Lomapilotti – omatoimilomat pienituloisille perheille

Hae mukaan lomapilottiin!

Olemme mukana pilotoimassa Meidän perheen omatoimilomia. Oletteko pienituloinen perhe, joka kaipaa yhteistä lomaa, mutta rahat eivät riitä? Hakekaa mukaan lomapilottiin.

Lomajärjestö MTLH ry pilotoi tänä kesänä uudenlaisia tuettuja lomia perheille. Meidän lomakohteemme on mukana lomapilotissa. Yleensä tuetut lomat järjestetään tiettynä ajankohtana tietyssä paikassa sisältäen monipuolista ryhmäohjelmaa. Omatoimiloma on hieman erilainen. Se on sopiva, jos haluatte keskittyä lomalla perheen yhteiseen aikaan ja varata loman kesälle 2024.

Pilotoimme uutta! Kokeilemme uudenlaisia tuettuja lomia. Tarjoamme perheille mahdollisuuden hakea viiden vuorokauden mittaista Meidän perheen omatoimilomaa.

Kuka voi päästä Meidän perheen omatoimilomalle?

Meidän perheen omatoimilomat – samoin kuin tuetut lomat yleensä – myönnetään pienituloisille eniten tuettua lomaa tarvitseville perheille taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein.

Mitä loma maksaa?

Omatoimilomat ovat muita tuettuja lomia edullisempia. Viiden vuorokauden omatoimiloman omavastuu on 75 € kaikilta 17 vuotta täyttäneiltä. Lapset lomailevat maksutta.

Mitä loma sisältää?

Lomalla pääsee nauttimaan täysihoidosta lomakohteessamme sisältäen majoituksen, ruokailut ja kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Perheellä on mahdollisuus hyödyntää lomakohteemme monipuolisia aktiviteetteja. Pilottilomaan kuuluu kolme vapaavalintaista aktiviteettia, joihin voit tutustua täällä.

Hakeminen

Olisiko tämä sopiva loma teidän perheellenne? Hae lomaa 15.4.2024 mennessä.

Lue lisää MTLH:n sivuilta