Show&Dinner: Yhdistä upea musiikki ja herkullinen ruoka

Kaipaatko unohtumatonta iltaa täynnä hienoa musiikkia ja herkullista ruokaa?

Show&Dinner tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, jossa voit nauttia upeista klassikoista samalla, kun herkuttelet hienostuneella valmiilla menulla. Tämä ainutlaatuinen tapahtuma yhdistää musiikin, ruoan ja tunnelman tavalla, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Lue alta, millainen elämys Show&Dinner ilta on ja varaa itsellesi sopiva ajankohta.
Tämä tunnelmallinen ilta on takuuvarma suosikki perheen tai työporukan kesken!

Konsertti ja kulinaristinen nautinto

Show&Dinner ei ole pelkkä konsertti tai illallinen, vaan se on yhdistelmä molempia, luoden kokonaisvaltaisen elämyksen. Illan aikana nautit valmiista gourmet-menusta, joka on suunniteltu täydentämään konsertin tunnelmaa. Kukin menu on tarkkaan harkittu ja valmistettu huippukokkien toimesta tarjoamaan makunystyröillesi unohtumattoman elämyksen.

Keittiömestarin suunnittelemat menukokonaisuudet on suunniteltu jokaista iltaa varten erityisesti. Menu tarjoillaan pöytiin illan esityksen lomassa, että sinä voit keskittyä nauttimaan tunnelmasta ja musiikista.
Lipun hinta sisältää alkumaljan juhlallisen tunnelman varmistamiseksi. Myös erillinen viinipaketti ostettavissa, paketti on suunniteltu menun mukaan täydentämään illallista.

 

 

Konsertit, jotka saavat sydämesi sykkimään

Jokainen Show&Dinner -ilta tarjoaa mahdollisuuden kokea upeiden artistien esityksiä. Tulevat esiintyjät Maria Lund, Tomi Metsäketo ja Heidi Pakarinen, takaavat unohtumattoman musiikillisen elämyksen. Jokainen artisti tuo mukanaan oman ainutlaatuisen tyylinsä, olipa kyseessä sitten Maria Lundin voimakas ääni, Tomi Metsäkedon klassinen tulkinta tai Heidi Pakarisen sydämellinen esitys.

Katso ajankohdat alta ja osta liput unohtumattomaan Show&Dinner iltaan!
Liput 59,00 €/aikuiset ja 40,00 €/lapset. Lipun hinta sisältää musiikkiesityksen, illallisen ja alkumaljan.

Tulevat Esiintyjät:

20. tammikuuta – Maria Lund:
Maria Lundin vangitseva ääni ja monipuolinen musiikillinen tausta lupaa unohtumattoman illan, joka vie kuulijat musiikin maailmaan. Osta liput: https://www.ticketmaster.fi/event/334231

17. helmikuuta – Tomi Metsäketo:
Tomi Metsäketo, Suomen tunnetuimpiin tenoreihin lukeutuva artisti, tarjoaa klassisen esityksen, joka kietoo yleisön lumoihinsa. Osta liput: https://www.ticketmaster.fi/event/334577

23. maaliskuuta – Heidi Pakarinen:
Heidi Pakarisen voimakas ääni ja tunteikkaat esitykset tekevät tästä illasta unohtumattoman musiikillisen seikkailun. Osta liput: https://www.ticketmaster.fi/event/334729