Ei mitään tekemistä? Tule Peurunkaan – olemme lähellä ja täällä on vaikka mitä tekemistä!

Ei mitään tekemistä? Tule meille Peurunkaan – olemme lähellä ja täällä on vaikka mitä tekemistä!

Kesälomakausi alkaa ja monella perheellä herää kysymys: mitä tekemistä keksisi lasten kanssa? Aina ei viitsi lähteä matkan päähän, eikä istumaan tuntikausiksi autoon tai bussiin.

Ei hätää! Lomatunnelma löytyy ihan läheltä, sillä Laukaan Spa & Resort Peurunka tarjoaa monipuoliset ja elämykselliset puitteet kesäpäivän viettoon koko perheelle. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme parhaat vinkit ja aktiviteetit, joiden avulla saat kaiken irti vierailustasi Peurunkaan.

Vesipedoille ja auringonpalvojille

Peurungan rantamaailma on ihan huippu aurinkoisena päivänä! Ranta-alueella on tilaa nauttia auringosta ja kuumasta kesäpäivästä.

Vesipuisto käsittää kaksi osiota: aiemmiltakin kesiltä tuttu Vauhtisaari uimataitoisille ja väh. 6 vuotiaille sekä tänä kesänä avattava uusi pienten lasten Pikkupoukama, joka sopii uimataidottomillekin. Nyt Vesipuistossamme viihtyvät siis niin isommat kuin pienemmätkin vesiseikkailijat.

Onneksi lipun hinta sisältää kelluntaliivit, sillä veteen molskahtaminen on lähes väistämätöntä. Vesipuistossa on myös uimavalvojat paikalla, joten Vesipuistossamme on huolehdittu turvallisuudesta. Tänä kesänä Vauhtisaaren radalla on myös ajanotto, joten voit haastaa perheen ja kaverit kisaan, kuka kiertää radan nopeiten!

Viisi syytä, miksi Peurungan Vesipuisto on perheiden ykköskohde

Vesipuiston aukioloajat ja liput

Tulossa! Suositut tubettajat Nino ja Ara saapuvat Peurungan Vesipuistoon!

 • Peurunka Splash! ke 3.7. klo 12.30-15.00.
 • Tule tapaamaan Arttu ja Nino, haasta (ja voita!) heidät Wibit-radalla.
 • Kisailun jälkeen  Meet&Greet!

Lue lisää tapahtumasta.

Aktiivista tekemistä kesäpäivään

Peurungan ranta on kaunis ja mikäpä olisikaan viettää päivää myös järvellä. Rantamaailman kioskista voit vuokrata SUP-laudat, kanootit, veneet ja polkuveneet aina kahdeksi tunniksi kerrallaan. Vuokrahinta 25 € / kpl / 2 h. Vauhdikkaampaan menoon voit vuokrata eFatbiket, jolloin pääset testaamaan alueen metsäreitit tai kulkea hiekka- tai asfalttiteitä pitkin.

Aluetta kiertää myös suosittu frisbeegolfrata, joten voi viettää perheen yhteistä aikaa myös pelaten ja ulkoillen. Lisäksi ranta-alueelta löytyy lasten leikkipuisto.

Aktiivisen tekemisen jälkeen suosittelemme varaamaan vielä yksityisvuoron Peurungan tynnyrisaunaan ja porealtaille. Oma sauna järven rannalla ja poreallas – tämä on ihana hetki, jonka koko perhe on ansainnut. Vuoro alk. 60 € / tunti.

Peurungasta voit vuokrata:

 • sup-laudat
 • soutuveneet
 • kanootit
 • polkuveneet
 • eFatbiket
 • Tynnyrisaunan ja porealtaan yksityiskäyttöön

Tutustu aktiviteetteihin

 

Sattuiko sadepäivä? Ei hätää, Peurungan uudistettu kylpylä ihastuttaa

Peurungan uudistettu kylpylä on ihastuttanut kävijöitä. Lasten suosikit kuten 130 m ja 40 m pitkät liukumäet ovat totta kai edelleen kylpylämme kohokohtia ja kylpylän wibit-rata myös.

Uutta kylpylässämme on mm. Saraakallio-teemasauna, suihkumaailman elämyssuihkut, joissa voit kokea ääniä, tuoksuja ja myös ukkosen.

Kylpylän allasbarissa voit tankata energiaa uimisen lomassa ja kylpylän jälkeen ruokailla sitten kunnolla Bistro Nemossa, josta löytyy perheiden suosikkiannokset kuten burgerit ja pizzat. Myös herkulliset jäätelöannokset!

Tutustu kylpylään

 

Herkuttelua ja rentoutumista

Peurungan ravintolat tarjoavat kesällä monipuolisen valikoiman herkullisia ruokia, joten nälkä ja kiukku ei pääse yllättämään kesken päivän.

 • Kesäterassimme on avoinna aina maanantaista lauantaihin. Kesäterassilla on tarjolla jääkahvia, kahvia, jäätelöitä, virvokkeita, kesäkannuja aikuiseen makuun ja ruoka-annoksia Kesälistaltamme – sekä upeat maisemat Peurunkajärvelle. Kesälista on tarjolla myös ravintolassamme. Huonon sään sattuessa kesäterassin palvelut siirtyvät Apollo Bariin.
 • Kesäbuffet on tarjolla ennen juhannusta aina perjantaisin ja lauantaisin, ja juhannuksen jälkeen joka päivä klo 17-20. Kesäbuffet sisältää kesäisiä makuja: raikkaita salaatteja, herkullisia kala- ja liharuokia sekä tietysti jälkiruoan. Pienemmille ruokailijoille olemme varanneet erityisesti lasten makuun sopivia vaihtoehtoja niin, että jokainen perheenjäsen löytää varmasti suosikkinsa.
 • Bistro Nemo tarjoilee kylpylän yhteydessä pikaruokaa sekä kahvilapalvelut.

Tule siis rohkeasti sisälle Peurunkaan ja poikkea syömään. Vaihtoehtoja löytyy pieneen tai isompaan nälkään.

Ravintolat

Tule siis viettämään kesäpäivää Peurunkaan

Olipa kyseessä sitten yhteisen päivän vietto perheen kanssa, rentoutuminen kylpylässä, luontoelämysten etsiminen, lasten kanssa leikkiminen tai herkuttelu ravintoloissa, Peurunka tarjoaa täydellisen kohteen kesäpäivän viettoon – ja vielä ihan lähellä!

Täällä on jokaiselle jotakin, ja yhteiset hetket perheen kanssa luovat ikimuistoisia kesämuistoja. Lähde siis viettämään unohtumatonta kesäpäivää Peurunkaan – et tule pettymään!

Tutustu tarkemmin Peurungan kesätarjontaan ja suunnittele oma perhepäiväsi:

Peurungan kesäpäivä.

 

Tervetuloa Peurunkaan!