Livemusiikkia pimeisiin iltoihin – syksyn säkenöivimmät bileillat ja pikkujoulut juhlitaan Peurungassa 

Seuraavatko syksyn aamut toisiaan puuduttavana jatkumona ja tuntuu, että joulun vapaat ovat vielä aivan liian kaukana?

Jos tunnistat olon, nyt on hyvä aika varata kalenterista hetki irtiotolle.  

Peurunka tarjoaa sinulle juuri sen, mitä kaipaat. Unohda kotiympyrät ja arjen vaateet hetkeksi ja uppoudu livemusiikin vietäväksi. Tanssi ja laula täysillä tai seuraa artistia sivummalta – tyyli meillä on vapaa. Nauti herkullisesta ruuasta sekä hotellin pehmeistä sängyistä, ja lisää viikonloppuusi virkistäviä aktiviteetteja, kuten kylpylässä rentoutumista, Day Span hoitoja tai ulkoilua luonnossa.  

Syksyn bileillat ja pikkujoulut kutsuvat viihtymään! 

 

Lauteilla kuumia kotimaisia nimiä – kenet sinä haluat nähdä?

Peurunka Areenan lavalle nousevat syksyn 2023 pikkujoulukauden aikana muun muassa Bess, Arttu Wiskari, Olli Halonen, Käärijä, Petri Nygård, Portion Boys, Hesaäijä, Juha Tapio, Stratovarius sekä Kuumaa.

Tarjolla on siis monipuolinen kattaus kotimaisia kärkiartisteja – kenen keikalla sinä ja ystäväsi viihtyisitte parhaiten?   

Katso keikkakalenterimme täältä » 

 

Keikkalippu + majoitus = bilepaketti

Naurun- ja tanssintäyteisen illan jälkeen kaikkein vaivattominta on pujahtaa hotellin pehmeisiin pieluksiin. Me suosittelemme varaamaan Peurungan bilepaketin, sillä siinä saat kätevästi kerralla sekä illan bilelipun että majoituksen.  

Bilepaketti sisältää  

  • lipun valitulle keikalle Peurunkaan 
  • majoituksen valitussa huonetyypissä: Kylpylähotelli, Peurunkapihan rivitalohuone tai Peurantähti-huoneistohotelli 
  • kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön sekä tulo- että lähtöpäivänä 
  • herkullisen aamiaisen (majoitustyypistä riippuen) 

Bilepaketin varaat helposti suoraan verkosta – syötä online-varaamoon haluamasi keikkapäivämäärä ja saat bilepaketin varattavaksi. Varaa tästä » 

Virkistäydy aktiviteettien parissa – kutsuuko kylpylän lämpö vai vauhdikas fatbike-retki?

Älä kiirehdi kotiin, vaan hemmottele myös kehoasi. Peurungassa rentoudut kylpylässä tai Day Span hoidossa, tai käyt nauttimassa ulkoilmasta vaikkapa luonnossa kävellen. Toisaalta menevämpään makuun tarjoamme esimerkiksi fatbike-vuokrausta tai keilausta – lisäksi meiltä löydät myös syksyllä avatun, uudistuneen kuntosalin!  

Tutustu aktiviteetteihin » 

Syksyn bileet ja pikkujoulut varataan nyt – valitse sinäkin omasi!

Oletko tulossa juhlimaan ystäväsi tai puolisosi kanssa? Kiinnostuitko Peurungan bilepaketista? Syötä online-varaamoon haluttu keikkapäivämäärä ja saat bilepaketin varattavaksi. Varaa tästä » 

Jos et tarvitse majoitusta, osta pelkät keikkaliput täältä » 

Haluatko saapua hiukan isommalla porukalla ja viihtyä yhdessä myös pikkujoulumenun ääressä ennen illan keikkaa? Lue tarkemmat tiedot pikkujoulupaketistamme » 

Valoviikkojen Livemusiikki-illat kylpylässä

Valoviikkojen ajaksi Peurungan kylpylä saa ylleen tunnelmallisen valaistuksen. Kylpyläosaston värikäs ja leikkisä erikoisvalaistus luo tunnelmaa kävijöille ja muuntuu joka hetki hieman erilaiseksi.
Tunnelmavalaistus kylpylässä joka päivä klo 16 alkaen.

Valoviikkojen huipentumana elämykselliset Livemusiikki-illat kylpylän allasosastolla.
Rentoudu ja uiskentele livemuusikin soidessa ja elämyksellisten valojen loisteessa. Nauti poreilevaa allasbarissa ja kohota malja elämälle! Tämä hetki on sinun tai ystävien yhteinen.

La 11.11. Stefan Stanciu

La 18.11. Timo Lassy Trio

Lue lisää ja osta liput ennakkoon: https://shop.peurunka.fi/courses/category/1012/