Koronapassi

Leviämisalueen rajoitukset otetaan käyttöön Keski-Suomessa la 4.12.2021 klo 00.00. Perjantain ja lauantain välisenä yönä tarkistamme Apollo baarin asiakkailta koronapassin klo 00.00.

La 4.12.2021 alkaen Peurungan ravintolamaailma on käytössä ilman koronapassia klo 18.00 asti asiakaspaikkarajoituksia noudattaen.

Klo 18.00 alkaen tarkistamme 16 vuotta täyttäneiltä ravintolamaailmamme asiakkailtamme koronapassin. Lisäksi voimme tarkistaa henkilöllisyyden.

Bistro Nemossa ja hotellin aulabaarissa anniskelu päättyy klo 17.00 ja vain 50 % paikoista on käytössä eli koronapassia ei tarvita.

Peurunka Areenan keikoille sekä Apollo baariin tulijoilta tarkistamme koronapassin.

Saunat

Tilaussaunamme kylpylän yhteydessä, Peurunkajärven rannalla ja kylpylähotellin ylimmässä kerroksessa sopivat työporukoille yhteisiin saunailtoihin, kokouksiin ja tietenkin perheille! Jokaisen saunan yhteydessä on erillinen pukeutumistila ja kabinetti tai muu yhteinen kokoontumistila. Osassa myös takka. Voit varata saunoille myös herkullisen menun ja siihen sopivat juomat myyntipalvelustamme peurunka@peurunka.fi tai 020 751 6300.

Panorama-sauna

Teemakylpylän yhteydessä sijaitsevasta Panorama-saunasta avautuu upea näköala kylpylään. Saunan yhteydessä on tilava pukeutumistila ja kabinetti max. 10 hlölle.

Tarjoushinta yksityisasiakkaille 50 €/3 h + kylpyläliput (Normaalihinta alk. 139€/3h.)

Varaa sauna verkkokaupasta käyttöösi.

Saunakabinetit

Saunakabinetit illanviettoon tai rentoon kokoukseen hotelin 3. krs:ssa. Molempien saunojen yhteydessä kokous- ja takkatila, pukuhuone ja parveke, josta upea näköala Peurunka-järvelle.

Hinta alk. 12,50€/hlö (minimiveloitus 100 €)

Rantasauna

Tunnelmallinen rantasaunamme sijaitsee upeissa maisemissa Peurunka-järven rannalla. Rantasaunassa on viihtyisä takkatupa 10-25 henkilölle. Nauti ilta-auringon lämmöstä ja pulahda laiturilta virkistävään järviveteen.

Hinta alk. 200 €/10 hlöä/3h

Savusauna

Tee itsellesi hyvää ja tule nauttimaan savusaunan lempeistä löylyistä.

Peurunka-järven rannalla, rantasaaunan vieressä on perinteinen, tunnelmallinen savusauna. Savusaunan lämmitys on oma taiteenlajinsa, se kestää useita tunteja. Kärsivällisyys palkitaan savusaunan pehmeillä löylyillä, ihokin tuntuu erilaiselle kuin tavallisen saunan jälkeen. Savusaunan kiukaalle heitetään varovasti löylyä.

Savusaunavarauksen yhteydessä varataan myös rantasauna, minne pääsee suihkuun. Lämpimien löylyjen jälkeen on mukava virkistäytyä pulahtamalla Peurunkajärveen. Erityisesti savusaunan edestä avautuva ranta on loivasti syvenevä ja sopii näin hyvin myös lapsille.

Hinta alk. 350 €/10 hlöä/3h

 

Varaukset ja tiedustelut