuoliseen ulkoiluun voit myös vuokrata sähköavusteiset tai perinteiset fatbiket, kanootteja, veneitä tai sup-lautoja!

Peurungassa majoittuessasi teet helposti retkiä myös lähipaikkakunnille: lähde vaikkapa ostoksille Jyväskylän keskustaan tai ulkoilemaan läheisiin kansallispuistoihin.

Lue tarkemmin syysloman aktiviteettitarjonnasta »

Ota lomaa arjen keittiövuoroista ja herkuttele helposti

Peurungan ravintolat tarjoavat syyslomallakin herkkuja joka makuun.

Kokoa oman makusi mukainen aamiainen ravintolan noutopöydästä ja jatka päivän mittaan herkuttelua Bistro Nemon kahvilatuotteilla, pizzalla, hampurilaisilla ja jäätelöannoksilla.

Puuhakkaan päivän jälkeen ravintola Peurankellosta löydät herkullisen Peurunkapöytä-päivällisen, joka on tarjolla viikolla 42 maanantaista lauantaihin klo 17–21. Myös Apollo Barin Tavernamenu sekä pihviviikot syyslomakaudella tarjoavat tuhtia vatsan täytettä!

Iltaviihdettä Peurungassa on tarjolla syyslomaviikkojen torstaina 19.10. ja 26.10. muun muassa tanssien merkeissä. Keskiviikkona Apollo Barissa kisaillaan Peurunkavisan merkeissä, ja karaokea pääset meillä laulamaan torstaista lauantaihin.

Syysloman kylpyläreissut varataan nyt – nappaa sinäkin omasi!

Hyviä uutisia syyslomareissua suunnittelevalle: saat alennusta majoituksestasi, kun varaat useamman yön Peurungassa! 

Kun varaat vähintään 2 vrk, saat -15% alennuksen päivän hinnasta. Varaa kätevästi verkkokaupastamme!

Meillä on tarjolla kaikkea, mitä tarvitset nauttiaksesi rentouttavasta, luontoa ja kylpylää yhdistävästä lomasta.

Lue lisää Peurungan syyslomasta »

Varaa majoitus heti »