Tehokasta ja unohtumatonta: Kokouspäivä, johon voit yhdistää yhteistä aktiviteettia ja illanviettoa

Kokousten järjestäminen voi olla usein haastavaa tasapainotellessa aikataulujen, osallistujien odotusten ja budjetin välillä.

Mutta mitä jos voisit järjestää kokouksen, joka ei vain täytä tavoitteitasi tehokkaan työskentelyn osalta, vaan myös tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikille osallistujille?

 

Tutkimukset osoittavat, että aktiviteetit ja sosiaaliset vuorovaikutukset voivat parantaa tiimityöskentelyä, luovuutta ja sitoutumista.

Tämän vuoksi yhä useammat yritysasiakkaat haluavat sisällyttää kokoukseen myös aktiviteetin ja yhteisen illanvieton.
Tällainen lähestymistapa ei ainoastaan edistä työhyvinvointia, vaan myös vahvistaa tiimihenkeä ja auttaa luomaan kestäviä suhteita työyhteisössä.

Aktiviteetit, kuten Tiimikarkelot, keilaaminen tai vaikkapa Fatbike-pyöräily ryhmän kanssa, voivat tarjota arvokkaita oppimiskokemuksia ja luoda yhteishenkeä osallistujien välille. Nämä aktiviteetit haastavat osallistujat yhteistyöhön, ongelmanratkaisuun ja viestintään, samalla kun ne tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja nauttia yhdessäolosta. Lisäksi ne voivat auttaa luomaan epävirallisia suhteita tiimin jäsenten välille, mikä vaikuttaa myönteisesti työympäristöön myös kokouksen jälkeen.

Aktiviteettien jälkeen kannattaa tarjota osallistujille sauna- ja /tai kylpylämahdollisuus. Sauna voi olla ryhmällesi varattu oma tilaussauna vaikkapa järven rannalta tai kylpyläkäynti, jolloin aikaa kannattaa varata myös kylpylässä oleiluun.

Yhteisen illanvieton ja illallisen sisällyttäminen kokoukseen tarjoaa tilaisuuden rentoutua ja jatkaa keskusteluja päivän aikana käsiteltyjen aiheiden ympärillä. Yhteinen ilta antaa osallistujille mahdollisuuden tutustua toisiinsa vapaammin ja henkilökohtaisemmalla tasolla, mikä luo luottamusta ja auttaa luomaan vahvempia yhteyksiä.

Illallinen voi olla myös loistava tilaisuus palkita tiimin saavutuksista tai juhlistaa tärkeitä virstanpylväitä.

Kun suunnittelet kokousta sisältäen aktiviteettia ja illanviettoa, on tärkeää ottaa huomioon osallistujien mieltymykset ja tarpeet. Aktiviteetti tulisi valita siten, että se tarjoaa sopivan haasteen ja on osallistujille mieluisa.

Illallisen suhteen on tärkeää huomioida erityisruokavaliot ja mahdolliset ruokarajoitukset, jotta kaikki osallistujat voivat nauttia yhteisestä ateriasta täysin rinnoin.

Sopiva livemusiikki tuo mukavan lisän iltaan, joten kannattaa tarkistaa kokouspaikan tapahtuma- ja keikkakalenteri.

Kokouspaikan valinta on myös keskeisessä asemassa kokemuksen onnistumisen kannalta. Etsi paikkaa, joka tarjoaa riittävästi tilaa sekä kokoustamiselle että aktiviteeteille, samalla kun se tarjoaa miellyttävän ilmapiirin ja ammattitaitoisen palvelun. Kokouspaikka, joka pystyy järjestämään sekä aktiviteetit että illanvieton samassa paikassa, voi olla erityisen kätevä ja säästää aikaa ja vaivaa järjestelyissä.

Kokouksen järjestäminen sisältäen oheisohjelmaa, ei ole vain investointi yrityksen menestykseen, vaan myös osallistujien työhyvinvointiin ja motivaatioon. Se luo vahvempia yhteyksiä tiimin jäsenten välille, mikä voi vaikuttaa positiivisesti tuottavuuteen ja luovuuteen pitkällä aikavälillä.

