Pandemiasta johtuen olemme suljettuna 8.3.-18.4.2021. Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe klo 10-14 ja verkkokauppamme palvelevat normaalisti. Tarkista palveluidemme saatavuus ja aukioloajat täältä.

Retkeily ja ulkoilureitit Peurungassa

Peurungan lähiympäristön ulkoilualueet ja reitit

Tutustu lähiympäristömme reitteihin ja ulkoilualueisiin Laukaan karttapalvelun avulla. Karttapalvelusta näet mm. laavujen, reittien ja uimarantojen sijainnit.

Karttaan voi hakea myös muita kohteita mm. linja-autoreitit.

Talven jääreitit

Ajamme talvella jäälle kelkalla erimittaisia reittejä. Niillä voi kävellä, lumikenkäillä ja ajaa fatbikeilla. Liikkuminen jäällä omalla vastuulla. Talvella 2021 reitit noin 1 km ja 2 km mittaisia.

Multamäen luontopolku

Multamäen luontopolulla nautit suomalaisesta metsäluonnon kauneudesta ja monimuotoisuudesta jylhissä harju- ja järvimaisemissa.

Multamäen luontopolku kiertää Peurunkajärven koillisrannalla jylhän Multamäen rinteillä nousten 210 m korkean mäen päälle. Maaston vaihtelevuus, jääkauden jäljet maisemassa, hienot näkymät Peurunkajärvelle, marja- ja sienimaastot ja hyvät taukopaikat ovat tehneet Multamäestä suositun retkipaikan.

Peurungan laavu

Peurungan rannassa, n. 400 m päärakennuksesta on laavu, joka on asiakkaiden käytettävissä. Varaa vastaanotosta laavu ja puut käyttöösi hintaan 10 €, saat vastaanotosta koodin puulaatikkoon.

 

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: