5 hyvää syytä lähteä kylpylälomalle joulu- ja tammikuussa

1. Peurungassa on jokaiselle jotakin

Peurungan kylpylähotellin luonnonkauniissa maisemissa viihtyvät sekä perheet että pariskunnat. Ja mikä parasta: Joulu-tammikuussa tarjolla on edulliset hinnat kylpylälomille!

Helpoin tapa rentoutua ja nollata kuluneen vuoden kiireet on lähteä kylpylälomalle. Romanttinen irtiotto kumppanin kanssa tai yhteistä aikaa koko perheen kesken – Peurunka on mainio kohde kaikenlaisille matkailijoille. Kylpyläloma on myös täydellinen joululahja puolisolle tai perheenjäsenille. Kerrankin on aikaa nauttia yhdessäolosta.

Kylpylähotelli sopii useammankin sukupolven yhteiselle lomalle, sillä kaikille löytyy mielekästä tekemistä. Päivän huvien jälkeen on mukava kokoontua yhteisen illallispöydän ääreen.

Joulu-tammikuussa tarjoamme erityisen edulliset hinnat kylpylälomiin, joten kannattaa tarkistaa hinnat verkkokaupastamme.
Kun varaat vähintään 2 yötä, saat vielä lisäedun!

Kun majoitus Kylpylähotellin päärakennuksessa tai Peurunkapihan huoneissa, kuuluu runsas ja herkullinen buffetaamiainen aina huonehintaan. Meillä myös kylpylän ja kuntosalin käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan – koko oleskelun ajalle, ilman rajoitusta!

Vai haluaisitko viettää rennon joulun kylpylähotellissa? Juhlapyhien pakettiin kuuluvat myös joulunajan ohjelma sekä juhlaruoat.

Rentoudu kylpylän poreissa

 

Tammikuun hulinat!

Meillä Peurungassa tapahtuu myös tammikuussa, joten se on erinomainen aika lähteä kylpylälomalle. Tammikuun ajan tarjolla myös edulliset hinnat majoitukseen:

Kylpyläyö, sisältäen 

 • majoitus valitussa huonetyypissä
 • ihana ja runsas hotelliaamiainen
 • kylpylä ja kuntosalit vapaassa käytössä koko oleskelun ajan,

Syötä haluamasi ajankohta varauskalenteriin ja näet edulliset tammikuun hinnat.
LISÄETU! Kun yövyt vähintään 2 yötä, saat vielä -15% alennuksen.

Tammikuussa myös tapahtuu paljon! Tutustu ohjelmaan. mm. 

 • Show&Dinner -ilta: Maria Lund
 • Dingo & Gimme Abba!
 • Tanssi-iltoja

2. Monipuoliset aktiviteetit täydentävät kylpyläloman, viihdettä unohtamatta!

Laukaassa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä sijaitsevaan Peurunkaan on helppo saapua eri puolilta Suomea. Komea keski-suomalainen maisema houkuttelee ulkoilemaan tai liikkumaan aktiivisemmin ja Peurunkajärven komeat harjumaisemat kutsuvat ulkoilureitteineen ja laavuineen.

Peurunka on monipuolinen resort ja kylpyläkohde, josta löytyy jokaiselle mieluisa tapa liikkua. Lumitilanteesta riippuen alueella voi hiihtää tai lumikenkäillä. Toisia taas houkuttelevat talvella enemmän sisälajit kuten sulkapallo, keilaus, uinti tai kuntosali.

Reippaan päivän jälkeen on aika rentoutua ja herkutella eri ravintoloissamme.

Fatbikella voi pyöräillä talvellakin

 

Tanssikin käy kuntoilusta!

Tammikuu voi olla tipaton, vaan ei iloton! Meillä tammikuussakin on ohjelmaa:

 • Torstaitanssit 18.1. ja 25.1.2024
 • 18.1.2024  Albert Salminen & Gallants
 • 25.1.2024 Tomi Markkola
 • Liput 17 €, hotellissa majoittujilla 12 €.
 • Myös tanssipaketti varattavissa!

3. Kylpylä on loman parasta luksusta

Kylpylässä ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, millainen sää lomapäiville osuu. Peurungan allasosastolla viihtyvät kaikki vauhdinjanoisista lapsista varttuneempiin vieraisiin.

Hemmotteluallas, jokiallas, kylmäallas ja poreallas sopivat aikuiseen makuun. Tarjolla on puitteet sekä rauhalliseen kylpyläelämykseen että kuntouintiin ja vesijuoksuun.

Kylpylässä on kolme vesiliukumäkeä, joista huimin laskeutuu altaaseen 130 metrin matkan 14 metrin korkeudesta. Tiesitkö, että se on yksi Pohjoismaiden pisimmistä vesiliukumäki? Baby Bungee -altaassa taas pääsevät polskimaan kaikkein pienimmätkin uimarit.

Erilaisten saunojen lempeät löylyt tuntuvat sydäntalvella erityisen ihanilta. Halutessasi voit varata seurueellesi yksityisen tilaussaunan.

Lapset riemuitsevat vesiliukumäissä ja wibitissä

4. Palkitse itsesi arjen kiireiden jälkeen

Arjessa itsensä hemmottelu jää muiden askareiden jalkoihin. Kruunaa lomasi nauttimalla Peurungan Day Spa Nautiluksen rentouttavista hieronnoista ja elvyttävistä hoidoista.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva palvelu kasvo- ja vartalohoitojen, erilaisten hierontojen ja yrttikylpyjen joukosta. Hoidon ajaksi voit unohtaa kaiken muun ja keskittyä vain omaan hyvinvointiisi.

Day Spassa tehdään myös meikkejä sekä ripsien ja kulmien värjäyksiä.

5. Ota uusi vuosi vastaan Peurungassa

Ota uusi vuosi 2024 vastaan mukavan ohjelman, kylpylässä rentoutumisen ja tanssien merkeissä!

Aloita uuden vuoden vastaanotto jo ajoissa, tule rentoutumaan ja nauttimaan kylpylän palveluista.

Lauantaina 30.12. ravintolassamme tanssittaa Kari Vepsä ja Kunnon miehet.
Uuden vuoden aattona juhlimme ravintolassamme kuohujuoman, hyvän ruoan ja tanssi-illan merkeissä – ilotulitusta unohtamatta.
Illassa 31.12. viihdyttää Marita Taavitsainen ja Kunnon miehet

Tervetuloa!