Kesä ja rantasauna erottamaton yhdistelmä!

Jos et omista rantasaunaa, älä murehdi, Peurungassa voit toteuttaa unelmasi saunoa järven rannalla!

Peurungan rantamaailmasta löydät kolme erilaista mahdollisuutta saunoa: todellista mökkitunnelmaa huokuvat tynnyrisaunat, tyylikäs rantasauna ja todellisen elämyksen tarjoava savusauna.

Kaipaatko kesämökin rantasaunan tunnelmaa?
Peurungan kaksi somaa tynnyrisaunaa aivan vesirajan tuntumassa on kuin identtiset kaksoset.

Ne tarjoavat rantasaunan idylliä parhaimmillaan, ripauksella luksusta.
Kummankin saunan yhteydessä on oma poreallas!

Vaikka saunat ovat vierekkäin, on yksityisyys taattu ulkopuolisten katseilta suojaavien rakenteiden ansiosta, estämättä kuitenkaan näkymää järvelle.

Tynnyrisaunan isosta ikkunasta voit saunoessasi ihailla Peurunkajärven laineiden liplatusta.

Tynnyrisaunat ovat hyvä valinta nauttia oman perheen kanssa saunomisesta tai viettää romanttinen kahdenkeskinen hetki saunoen ja rentoutuen porealtaassa nauttien virkistäviä juomia, lasten ilakoidessa vesipuiston kiipeilyradalla.

Ihanaa, eikö totta?

Helppo ja nopea varata tynnyrisaunat 

Tynnyrisaunat ja poreallas on helppo varata Peurungan verkkokaupasta vain muutama klikkaus ja unelma rantasaunasta on totta!

Kurkkaapa kalenteriasi ja varaa heti, niin saat varmimmin sinulle juuri sopivan ajan saunoa!
Myös liput vesipuistoon voit samalla kertaa varata verkkokaupasta ja tietysti muitakin rannan aktiviteetteja, jos vaikka innostut viettämään kokonaisen päivän rannalla.  https://shop.peurunka.fi/

Tyylikästä saunomista isommallakin porukalla
Tyylikkään rantasaunan ikkunoista avautuu kaunis näköala Peurunkajärvelle. Peurungan  hyvin varustellussa rantasaunassa on tilava oleskelutila ja kaksi erillistä pukuhuonetta, joten se sopii mainiosti isommallekin porukalle esim. työporukan virkistyspäivään, rentoon kokoukseen ja vaikkapa pienen perhejuhlan viettoon sekä tietysti oman perheen tunnelmalliseen saunatuokioon.

Oleskelutilaan tuo tunnelmaa takka, jossa voi paistaa vaikka makkaraa saunomisen lomassa.

Savusauna kuin suoraan suomifilmistä!
Peurungan tummanpuhuva historiaa huokuva savusauna koivujen katveessa on kuin suomalaisesta elokuvasta, jokaisen todellisen saunojan unelma!

Se tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen; hämäryys vain pienestä nokisesta ikkunasta tuleva valo ja lempeääkin lempeämpi löyly rauhoittaa kiireisimmänkin mielen. Kun avaat hirsisen savusaunan matalan natisevan oven ja kurkistat sisään se suorastaan vetää sinut istumaan lauteille. Myrskylyhty ikkunassa, savuntuoksu… Se tunnelma! Voit melkein nähdä saunatontun istuvan lauteilla kanssasi!

Kun heität massiiviselle kiukaalle vettä, täyttää pehmeä löyly saunan ja nostaa hikikarpalot pintaan. Ja mikä ihanampaa kuin pulahtaa Peurunkajärven kirkkaaseen veteen virkistäytymään.

Istahda vielä hetkeksi saunan edustalle katselemaan järvimaisemaa, nauttimaan rentoutuneesta olosta ja viilentävästä juomasta.

Tiesithän muuten, että Peurungan savusaunan voit varata myös talvella. Lomasesonkeina on yleisövuoroja, jolloin on mahdollista päästä kokemaan elämys, jota ei ole tarjolla joka päivä.

Savusauna on elämys, joka on koettava edes kerran elämässä!

Sanominen pitkän kaavan mukaan
Jos haluat saunoa pitkään ja hartaasti varaa sekä savu-, että rantasauna.
Ensin koet savusaunan lumoavan tunnelman ja pehmeät löylyt ja sen jälkeen siirry nauttimaan nykyajan mukavuuksista rantasaunalle, jatka saunomista tai vain nauti yhdessäolosta hyvän ruuan ja juoman äärellä.

Jos olet jo käynyt tutustumassa kylpylän saunoihin, niin nyt suuntaa kulkusi rantamaailmaan ja löydä Peurungan saunojen todelliset helmet!

Tule viettämään mukava kesäinen päivä rannan aktiviteettien parissa ja lopuksi rentoudu saunoen ja kruunaa päivä herkullisella ruualla!

Yllättikö nälkä saunomisen jälkeen? 

Jos nälkä pääsee yllättämään, suuntaa askeleesi Peurungan upealle kesäterassille. Ilta-auringon paisteessa voit nauttia raikasta salaattia tai isompaan nälkään vaikka hampurilaisannoksen ja tietysti tarjolla on kesäisiä juomia ja jäätelöä.

Tarjoilut myös vaivattomasti rantasaunalle 

Rantasaunalle voit tilata valmiin tarjoilun, Peurungan ammattitaitoiset kokit loihtivat mieleisesi tarjoilun, olipa se sitten pientä purtavaa illan istujaisiin tai vähän ylellisempi menu juhlistamaan saunahetkeäsi sekä tietysti kylmät juomat. Tarjoilun voit helposti varata samalla kertaa myyntipalvelusta kun varaat saunan. Olisiko ehkä seuraavat rapujuhlasi Peurungan rantasaunalla?