Aukioloajat

Aukioloajat löydät alla olevan linkin kautta.

Herkullinen ja runsas aamiainen tarjoillaan Pata & Pannu -ravintolassamme.

Lisäksi tarjolla kevyempi keittolounas sekä kotiruokapäivällinen aukioloaikojen mukaisesti.

Bistro Nemo palvelee joka päivä.

Peurunkapöytä on tarjolla ennakkotilauksesta myyntipalvelustamme, 30 € / aikuinen ja 10 € / 4-14v. lapsi. Ei tarjolla lomasesonkeina.

Oiva raporttimme pääset lukemaan >>täältä!

Herkullinen ja runsas aamiainen tarjoillaan Pata & Pannu -ravintolassamme. Lisäksi ma- pe tarjolla kevyempi keittolounas sekä kotiruokapäivällinen aukioloaikojen mukaisesti. Lauantaisin ei lounaspöytää. Sunnuntaisin Bistro Nemo palvelee.

Peurunkapöytä on tarjolla ennakkotilauksesta myyntipalvelustamme, 30 € / aikuinen ja 10 € / 4-14v. lapsi. Ei tarjolla lomasesonkeina.

Peurunkapöytä

30 € / 10 € €

Aikuinen / lapsi

Peurunkapöytä tarjolla vain ennakkotilauksesta. Ei tarjolla lomasesonkeina.

Aamiainen

Aamiaispöytämme on terveellinen ja runsas. Tarjoilemme päivittäin aamiaisella mm. lähileipomoiden leipiä, terveellistä puuroa, marjoja / hedelmiä, kasviksia, leikkeleitä. Erityisesti loma-aikoina huomioimme lapsiasiakkaamme. Aamiaispöydässämme myös gluteenittomat vaihtoehdot.

Aikuiset

15 €

Lapset 4-14v

7.50 €

Keittolounas

Arkisin tarjolla keittolounas, joka sisältää alkusalaatteja, leivät ja levitteet sekä päivittäin vaihtuvat kaksi keittoa. Lounaan täydentää kahvi/tee ja jälkiruoka.

Aikuiset

14.50 €

Lapset 4-14v

9 €

Kotiruokapäivällinen

Päivällinen tarjoillaan Pata&Pannu -ravintolassa sisältäen salaattipöydän, pääruoan sekä kahvin/teen ja jälkiruoan.

Aikuiset

14.50 €

Lapset 4-14v

9 €

Alkuhyvänä
Revittyjä salaatteja
Hakkakurkkuja
Pikkelöityjä kasviksia
Kasvisterriiniä
Sieni-vuolukermasalaattia
Savustettua särkeä ja tilli-majoneesia
Martinmäen lämminsavustettua lohta ja sinappikastiketta Ilmakuivattua Pohjosahon tilan porsasta ja herukkahilloketta Kermaista aurajuustokeittoa ja paahdettuja siemeniä

Pääruokana
Sesongin tarjonnan mukaan vaihtuvat pääruoat katetaan viikonloppuisin Peurunka-pöytään.
Nyt Peurungan keittiön padoissa ja pannuilla hautuu suomalaista nautaa, porsasta, karitsaa ja riistaa päivittäisen saatavuuden mukaan.
Tarjoamme myös lähivesiemme järvistä ja pelloilta tulevia tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita.

Lasten pöytä
Tomaattia, kurkkutikkuja ja vesimelonia
Jauhelihalasagnea, friteerattua perunaa, ja paneroitua broileria

Jälkihyvänä

Puolukka-omenapaistosta ja vaniljakastiketta Vanukasta
Talon kakkua
Art Gelaton vaihtuvia jäätelömakuja
Valion juustoja ja oman keittiön hillokkeita Pandan makeisia

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: