Viisi hyvää syytä kokoustaa Peurungassa

Kokoukset ovat meille yrityksessämme arkipäivää, mutta Peurungassa kokouksemme oli kaikkea muuta kuin osa arkea. Saapuessamme Peurunkaan majoitumme huoneisiin päärakennuksessa. Kylpytakki odotti sängyllä ja parvekkeelta näkyi järvimaisema. Työkaverin ikkunasta näkyi parkkipaikka, erävoitto minulle huoneita arpoessa.

Huoneesta pääsi suoraan käytävää pitkin kokoustilaan. Tilan nimi oli Häiskä ja teemana vaaleanpunainen väri. Häiskä oli kuulemma Urho Kekkosen hellittelynimi vaimolleen, minkä mukaan tila on nimetty. Hauska ja persoonallinen yksityiskohta, tästä riitti keskusteltavaa lounaspöydässä.

Tila itsessään oli meidän työporukallemme juuri sopivan kokoinen. Tekniikan kanssa tarvitsimme hieman apua, mutta puhelimitse saimme kokousemännän viipymättä paikalle ja kokous sai alkaa.

Tilan sijainti oli siitäkin hyvä, että ravintola oli aivan nurkan takana. Lounaspöytä oli katettu viimeisen päälle ja jälkiruokakahvit nautittiin Peurunkajärven maisemia katsellen. Vielä pari tuntia työasioita ja sitten vaihdettiin vapaalle.

Esihenkilömme oli varannut koko porukalle keilaradat, siinä sai ottaa työkaverista leikkimielisesti mittaa! Viereisestä Bistro Nemosta sai keilaradalle myös kätevästi virvoitusjuomia. Keilauksen jälkeen kylpylä veti puoleensa ja siellä viihdyttiin hyvin pari tuntia. Osa vietti saunassa tosin hieman vähemmän aikaa, laittautuminen illalliselle kun piti aloittaa hyvissä ajoin.

Illallinen oli katettu vähintään yhtä kauniisti kuin aamupäivän lounas. Ravintolassa oli melko rauhallista, saimme jutella rauhassa ja nauttia ruoasta. Ruokailun jälkeen siirryimme vielä Bar Apolloon, pari rohkeinta lauloi karaokea ja voisin väittää, että työporukan yhteishenki ei ole hetkeen ollut näin korkealla! Yleensä vähintään pari työkaveria on karannut omille teilleen virallisen osuuden loputtua, mutta nyt porukka pysyi kasassa koko päivän ja illan.

Päivän suunnitellut työkaverimme kertoi saaneensa paljon vinkkejä aktiviteeteista ja päivän aikatauluttamisesta Peurungan myyntipalvelusta. Siellä selvästi tiedetään, kuinka onnistunut kokouspäivä suunnitellaan. Aamiainen noutopöydästä oli kattava ja myös erityisruokavaliot oli huomioitu. Maisema vei taas mennessään ja melkein tuli kiire aamun kokoukseen. Onneksi tila oli sama missä olimme edellisenä päivänä ja sijainti jo edellä mainitun mukaan aivan ravintolan vieressä. Kokous päättyi jälleen herkulliseen lounaaseen ravintolassa ja kotimatkalle lähdimme jo seuraavaa reissua suunnitellen.

Peurunka lupaa asiakkaille viisi hyvää syytä järjestää kokous heillä. Kokemuksemme perusteella tämä asiakaslupaus on lunastettu ja vähän enemmänkin. Ensi kertaa odotellessa!

Viisi hyvää syytä kokoustaa Peurungassa

1. Porukka ei hajoa
Meillä työporukka pysyy kasassa,
sillä kaikki palvelut löytyvät saman katon alta.
Mikä olisikaan parempi tapa rakentaa ryhmähenkeä!

2. Maine
Peurungan maine puhuu puolestaan,
meillä suunnitellaan isot ja pienet kokoukset
jokaisen porukan tarpeisiin.

3. Toimivat tilat
Meiltä monenlaiset ja muuntuvat tilat
eri kokoisille porukoille,
järjestä kokous vaikka saunomisen yhteydessä!

4. Hyvä ruoka
Peurungan keittiön valmistama herkullinen kokouslounas ja -päivällinen maistuu jokaiselle, kahvitaukoja unohtamatta!

5. Aktiviteetit
Päätä kokous yhteiseen aktiviteettiin tai kisailuun!
Meillä on monipuolisia vaihtoehtoja rentoon tekemiseen tai kovempaankin kilpailuun!

Peurungassa on useita kokoustiloja varattavissa. Oletpa järjestämässä kokousta, henkilöstötilaisuutta, lanseerausta, työhyvinvointipäivää ja juhla, meiltä Peurungasta löydät varmasti sopivan kokoustilan. Tasokkaat kokous- ja ravintolapalvelumme takaavat onnistuneen tilaisuuden. Peurunka on ihanteellinen paikka kokoontua vaikka eri puolilta Suomea, sillä Peurunka sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Meillä on myös runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Kokouspaketti on muunneltavissa tarpeidenne mukaisesti, voitte suunnitella itse teille sopivat aikataulut ja aktiviteetit, tai antaa myyntipalvelun ammattilaisillemme vapaat kädet suunnitella teille toimivan aikataulun ja ryhmähenkeä nostavat aktiviteetit.
Tutustu aktiviteetteihin täältä: Aktiviteetit ryhmille

Kysy tarjousta ja suunnittelemme kokouspaketin juuri teidän tarpeisiinne!