Koronapassi

Leviämisalueen rajoitukset otetaan käyttöön Keski-Suomessa la 4.12.2021 klo 00.00. Perjantain ja lauantain välisenä yönä tarkistamme Apollo baarin asiakkailta koronapassin klo 00.00.

La 4.12.2021 alkaen Peurungan ravintolamaailma on käytössä ilman koronapassia klo 18.00 asti asiakaspaikkarajoituksia noudattaen.

Klo 18.00 alkaen tarkistamme 16 vuotta täyttäneiltä ravintolamaailmamme asiakkailtamme koronapassin. Lisäksi voimme tarkistaa henkilöllisyyden.

Bistro Nemossa ja hotellin aulabaarissa anniskelu päättyy klo 17.00 ja vain 50 % paikoista on käytössä eli koronapassia ei tarvita.

Peurunka Areenan keikoille sekä Apollo baariin tulijoilta tarkistamme koronapassin.

Jousiammunta tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden oppia uusi ja mukavan haasteellinen urheilulaji. Ammattitaitoiset ohjaajamme opastavat lajietiketin mukaisesti välineiden turvallisen käytön sekä suoritustekniikan perusteet. Harjoittelun aikana ohjaaja antaa henkilökohtaista palautetta suorituksista, korjaa mahdollisia virheitä suorituksissa ja antaa vinkkejä parempiin suorituksiin. Jousiammunta voidaan toteuttaa kilpailuna, ja/tai liittää yhdeksi lajiksi tyhy-päivän muuhun liikuntaohjelmaan. Vuodenajasta riippuen jousiammunta voidaan toteuttaa sisällä tai ulkona.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: