Koronarajoitukset 23. – 31.1.2022

Rajoitamme asiakasmääriä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Koronapassi 1. – 20.2.2022

Asiakasmäärärajoitukset välttääksemme tarkistamme koronapassin kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Ravintolarajoitukset 12.1.2022 alkaen

Ravintola Pata&Pannu on avoinna klo 18.00 saakka. Live Klubilla on anniskelua klo 9 – 17.00.

Bistro Nemo on avoinna klo 8 – 18.00, anniskelu päättyy klo 17.00. Bistro Nemosta saa take away ruoka-annoksia klo 19.00 ja take away kahvilatuotteita klo 20.00 asti.

Ravintola Peurankello ja Apollo Bar ovat  suljettu.

Lisätietoja rajoituksista voit lukea Turvallinen matkustaminen ja lomailu -artikkelistamme.

Peurunka yrityksille

Henkilöstön terveyteen ja hyvinvointiin panostaminen on parhaita tapoja investoida yrityksen tulevaisuuteen. Se voi tarkoittaa innostavaa asiantuntijaluentoa kokouspäivän yhteydessä ja laajimmillaan pitkäkestoista hyvinvointivalmennusta koko henkilöstölle. Me autamme sinua vuosikymmenten kokemuksella sopivan kokonaisuuden löytämisessä, haluamassasi mittakaavassa. Lisäksi tarjoamme etätyötilat nykyaikaiseen työskentelyyn hyvinvointipalveluiden äärellä, pitääksesi huolta omasta tai henkilöstösi hyvinvoinnista.

Kun haluat pienintä yksityiskohtaa myöten onnistuneen kokouksen tai yritystapahtuman, tule Peurungan inspiroivaan ympäristöön. Täällä koet porukan yhteisen energian ja virkistyt elämysten ja aktiviteettien parissa. Valitse valmis kokouspaketti tai suunnittele kanssamme mieleenjäävä tapahtuma, josta kumpuaa innostusta ja ideoita.

Tutustu Peurungan palveluihin yrityksille

Peurunka tarjoaa upeat puitteet monenlaisiin tapahtumiin ja yritystilaisuuksiin.

Anna tilaisuutesi ammattilaisten käsiin

Helppo tulla ja yöpyä

Sijainti

Peurunkaan on helppo tulla. Hotellimme sijaitsee Keski-Suomessa Laukaasta noin 30 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Meillä on runsaasti veloituksetonta parkkitilaa. Linja-autovuoroilla pääset suoraan hotellin pääsisäänkäynnin eteen. Lähin rautatieasema on Matkakeskus Jyväskylässä, jonne pääset ympäri Suomen myös busseilla. Peurungassa pääset nauttimaan kauniista keskisuomalaisesta luontoympäristöstä ja järvimaisemasta.

Erilaisia majoitusvaihtoehtoja

Kylpylähotellissa olevat huoneet ovat hyvätasoisia ja lähellä kaikkia palveluja. Pihapiirissä sijaitsevan Peurantähden modernit huoneistot ovat tilavia ja kaikissa huineistoissa on oma keittiötila, sauna ja parveke. Rannassa on myös kolme täysinvarusteltua lomamökkiä.

Tarjoilut tilaisuuteenne

Kokoustarjoilut

Onnistuneet yritystilaisuudet vaativat maistuvat tarjoilut. Nauti kokouskahvit monipuolisella kahvitorilla tai ota kahvit mukaan kokoustilaan. Kahvit voidaan tuoda halutessanne myös kokoustilaan. Lounas on tarjolla Peurankello Tasting -ravintolassa.

Muut tarjoilut

Illanviettoon tarjoamme joko pöytiin tarjoillun menun tai noutopöydän ryhmän koon ja tarpeiden mukaan.

Myös tilaussaunoille toimitamme ryhmällenne helposti nautittavat saunamenut.

Kokoustilat ja -välineet

Peurungassa on kokoustiloja erikokoisiin tilaisuuksiin. Meillä voit järjestää pienen tiimipalaverin tai isommat kokoukset. Auditorioon mahtuu noin 150 henkilöä ja Peurunka Areenalle jopa 1000 henkilöä.

Kokoustiloissa on ajanmukaiset laitteet ja välineet.

WiFi
AV-Laitteet
Langattomat mikrofonit Peurunka Areenalla ja Auditoriossa.
Lisäksi yksi siirrettävä laitteisto, joka voidaan ennakkotilauksesta tuoda sovittuun tilaan
Videotykit ja tietokoneet
Jatkojohdot

 

Auditoriossa ja Areenalla on myös induktiosilmukka.

Yritystapahtumat Peurunka Areenalla

Onnistunut yritystilaisuus vaatii toimivat puitteet

Peurunka Areena tarjoaa puitteet isoille, jopa 1000 henkilön tilaisuuksille. Areena on jaettavissa kahteen yhtä suureen tilaan. Toisella puolella voit esimerkiksi järjestää kokouksen ja toisella puolella messut tai näyttelyn. Areenalla voit järjestää myös isommat juhlatilaisuudet.

  • Seminaaritila jopa 600 henkilölle
  • Illallinen 500 henkilölle
  • Yritystapahtumat: messut, tuotelanseeraukset, henkilöstöjuhlat jne.
  • Keikat 1000 henkilölle

Räätälöimme tarjouksen yritystilaisuuteen tarpeidenne mukaisesti.

Tilaussaunoja moneen makuun

Peurungassa on tilaussaunoja monenlaisiin tarpeisiin. Kylpylän yhteydessä olevassa Panorama-saunassa nautit saunan löylyistä omassa seurueessa (max 10 henklöä) ja kaikki kylpylän palvelut ovat myös käytettävissäsi.

Hotellin päärakennuksessa on kaksi tilaussaunaa kauniilla näköalalla ja kabinetilla. Järjestä saunakabinetissa rennompi kokous tai illanvietto.

Järven rannassa pääset nauttimaan tunnelmallisen rantasaunan tai perinteisen savusaunan löylyistä. Rantasaunan terassilta ja laiturilta voit ihalla upeaa järvimaisemaa ja pulahtaa virkistävään järviveteen.

 

Oheisohjelmat yritystilaisuuteenne

Oheisohjelmat

Peurungan ammattilaiset suunnittelevat sopivan oheisohjelman yritystilaisuuteenne. Varaa ryhmällesi esimerkiksi Tiimikarkelot, ja hauska tekeminen ei lopu kesken. Tehtävät koostuvat mitä erilaisimmista yhteistyöja ongelmanratkaisutaitoja vaativista tehtävistä sekä liikunnallisemmista peli- ja kisailuosuuksista.

Räätälöimme ryhmällenne sopivan kokonaisuuden. Tutustu Elämys & aktiviteetit -sivulla valmiisiin ehdotuksiin.

Hyvinvointipalvelut

Panosta henkilöstösi hyvinvointiin ja varaa hyvinvointipalveluja. Kevyimmillään se voi olla hyvinvointiluento, hyvinvointimittaus tai TYHY-päivä ja laajimmillaan pitkäkestoinen hyvinvointivalmennus.

Livemusiikkia Peurunka Areenalla ja Live Klubilla

Tapahtumakalenteristamme näet kaikki tapahtumamme ja tulevat artisti-illat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!