Töihin Peurunkaan?

Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Vuonna 2018 Peurungassa toteutui n. 122 000 yöpymisvuorokautta ja kylpylässä kävi vajaa 200 000 asiakasta. Käyttöaste hotellilla on yli 60 % ja konserni teki v. 2018 15 milj.€ liikevaihdon. Majoituskapasiteettia on lähes 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Peurunka on Keski-Suomen yksi merkittävistä elävän musiikin tarjoajista, lisäksi vuosittain on useita tapahtumia kuten mm. John Smith rock festivaali, Extreme run jne. Matkailualueella on kylpylähotellin lisäksi n. 20 toimijan verkosto, mm. terveys- ja hyvinvointipalvelut, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

Avoin hakemus

Avoimia työhakemuksia voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.
Yhteystiedot

Työharjoitteluun

Haluatko suorittaa työharjoittelusi Peurungassa? Tarjolla on niin hotelli- ja ravintola-alan harjoittelupaikkoja kuin kuntoutustoimintaankin liittyviä.

Harjoittelupaikkahakemukset voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.
Yhteystiedot

Etsimme huippuosaajia kasvavaan joukkoomme!

Oletko se mahdollisesti sinä? Peurungan liiketoiminta on kasvanut viimeisten vuosien aikana ja etsimme alan huippuosaajia joukkoomme. Mikäli tunnistat itsesi alla olevasta kuvailusta, olethan meihin yhteydessä.

 

2 KIINTEISTÖHOITAJAA

Haemme kasvavaan joukkoomme kahta ahkeraa ja ihmisten kanssa toimeen tulevaa kiinteistönhoitajaa. Arvostamme aikaisempaa kiinteistöhuollon kokemusta, mutta tärkeintä on kuitenkin, että olet aikaansaava, jämpti ja asiakaspalveluhenkinen sekä halukas oppimaan uusia asioita. Kiinteistöautomaation tuntemus on suositeltavaa.

Työtehtäviisi kuuluu normaalin kiinteistöhuollon lisäksi mm. kylpylän allasvesien hallintaa, keilahallin ylläpitoa ja kuntosalilaitteiden kunnossapitoa aina tilanteen ja päivän tarpeen mukaan.

Eduksesi on jäähallin hoitamisen tunteminen sekä erilaiset käden taidot.

Tarjoamme dynaamisen ja miellyttävän työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät työpaikkaedut mm. ilmaisen parkkipaikan, lounasedun, loistavat liikuntamahdollisuudet, virkistyspäivät jne.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, olethan yhteydessä kiinteistöpäällikköön Kari Pasaseen puh. 020 751 6630 tai kari.pasanen@peurunka.fi