Aktiiviselle lomailijalle meiltä löytyy perinteiset sekä sähköavusteiset fatbiket.

Vuokraa pyörä ja lähde tutustumaan upeaan luontoon, taita mäkiset maastot kevyesti sähköavusteisella pyörällä tai haasta itsesi ja testaa perinteistä pyörää!

Pyörät vuokrattavissa etukäteen verkkokaupasta tai suoraan paikan päällä!

Sähköavusteiset fatbiket

 

Vuokraa sähköavusteinen fatbike!

Sähköavusteisella pyörällä jyrkätkin mäet taittuvat kevyesti. Pyörät sopivat hyvin aloittelijoille sekä jo kokeneille harrastajille.
Henkilökuntamme opastaa käytössä ja pyöräilyyn sopivien reittien valinnassa.

 • 10 kpl aikuisten pyöriä
 • 1 kpl lasten pyöriä.
 • Pyörät sopivat 155-185 cm aikuisille ja yli 140 cm lapsille.

Tule rohkeasti kokeilemaan, Peurungan alueelta löytyy reittejä kaiken tasoisille harrastajille.

 

Hinnasto

 

Aikuiset

 • 50 €/2h, seuraavat tunnit 15€/h

Lapset

 • 45 €/ 2h

Saatavilla Bistro Nemon aukioloaikojen mukaisesti.

Haibike Fullfatsix 10.0

Haibike Fullfatsix 10.0 on parhaimmillaan poluilla, pehmeillä maastoilla ja talvikäytössä. Moottorin teho riittää vaativimpiinkin olosuhteisiin erinomaisesti!

120mm joustot edessä ja takana takaavat, että pyörällä on mukava ajaa reitillä kuin reitillä!

Leader Fox Brasa Sähköfatbike

Leader Fox Brasa tarjoaa loistavaa suorituskykyä mäkisille tai metsäisille poluille. Hiekkateille ja lumelle suunniteltu jäykkäperäinen läskipyörä on varustettu 95mm etujousituksella ja leveillä  26″ x 4,8″ renkailla.

Pyörä on suunniteltu ja kehitetty niille, jotka etsivät urheilullista ja samalla suorituskykyistä sähköpyörää.

Haibike HardFour

Aloittelevalle pyöräilijälle sopivat osasarjat!

Runkokoko suunniteltu noin 140cm pituisista ylöspäin. Pyörällä pääsee hyvänkin mittaisen pyöräilyretken ilman, että akku loppuu kesken.

24″ renkaat sopivat hyvin lyhyelle kuljettajalle ja kuvioinnin ansiosta ne toimivat hyvin vaihtelevissakin maastoissa kaikkina vuodenaikoina.

Fatbiket

Fatbike-polkupyörät ovat upea tapa nauttia ulkoilusta ja luonnosta ympäri vuoden! Pyörä rullaa kevyesti kaikilla alustoilla, lumesta turpeeseen ja hiekasta juurakkoon. Tämä on todellinen neljän vuodenajan laji.

Anna pyörälle haastetta

Perusmaastopyörään verrattuna ”läskipyörät” ovat parhaimmillaan vaihtelevassa maastossa, vuodenajasta riippumatta!

Kokeile talvella esim. moottorikelkan jälkiä, lumisia metsäpolkuja tai hankikantoa, ja kesällä hiekkaharjuja, soisia reittejä tai juurakkoisia ja kivisiä metsäpolkuja.

Peurungan fatbike-pyörät ovat Silverback Scoop deluxe -pyöriä.

 • 7 kpl aikuisten pyöriä ( 2 x S, 3 x M ja 2 x L-koko) ja 2 kpl lastenpyöriä

Hinnasto:

 • Aikuiset:
  25 €/2h
  40 €/4h
  70 €/päivä
 • Lapset:
  20 €/2h
  30 €/4h
  50 €/päivä

Saatavilla Bistro Nemon aukioloaikojen mukaisesti

Ulkoilureitit

Peurungan maastosta lähtee useampia eri reittejä pyöräilyyn. Talviaikaan ladut on rauhoitettu hiihtäjille, mutta kun lumet sulavat ovat kaikki reitit käytettävissä.

Multamäen luontopolku

Multamäen luontopolulla nautit suomalaisesta metsäluonnon kauneudesta ja monimuotoisuudesta jylhissä harju- ja järvimaisemissa. Multamäen luontopolku kiertää Peurunkajärven koillisrannalla jylhän Multamäen rinteillä nousten 210 m korkean mäen päälle. Maaston vaihtelevuus, jääkauden jäljet maisemassa, hienot näkymät Peurunkajärvelle, marja- ja sienimaastot ja hyvät taukopaikat ovat tehneet Multamäestä suositun retkipaikan.

Metsoreitti

50 km mittaista reittiä myöten päässee kulkemaan Jyväskylästä Suolahteen Keitele hotelliin tai Äijälään. Reitti kulkee Leppäveden, Vihtavuoren, Laukaan, Peurungan, Kuusaan ja Haapalan kylien kautta. Matkan varrella on 15 kotaa tai laavua. Talvella Metsoreitti on hiihtäjien käytössä ja sulanmaan aikaan kävelijöiden ja pyöräilijöiden. Reitti on merkitty sinisin merkein maastoon.

Oitinmäki 

Oitinmäen päällä kasvaa valoisaa kuivahkonkankaan mäntymetsää, jossa on miellyttävä kävellä polkua myöten. Polku on osa vanhaa luontopolkua, joka on merkitty maaston puihin punaisilla merkeillä. Reittivalinnoista riippuen voit tehdä Oitinmäelle 1–2 km kävelylenkin. Polulle pääsee Peurungan suuntaan menevältä Metsoreitiltä. Oitinmäen kodalla on puuvarasto, puucee ja roskis sekä opaste Oitinmäen päällä olevalle näköalapaikalle.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: