Joulu kylpylässä – valitse kiireen ja suorittamisen sijaan rento yhdessäolo ja lepo

Joulun odotus on täynnä monenlaista puuhaa ja perinteisiä valmisteluja, mutta kaiken tohinan mukana saapuu helposti myös paine ja kiire. Entä jos tänä vuonna vaihtaisit stressaamisen rentouttavaan jouluun kylpylässä?

Tervetuloa Peurunkaan nauttimaan kiireettömästä yhdessäolosta, valmiista jouluherkuista sekä hyvistä yöunista!

Joulu Peurungan kylpylässä tarjoaa lämminhenkisen kokemuksen kaikenikäisille – me yhdistämme rennon tunnelman kylpylän monipuoliseen aktiviteettitarjontaan.

Lue eteenpäin niin kerromme, millainen joulu kylpylässä voisi olla sinun perheellesi!

Peurungan valmiit joulupaketit tekevät loman varaamisesta helppoa

Koska haluamme joulunviettosi olevan mahdollisimman vaivatonta, tarjoamme muutaman selkeän pakettivaihtoehdon varattavaksesi:

  • 2 vrk joulu kylpylässä ajalle 24.–26.12.
  • 3 vrk joulu kylpylässä 23.–26.12. tai 24.–27.12.

Joulun kylpyläpakettiimme sisältyy majoituksen lisäksi

  • aamiaiset (24.12. ja 25.12. tarjolla brunssiaamiainen klo 8–11, muutoin klo 7–10)
  • jouluaaton ja joulupäivän juhlaruokailut
  • kylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö
  • jouluista ohjelmaa.

Yhden yön joulumajoituksia myymme vain osaan majoituskohteistamme 1.12.2023 alkaen, jos majoitusta on vielä jäljellä.

Kuinka pitkään sinä haluaisit meillä lomailla?

Tutustu joulun majoitusvaihtoehtoihin täällä »

Tämä oli toinen kerta, kun tulimme perheen kanssa viettämään joulua Peurunkaan. On niin mukava viettää aikaa yhdessä ja tekemistä on monenlaista.

Perheen äiti Kouvolasta

Joulu kylpylässä – valitse aktiviteeteistamme mieluisimmat tunnelmanluojat

Kun vietät joulun kylpylässä lomaillen, et käytä vapaapäivien arvokkaita tunteja keittiössä seisten tai sukulaisen luota toiselle autoillen. Mitä haluaisit tehdä tästä vapautuvalla ajalla?

Sopiiko sinun jouluusi parhaiten glögillä herkuttelu ja pipareiden koristelu? Vai ovatko kauneimmat joululaulut ja joulurauhan julistus myös sinun joulusi perinteisiä kulmakiviä? Peurungasta löydät nämä kaikki. Lisäksi voit tietenkin tavata joulupukin ja osallistua tunnelmalliselle lyhtykävelylle, tai hipsiä vaikkapa jouluaattoillan savusaunaan.

Meillä on mahdollista myös keilata, pelata sulkapalloa tai biljardia tai lähteä vaikka omalle eFatbike-retkelle. Lasten leikkipaikat sekä pulkkamäki pitävät huolen myös perheen pienimpien viihtyvyydestä.

Katso joulun koko ohjelma »

         

Tunnelma oli kotoisa ja nautimme erityisesti Kauniista joululauluista. 

Anja, 66 v. Lohjalta

Kylpylän lämpö houkuttelee myös jouluna

Oletko aiemmin aloittanut jouluaattoa uiden ja saunoen? Nyt siihen on hyvä hetki, sillä joulu kylpylässä lupailee tietenkin myös rentoja hetkiä porealtaissa, latautumista saunan lämmössä tai halutessasi vaikkapa vauhdikasta herkkuähkyn sulattelua liukumäissä ja Wibit-radalla!

Kylpylän erilaiset altaat, 100 m mittainen jokiallas sekä Hydrohex-vesijumppa viihdyttävät kaiken ikäisiä kylpyjöitä. Lapsiperheiden lempijutut, eli huimat 130 m ja 40 m pitkät liukumäet sekä Wibit-rata purkavat varmasti isoimman joulujännityksen myös pikkuväestä.

Tutustu allasosastoomme »

Peurungan valmis joulu »

Ei me jaksettu kotona alkaa joulua laittamaan. Kamppeet kasaan ja Peurunkaan! Olipa hyvää ruokaa ja lapset viihtyi kylpylässä. 

Matti, 46 v. Seinäjoelta

Varaa oma irtiottosi nyt – rentouttava joulu kylpylässä odottaa!

Kylpylähotellin päärakennuksen hyvätasoiset huoneet ovat lähellä kaikkia palveluita ja niihin on mahdollista varata lisävuoteita. Tarjoamme myös lemmikkihuoneita, jotta koko lähipiirisi voi olla yhdessä joulun ajan.

Peurantähden moderneissa ja tilavissa huoneistoissa puolestaan on oma sauna, parveke, keittiö sekä 1–2 makuuhuonetta. Lisävuodemahdollisuus löytyy vaivattomasti olohuoneen sohvasta.

Tutustu kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin ja varaa omalle seurueellesi mieluisin suoraan verkosta »

Tai ota yhteyttä myyntipalveluumme:

Myyntipalvelu

Sitaatit poimittu asiakaspalautteista jouluilta 2020-2022.