Bilebussi Peurunkaan

Bilebussin kyydillä Peurunka Areenan keikoille!

Kysytty ja toivottu Bilebussi Peurunkaan kulkee jälleen Jyväskylästä Peurunka Areenan keikoille! Varaa etukäteen ja varmista paikkasi. Paluukyyti takaisin illan jälkeen.

Lähde mukaamme Peurunkaan nauttimaan suomalaisten artistien sekä bändien esiintymisistä. Matka Mäkelä järjestää kyyditykset Jyväskylästä Peurunka Areenan keikoille ja takaisin.

Bilebussilla ehdit etkoille ja vaikkapa Apollo Barin karaokeiltaan. Keikan jälkeen ilta jatkuu vielä DJ:n tahdissa ja tarjolla mm. yöruokaa.

Reitti ja aikataulu

20:30 Jyväskylä, matkakeskus
21:05 Laukaa, linja-autoasema
21:15 Laukaa, Peurunka
01:30 paluu samaa reittiä hotellin vastaanoton edestä.

Bussi ajaa Jyväskylässä reittiä Puistokatu, Lohikoskentie ja siitä tielle 637. Laukaassa poiketaan linja-autoasemalta. Reitin varrelta pääsee kyytiin kaikilta virallisilta linja-autopysäkeiltä kättä heilauttamalla. Paluu samaa reittiä klo 02:00 Peurungasta.

Matkan hinta

Meno-paluu 15 €

  • Laukaasta 10 €
  • pelkkä yksisuunta samanhintainen.

Lippuja voi ostaa myös kuljettajalta bussissa, mikäli tilaa on. Liput myynnissä verkkokaupassa aina edelliseen torstaihin klo 24:00 saakka. Tämän jälkeen lippuja saatavilla ainoastaan bussista suoraan kuljettajalta. Maksutavat bussissa käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

HUOM! Tämä on vain bilebussilipun varaus, keikkalippu varataan erikseen Ticketmasterin kautta!

Varaukset

Varaukset viimeistään matkaa edeltävänä torstaina!

Maksa lipputilaus verkkokaupassa – ei lisäkuluja!  Tilaus on sitova. Maksua ei palauteta, vaikka bussilippua ei käyttäisi.

HUOM! Et tarvitse mitään lippua bussikyydistä, vaan pääset kyytiin nimelläsi. Ilmoita kaikkien lähtijöiden nimet varauksen yhteydessä.

Bilebussilla pääset näihin bileiltoihin: