Miltä maistuu Peurungan pikkujoulu?

Tämä pikkujoulusesonki on Peurungassa jo paketissa. Monta uutta ja vanhaa tuttua asiakasta saimme vieraaksemme läheltä ja kaukaa. Monelle pikkujoulujuhla yhdessä rakkaiden työkavereiden kanssa on yksi vuoden kohokohdista. Pikkujoulujen ohjelma oli meillä monipuolinen ja esiintyjiä moneen makuun: Peurunka Areenan keikkoja, tanssi- ja karaokeiltoja. Vaihtoehtoja löytyi vauhdikkaaseen ja vähän rauhallisempaankin illanviettoon.


Tänä vuonna uudistimme valikoimaamme pikkujoulubufeessa ja se sai monelta asiakkaaltamme innostuneen vastaanoton.

Jo keväällä keittiömme mietti uusia kujeita, miten perinteistä pikkujouluruokaa uudistetaan.  Perinteinen joulupöytä on monen arvostama, joten suurta täysmuutosta ei tohdittu tehdä, vaan sopivasti uudistaen, perinteisiä jouluherkkuja säilyttäen.

Monia miellytti itsepaistettu kinkku, jota ei enää joka ravintolasta löydä. Keittiöpäällikkömme Timo esikuntineen paistoi kinkut huolella ja hartaudella, kuten asiaan kuuluu. Käsinleikattu kinkku asetettiin tarjolle pikkujoulubufeeseen arvoiselleen paikalleen. Kinkkua kuluikin reipas 700 kg kuutena bileviikonloppuna!

Veden toi kielelle myös lohimoussella hunnutetut saaristolaisleipäset sekä punajuuri-vuohenjuustomoussella täytetyt Väinämöisen palttoon napit alkupalapöydässä.  Ai että.

Pikkujouluja 2023 suunnitellaan jo!

Nyt on julkaistu jo tulevan kevään viihde-esiintyjiä ja bilepaketteja. Kurkkaa tapahtumakalenteriimme tästä.

Ja ensi vuoden pikkujoulujen ohjelmistoa suunnitellaan jo kovasti! Tästä pikkujoulukaudesta kuuntelemme asiakkaittemme palautteet ja pian jo varataan tulevan pikkujoulukauden esiintyjät. Keittiöpäällikkömme pohtii mitä uutta ensi vuonna tarjoamme teille – herkkuja on varmasti taas luvassa!

Kun nyt vuoden loppu alkaa häämöttää, on edessä vielä mitä suuremmalla todennäköisyydellä valkoinen joulu meillä Jyväskylän seudulla. Jos viime hetken suunnitelmat jouluksi on vielä tekemättä, on meillä Peurungassa vielä joulupaketteja varattavissa, mikäli huoleton ja helppo joulu on hakusessa. Kylpylähotellimme jouluohjelmaa Tiina on kehittänyt jouluvieraille, jotta kaikki vieraat varmasti viihtyvät.  Ruoka on jouluna suuressa osassa suomalaisten joulunviettoa, niin meilläkin Peurungassa.  Jouluna nautitaan juhlapöydän antimista kahdessa eri kattauksessa ja joulupukkina on luvannut piipahtaa.

Tässä vaiheessa on aika kiittää kaikkia teitä asiakkaita tästä vuodesta. On ollut ilo nähdä ja tavata teitä täällä. Tervetuloa taas meille!

tv. peurunkalaiset