Päivän pikaloma – nauti rentouttavasta päivästä Peurungassa

Peurungassa, keskellä kaunista Suomen luontoa, voit kokea unohtumattoman päivän täynnä rentoutumista ja aktiviteetteja. Peurunka on monipuolinen Spa & Resort, joka tarjoaa erilaisia aktiviteetteja niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustavillekin. Päivän pikaloma Peurungassa antaa sinulle mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä. Jo päivän irtiotto arjesta virkistää ja rentouttaa.

Peurungassa on useita majoitusvaihtoehtoja, mutta päivän pikalomaa varten voit valita vain päiväkäynnin ilman majoitusta. Voit saapua Peurunkaan aamulla ja viettää koko päivän nauttien erilaisista palveluista ja aktiviteeteista, ja lähteä takaisin kotiin illalla virkistyneenä ja rentoutuneena.

Yksi Peurungan suosituimmista palveluista on kylpylä, jossa voit rentoutua lämpimissä altaissa ja nauttia saunojen lämmöstä. Kylpyläalueelta löydät myös porealtaita, vesiliukumäkiä ja lastenaltaan, joten koko perhe voi viettää aikaa yhdessä. Kylpylästä löytyy myös 100 m pitkä jokiallas, jossa voit harrastaa vesijuoksua tai uida kuntoasi ylläpitäen. Kylpylässä on kolme erilaista saunaa: Infrapunasauna, höyrysauna sekä saunat miehille ja naisille.

Päivän pikaloma Peurunkaan – osta valmis paketti

Päivän pikaloma Peurungassa on täydellinen valmis lomapäivän paketti irtaantua arjen kiireistä ja stressistä. Voit unohtaa hetkeksi työasiat ja antaa itsellesi aikaa rentoutua ja nauttia ympäröivästä luonnosta ja monipuolisista palveluista.

Jos kaipaat lyhyttä irtiottoa arjesta, harkitse päivän pikalomaa Peurungassa. Tule yksin, kumppanisi kanssa tai koko perheen voimin ja koe unohtumaton päivä täynnä rentoutumista, aktiviteetteja ja hyvää ruokaa. Peurungasta löydät kaiken tarvittavan täydellisen päivän viettoon.

Päivän pikaloma sisältää:

 • kuntosalin ja kylpylän käytön sekä
 • Burger-aterian Bistro Nemossa. Ateria sisältää valitun Burger-aterian: burger, tikkuperunat sekä 0,33l hanajuoma.
 • Lapsille valinnainen ateria lasten listalta sekä 0,33l hanajuoma
 • Pikalomaan et tarvitse ennakkovarausta, voit ostaa sen paikan päältä kylpylän kassalta.

Varaa aikaa myös aktiviteetteihin ja ulkoiluun

Kuva: Laukaan kunta

Aktiivisemmille vieraille Peurunka tarjoaa myös monia urheilumahdollisuuksia. Voit kokeilla esimerkiksi:

 • keilailua
 • biljardia
 • frisbeegolfia.

Jos haluat kokeilla jotain uutta ja jännittävää, voit vuokrata fatbike-pyörän sähköavusteella tai ilman ja lähteä tutustumaan ympäröivään luontoon.

Peurungassa on myös mahdollisuus rentoutua luonnon helmassa. Voit lähteä kävelylle tai pyöräretkelle ympäröivään luontoon ja nauttia raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista. Peurungan ympäristössä on myös ulkoilureittejä, joilla voit patikoida tai lenkkeillä päivän aikana. Esimerkiksi reitti Multamäkeen on suosittu. Multamäessä on upeat näköalat ja kodalla voit laittaa tulet ja nauttia vaikkapa retkieväät.

Katso tästä Peurungan alueen Ulkoilureitit

Varaa hemmotteluhoitoaikasi ennakkoon:

 • Day Spa hemmotteluhoito
 • Päivän kruunaa ihana hemmotteluhoito Day Spa Nautiluksessa
 • hierontaa
 • kasvo- ja vartalohoitoja
 • käsi- ja jalkahoitoja
 • Hot Stone -hierontaa

 

Katso valikoima tästä ja varaa hemmotteluhoidot ennakkoon.

Ravintolat ja kahvilat palvelevat

Ruokailumahdollisuuksia Peurungassa on useita. Valmis Päivän pikaloma-paketti sisältää burger-aterian Bistro Nemossa, joka sijaitsee kylpylän yhteydessä. Burger-ateria täyttää nälkäisemmänkin vatsan. Lisäksi Bistro Nemosta löytyy virvokkeita, leivonnaisia ja pientä purtavaa päivän aikana.

Jos siis kaipaat lyhyttä ja helppoa irtiottoa arjesta, harkitse päivän pikalomaa Peurungassa. Tule yksin, kumppanisi kanssa tai koko perheen voimin ja koe unohtumaton päivä täynnä rentoutumista, aktiviteetteja ja hyvää ruokaa. Peurungasta löydät kaiken tarvittavan täydellisen päivän viettoon.

VINKKI! Voit ostaa päivän pikaloman myös lahjaksi lahjakorttikaupastamme.