Viisi hyvää syytä lähteä syyskuussa kylpylälomalle

Viisi hyvää syytä lähteä syyskuussa kylpylälomalle Peurungan kylpylään

Kesä on jäänyt taakse, mutta se ei tarkoita, että lomailu olisi ohi. Itse asiassa syyskuu voi olla täydellinen aika pakata matkalaukku ja suunnata kohti rentouttavaa kylpylälomaa.

Peurungan kylpylä tarjoaa upean ympäristön ja monia houkuttelevia syitä valita juuri tämä paikka syyskuun lomakohteeksi.

Tässä viisi hyvää syytä, miksi sinun kannattaa harkita kylpylälomaa Peurungassa syyskuussa.

1. Kaunis syksyinen luonto

Syyskuu tuo mukanaan upean väriloiston luontoon. Peurungan kylpylä sijaitsee Keski-Suomessa, jossa syksyiset metsät ja järvimaisemat näyttävät parhaat puolensa. Voit nauttia luonnon kauneudesta kävelylenkeillä järven rantamaisemissa tai rentoutua ikkunoista avautuvien maisemien äärellä. Syksyinen kaunis luonto tekee lomastasi unohtumattoman.

Vauhdikkaampaan ulkoiluun voit vuokrata Peurungasta Fatbiket, joko sähköavustuksella tai ilman, ja pyöräillä hyvin merkityillä reiteillä metsäpoluilla tai teitä pitkin.

2. Rauhallinen tunnelma

Syyskuu on usein rauhallisempaa matkustusaikaa kuin kesäkuukaudet. Peurungan kylpylässä voit nauttia rentouttavasta ilmapiiristä ilman suurta väentungosta. Voit uppoutua kylpylän tarjoamiin palveluihin ja nauttia kiireettömästä lomasta. Rentouttavaan lomatunnelmaan pääset varaamalla ihania, hemmottelevia Day Spa hoitoja. Valitse hierontaa tai kosmetologin hoitoja tarpeesi mukaan. Laajasta hoitovalikoimasta löydät varmasti sopivia vaihtoehtoja.

3. Kylpylän monipuoliset palvelut

Peurungan kylpylä tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille lomalaisille. Voit rentoutua lämpimissä altaissa ja tilavassa infrapunasaunassa tai osallistua erilaisiin ryhmäliikuntatunteihin. Kylpylässä on päivittäin allasjumppaa HydroHexin tahdissa, jolloin näet jumppaohjeet selkeästi isolta näytöltä. Lapsille löytyy omaa ohjelmaa, kuten leikkipaikka ja vesiliukumäet ja wibit-rata. Kylpylä tarjoaa kaikkea, mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan.

Täysin uudistettu kuntosali on tilava ja sopii niin aloittelevalle harjoittelijalle kuin kokeneemmallekin kuntosalikävijälle.

 

4. Syyskuun tarjoukset

Syyskuussa tarjoamme houkuttelevia tarjouksia matkailijoille.

Piristy Peurungasta -lomanen on edullinen alkuviikon 3 vrk:n loma, joka sisältää puolihoidon, eli aamiaisen ja yhden ruokailun Pata&Pannu-ravintolassa. Lisäksi loma sisältää kylpylän ja kuntosalien käytön vapaasti koko oleskelun ajan. Loma on 3 vrk ja sen voi käyttää arkisin: su-ke, ma-to tai ti-pe ajalle (ei jouluna).
Hinta:
Kylpylähotellin päärakennus 226,50 € / hlö 2hh:ssa
Peurunkapiha, rivitalohuone 204 € / hlö 2hh:ssa
Lomaetu -15% päivän hinnasta, kun varaat vähintään 2 vrk loman Peurunkaan. Edun saat verkkokaupasta, kun syötät varauskalenteriin vähintään 2 yötä.

5. Hyvinvointi ja rentoutuminen

Syyskuu voi olla kiireinen kuukausi monille, kun arki palaa normaaliin rytmiin kesäloman jälkeen. Kylpyläloma Peurungassa tarjoaa sinulle mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä ja keskittyä omaan hyvinvointiin. Rentoutuminen kylpylän lämpimissä altaissa tai saunassa auttaa sinua palautumaan ja lataamaan akkuja syksyä varten.

Kuten näet, syyskuu on mainio aika suunnata kylpylälomalle Peurungan kylpylään. Kaunis luonto, rauhallinen tunnelma, monipuoliset palvelut, edulliset tarjoukset ja hyvinvoinnin tukeminen ovat kaikki syitä, miksi kannattaa harkita syyskuuta lomakuukautena. Joten varaa lomasi jo tänään ja anna itsellesi ansaittu tauko arjen kiireistä Peurungan kylpylässä!

Varaa tästä!