Aloita vuosi 2024 kylpylässä – uusi vuosi kylpylässä sisältää ohjelmaa kaiken ikäisille!

Uusi vuosi Peurungassa tarjoaa ilotulituksen, livemusiikkia, monipuolista ohjelmaa koko perheelle, kylpylän lämpimät vedet sekä tietenkin makoisat unet. Varaa nyt uuden vuoden majoituspaketti herkkuineen tai valitse pelkkä majoitus haluamallesi ajankohdalle!

Peurungan uusi vuosi »

Koko perheen aktiivinen uusi vuosi Peurungassa

Useimmiten vanhemmat viihtyvät erityisesti silloin, kun lapset viihtyvät.

Kylpylän liukumäet, Wibit-rata sekä erilaiset altaat ovat joka tapauksessa lasten kestosuosikkeja, mutta niiden lisäksi olemme koonneet Peurungan uudenvuoden ohjelmaan paljon muutakin hauskaa! Touhu ja temmellys -leikkialue on avoinna 26.12.2023-5.1.2024 päivittäin klo 14–18 tarjoten vauhtia trampoliinisa, polkutraktoreiden kyydissä sekä pallopelien parissa.

Uudenvuoden viikonloppuna kylpylän sisätiloissa pääsee myös kuvasuunnistamaan ja lauantaina 30.12. mestaritaikuri Tapio Salomaa hämmästyttää vieraitamme.

Jos vielä pohdit lisää tekemistä uuden vuoden kylpylälomallesi, meiltä Peurungasta löydät myös lasten sisä- ja ulkoleikkipaikat, keilahallin, frisbeegolf-radan, iWall-pelin sekä hyvät retkeilymaastot.

Uusi vuosi kylpylässä on kaikkea tätä!

Katso uudenvuoden ohjelma »

Livemusiikkia ja juhlaillallisia – uusivuosi 2024 Peurungassa starttaa hymyssä suin

Uuden vuoden viikonloppuna Peurungassa myös tanssitaan kahtena iltana peräkkäin. Livemusiikista vastaavat lauantaina Kari Vepsä ja sunnuntaina Marita Taavitsainen yhdessä Kunnon miehet -yhtyeen kanssa. Tämän lisäksi Apollo Barin karaoke laulattaa molempina iltoina.

Peurungan ravintoloista löydät tuttuun tapaan monenlaisia vaihtoehtoja, mutta vuoden viimeisen illan herkuttelu huipentuu ehdottomasti uuden vuoden juhlaillallisella ja lasillisella kuohuvaa. Alle 4-vuotiaat herkuttelevat juhlaillallisella veloituksetta. Muistathan tehdä pöytävarauksen illalliselle ennakkoon, jotta varmistat paikat seurueellesi!

Mikäli illallisbuffet ei ole sopiva vaihtoehto, tutustu myös Bistro Nemon pikaruokalistaan sekä Apollo Barin Tavernamenuun. Peurungan kylpylästä löydät kyllä vaihtoehdot ruokailuun ihan jokaiselle!

Tutustu Peurungan uudenvuoden ravintolapalveluihin »

Varaa uuden vuoden miniloma nyt – starttaa uuteen vuoteen kylpylän lämmöstä!

Valitse minilomasi pituus ja vietä uusi vuosi kylpylässä:

  • kahden yön paketti la-ma 30.12.2023–1.1.2024
  • yhden yön paketti su-ma 31.12.2023-1.1.2024

Voit valita joko uuden vuoden paketin kyseisille ajanjaksoille tai vaihtoehtoisesti varata pelkän majoituksen ja poimia toivomasi palvelut paikan päällä.

Katso uuden vuoden majoituspaketit »

Tutustu kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin ja varaa omalle seurueellesi mieluisin suoraan verkosta »

Kiinnostuitko?

  • Katso lisää uuden vuoden paketista kylpylässämme ja ohjelmasta tästä
  • Tapahtumakalenteriin pääset tästä

Varauksen voi tehdä verkkokaupastamme tai myyntipalvelustamme:

Ota yhteyttä:
Puh. 020 751 601 tai peurunka@peurunka.fi

Tervetuloa Peurunkaan uuden vuoden viettoon!