Kun seuraavan kerran suunnittelet kokousta yrityksellesi, harkitse aktiviteetin ja yhteisen illanvieton sisällyttämistä päivän ohjelmaan.
Tarjoa osallistujille tehokasta työskentelyä, unohtumattomia kokemuksia ja tilaisuus luoda vahvempia yhteyksiä työyhteisössä.

Tällainen kokouspäivä voi olla avain menestykseen sekä yrityksesi että työntekijöidesi kannalta.

Kokouksen järjestäminen Peurungassa: Inspiroivaa ympäristöä ja ammattitaitoista palvelua

Kun etsit sopivaa paikkaa kokouksen järjestämiseen, Peurunka tarjoaa upean vaihtoehdon yrityksille. Peurungassa yhdistyvät kauniit järvimaisemat, monipuoliset tilat sekä korkeatasoinen palvelu, jotka tekevät kokouskokemuksesta ikimuistoisen. Peurungassa järjestät koko tapahtuman samassa paikassa aamukahvista illanviettoon, joten säästät myös aikaa kun ei tarvitse siirtyä paikasta toiseen.

 

Tässä artikkelissa kerromme, miksi Peurunka on ihanteellinen kohde kokousten ja tiimipäivien järjestämiseen.

 1. Inspiroiva ympäristö ja monipuoliset tilat
  Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa kauniin Peurunkajärven rannalla, tarjoten upeita järvimaisemia ja luonnonläheistä ympäristöä. Tämä luonnonkauneus luo inspiroivan ilmapiirin ja auttaa osallistujia keskittymään kokoukseen. Peurungassa on myös laaja valikoima tiloja, jotka soveltuvat erikokoisiin kokouksiin, seminaareihin ja työpajoihin. Voit valita luokkamuotoisen kokoustilan, auditorion tai vaikka Peurunka Areenan jopa 400 kokoustajalle. Tai sitten rennomman tilan kuten esimerkiksi rantasaunan ryhmätyöskentelyyn järvimaisemassa.

 2. Ammattitaitoinen tapahtumapalvelu
  Peurungassa panostetaan laadukkaaseen asiakaspalveluun ja he auttavat sinua järjestämään kokouksen juuri toiveidesi mukaisesti. He ovat kokeneita järjestämään erilaisia yritystapahtumia ja voivat tarjota sinulle räätälöityjä ratkaisuja. He huolehtivat käytännön järjestelyistä, kuten tilojen valmistelusta, tekniikan asennuksesta ja tarjoiluista, jotta voit keskittyä itse kokoukseen.
 3. Majoituspalvelut
  Peurungassa on erinomaiset majoitusmahdollisuudet, joten voit tarvittaessa järjestää usean päivän kokouksen.
 4. Vapaa-ajan aktiviteetit
  Hotellissa on viihtyisät huoneet ja monipuoliset vapaa-ajan palvelut, kuten kylpylä, kuntokeskus ja erilaiset liikuntamahdollisuudet. Näiden aktiviteettien avulla voit tarjota osallistujille rentoutumista ja virkistystä kokousten välillä.

 5. Ravintolapalvelut
  Peurungassa on ravintola, joka tarjoaa monipuolisia ruokavaihtoehtoja kokousasiakkaille. Voit nauttia herkullisia aterioita ja kahvitaukoja kokousten lomassa. Ravintola pystyy myös järjestämään räätälöityjä ruokailuja ja cocktail-tilaisuuksia tarpeidesi mukaan.
 6. Keikka- ja pubi-iltoja
  Peurungan tapahtumaillat tarjoavat tanssia, keikkoja ja myös karaokeiltoja. Ajantasaisen tiedon tulevista tapahtumista näet Peurungan tapahtumakalenterista.

Kokouksen järjestäminen Peurungassa tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen osallistujille. Kaunis ympäristö, monipuoliset tilat, ammattitaitoinen tapahtumapalvelu, majoitus- ja vapaa-ajan aktiviteetit sekä ravintolapalvelut luovat puitteet onnistuneelle kokoukselle.

Vieraile Peurungan verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja ja varaa unohtumaton kokouskokemus Peurungassa.