Rokkia ja rauhaa

Pakkanen puraisee poskista ja nenänpäästä helmikuisessa talvisäässä, kun pyöräilemme Peurungasta vuokratuilla fatbikeilla hotellikompleksin monipuolisessa ja kauniissa ympäristössä.

Bilepaketin etkot ovat hyvässä vauhdissa ja reippaan ulkoilun jälkeen kylpylän poreet hellivät ja rauhoittavat kehomme viikon työkuormasta ja auttavat laskeutumaan lomatunnelmaan. Kipristelevät ja kosteutta huutavat kasvomme saavat DaySpan kosmetologien hellän käsittelyn kaunistautuen illan konserttiin.

Etkot jatkuvat, kun pienen levähdyksen jälkeen vatsa jo kurnii ja valitsemme Peurungan monesta ravintolavaihtoehdosta Bistro Nemon. Maukkaat hampurilaisateriat hellivät nälkäistä kehoa ja lisäävät loman tunnelmaa. Kutkuttava odottaminen illan keikkaa varten lisääntyy ja mikä vapaus onkaan rauhassa siihen valmistautua tilavassa ja kauniisti sisustetussa hotellihuoneessa.

Illan keikka on järjestetty hyvin ja sujuu mallikkaasti. Musiikki tempaa mukaansa ja yhteinen ja jaettu ilo kuplii vatsanpohjassa saakka. Laulu, tanssi ja nauru kuuluvat ja näkyvät. Vapaus ja huolettomuus huokuvat kanssaihmisistä ja tarttuu minuunkin.

Keikan jälkeen siirrymme jatkoille hotellin Apollo Baariin ja alkanut vapaus ja huolettomuus kaikuvat myös karaokessa. Kellon siirtyessä pikkutunneille ja ihmisten taksijonoon, me lähdemme hipsuttelemaan hotellin käytävää pitkin, korkkarit jo kainalossa, kohti pehmeää sänkyä.

Kiireettömyys, hiljaisuus ja raukeus tervehtivät aamulla herätessä puhtaista ja pehmeistä lakanoista. Siirrymme valmiille aamiaiselle ja nautiskelemme aamiaisen lomassa eilisen muistoilla.

Keikkaan kuuluu ehdottomasti sen arvoiset etkot ja jatkot.

Millainen on sinun bilepakettisi ja keikkailtasi?