Pandemiasta johtuen olemme suljettuna 8.3.-18.4.2021. Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe klo 10-14 ja verkkokauppamme palvelevat normaalisti. Tarkista palveluidemme saatavuus ja aukioloajat täältä.

Saunat

Tilaussaunamme kylpylän yhteydessä, Peurunka-järven rannalla ja kylpylähotellin ylimmässä kerroksessa sopivat työporukoille yhteisiin saunailtoihin, kokouksiin ja tietenkin perheille! Jokaisen saunan yhteydessä on erillinen pukeutumistila ja kabinetti tai muu yhteinen kokoontumistila. Osassa myös takka.
Voit varata saunoille myös herkullisen menun ja siihen sopivat juomat myyntipalvelustamme.

Panorama-sauna

Teemakylpylän yhteydessä sijaitsevasta Panorama-saunasta avautuu upea näköala kylpylään. Saunan yhteydessä on tilava pukeutumistila ja kabinetti max. 10 hlölle.

Hinta alk. 139€/3h.

 

Saunakabinetit

Saunakabinetit illanviettoon tai rentoon kokoukseen hotelin 3. krs:ssa. Molempien saunojen yhteydessä kokous- ja takkatila, pukuhuone ja parveke, josta upea näköala Peurunka-järvelle.

Hinta alk. 12,50€/hlö.

Rantasauna

Peurunka-järven rannalla sijaitsee tunnelmallinen rantasaunamme, jonka yhteyteen on varattavissa myös savusauna. Rantasaunan yhteydessä on myös viihtyisä takkatupa 10-25 henkilölle. Erityisesti savusaunan edestä avautuva ranta on loivasti syvenevä ja sopii näin hyvin myös lapsille. Saunat sijaitsevat lämmittävässä ilta-auringossa.

Hinta alk. 200€/10 hlöä/3h