Kesän ykkösaktiviteetti! E-fatbiket: Uusi tapa seikkailla luonnossa

Kesä on täydellinen aika nauttia ulkoilmasta ja sähköavusteiset fatbiket tarjoavat loistavan tavan tutustua Peurungan upeaan luontoon. Ne sopivat vaihtelevaan maastoon, kuten hiekkateille, metsäpoluille sekä asfaltille tehden pyöräilystä vaivatonta ja nautinnollista kaikille. E-fatbiket yhdistävät liikunnan ja luonnossa oleilun, tarjoten unohtumattomia elämyksiä ja seikkailuja. Ne ovat myös mukava vaihtoehto, joka mahdollistaa pidemmät matkat ja enemmän nähtävää yhdellä kertaa.

Peurungan alueen ulkoilureitit

Peurungan alue on tunnettu kauniista ja monipuolisesta luonnostaan. Alueella on vehreitä metsiä, kirkasvetisiä järviä ja kumpuilevia maastoja, jotka tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun ja luonnon tarkkailuun. Monipuoliset reitit ja vaihtelevat maastot sopivat hyvin sekä kävelijöille että pyöräilijöille. Reitit ovat eri pituisia, ja voitkin valita niistä juuri sinun tasollesi soveltuvan reitin. Sinun ei myöskään tarvitse tuntea maastoa etukäteen, sillä reitit ovat selkeästi merkitty opastein. Pikkupeura ja Peltopeura ovat lyhyempiä reittejä, jotka kiertävät Peurungan alueen, kun taas Metsoreitti on 50 km pitkä, kiertää monia pienempiä kyliä ja sitä pitkin pääsee myös esimerkiksi Jyväskylään. Maastopeura -reitillä on yhteensä yli 20 kilometrin mitalla poljettavaa, ja se koostuu kolmesta eri lenkistä, joista lyhin on 8 km.

  • Pikkupeura 2,7 km
  • Peltopeura 3,5 km
  • Metsoreitti 50 km
  • Maastopeura, eri reittivaihtoehtoja

Lue lisää Peurungan ulkoilureiteistä!

Peurungan ulkoilureitit

Kenelle E-fatbike sopii?

E-fatbiken vuokraaminen sopii kaikille luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille, ikään ja kuntoon katsomatta. Sähköavusteiset fatbiket ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat lisäapua haastavissa maastoissa, joten ne soveltuvat sekä aloittelijoille että kokeneille pyöräilijöille. Lisäksi pyörät ovat erinomaisia perheille ja ryhmille, jotka haluavat kokea luonnon yhdessä. Yli 140 cm lapset ja aikuiset löytävät sopivan pyörän valikoimasta.

Vuokrausprosessi

Peurungassa E-fatbiken vuokraus on helppoa ja vaivatonta. Voit varata pyörän etukäteen verkkokaupan kautta tai vuokrata sen paikan päältä Bistro Nemosta. Verkkokaupasta varaaminen takaa saatavuuden ja mahdollistaa suunnittelun etukäteen. Vuokrauspaikalla henkilökunta ohjeistaa pyörän käsittelyssä, mm. kertoen sähköavustimen käytöstä. He antavat myös vinkkejä lähialueen kohteista sekä tarjoavat mukaan kartan sekä pakollisena varusteena kypärän. Näin pääset helposti ja varmoilla otteilla nauttimaan Peurungan upeasta luonnosta sähköavusteisella fatbikella.

Lähialueen kohteet

Peurungan lähialueen maastoreitit ovat monipuoliset ja kattavat, mutta joskus on myös mukavaa asettaa retkelle määränpää. Lyhyen pyöräilymatkan päässä on kivoja kohteita molemmissa suunnissa, kun lähdetään Peurungasta tietä pitkin. Jos jaksamista on lähteä pidemmälle lenkille, on Hitonhaudan kalliot mielenkiintoinen kohde nähdä.

  • Kuusan Koskikahvio n. 4,5 km
  • Laukaan Satama n. 4,5 km
  • Hitonhauta n. 15 km

Kuusan Koskikahvioon jäätelölle, Laukaan Satamaan burgerille, tai Hitonhaudalle ihastelemaan menneisyyden jättämiä jälkiä luontoon.

Lisätietoja E-fatbikeista

Vuokraa E-fatbiket