Prinsessojen päivä Peurungassa

Helmikuussa Peurungassa on jälleen pikkuprinsessojen oma viikonlopputapahtuma.
Saamme vieraaksemme ihan oike
ita prinsessoja!

Perjantaina vierailevat Tuhkimo ja ihana Keijukainen. Lauantaina lasten suosikit Jääkuningatar ja Jääprinsessa

Tämä satumainen viikonloppu jää varmasti kauniina muistona mieleen niin lapsille kuin aikuisille.

Viikonlopun ohjelma ja aikataulut on laadittu siten, että vieraaksemme tulevat perheiden pikkuprinsessat voivat tavata idolejaan ja viettää aikaa heidän kanssaan.

Tällainen prinsessaviikonloppu järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2023 ja sen suosio hämmästytti meitä kaikkia.  

Vierailevat prinsessat ovat aitoja kuninkaallisia kuninkaallisineen eleineen ja puhetapoineen. Oli liikuttavaa nähdä perheen pienimipien kohtaaminen mm.  Jääprinsessan kanssa. Jokainen lapsi sai oman, aidon, pienen juttutuokion prinsessojen kanssa ja tietenkin lämpimän halauksen ja hymyn.  Jokainen pikkuprinsessa jaksoi urheasti myös jonottaa ja odottaa omaa vuoroaan tavata prinsessa.

Voi mikä jännitys oli havaittavissa, kun oma vuoro lähestyi!  Aikuisten silmäkulmissa taisi jotain kosteaa välillä kimmeltää, niin aitoja ja sydämeenkäyviä kohtaamisia! Myös vieraamme, hotellissa asuvat pikkuprinsessat olivat pukeutuneet, lähes jokainen, tapaamisen kunniaksi vaaleansiniseen Jääprinsessan pukuun.

Kyllä sadun maailma on ihmeellinen! 

Viikonlopun ohjelmassa perjantaina Tuhkimo ja Keijukainen viettävät aikaa lasten kanssa. Juttelua ja tanssin taikaa kuin konsanaan kuninkaallisissa tanssiaisissa.

Lauantaina Jääkuningatar ja Jääprinsessa tervehtivät vieraitaan hotellin aulassa. Tule tervehtimään!
Lisäksi askarrellaan yhdessä kimallepurkki tärkeille tavaraoille ja valokuvasuunnistuksessa tulee hotellin sisätilat tutuksi.

Talvimaa on mitä kotoisin paikka näille kuninkaallisille ja tällä kertaa heidän mukanaan on myös kaikille sadusta tuttu Lumiukko!

Prinsessaviikonlopun ohjelma kuuluu majoituksen hintaan!
Majoituksen hintaan kuluu ohjelman lisäksi myös aamiainen (hotellihuonemajoituksessa) sekä kylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö.