Rekrytointi

Töihin Peurunkaan?
Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on merkittävä hyvinvointialan toimija ja yksi johtavista kuntoutuspalveluiden tuottajista sekä suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Peurungassa vierailee vuosittain n.300 000 asiakasta ja työskentelee n.100 eri alojen ammattilaista. Majoituskapasiteettia on lähes 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Peurunka on Keski-Suomen yksi merkittävistä elävän musiikin tarjoajista, lisäksi vuosittain on useita tapahtumia. Matkailualueella on kylpylähotellin lisäksi laaja matkailu- ja elämyspalveluiden verkosto mm, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

Uinninvalvoja/rantavalvoja

Oletko iloinen, ihmisten kanssa toimeentuleva, vedestä nauttiva, ulkoilmaihminen? Haemme iloiseen ja liikkuvaiseen joukkoomme rantavalvojia noin kolmeksi kuukaudeksi alkaen 16.6. Työhön liittyvät koulutus-/ perehdytyspäivät järjestetään viikolla 23.

Tehtäväsi meillä:

Peurungan rantavalvojan tehtäviin kuuluu rantavalvonta, asiakkaiden opastus, asiakaspalvelu, asiakkaiden turvallisuudesta huolehtiminen sekä yleisen siisteyden ja järjestyksen ylläpitäminen.

Työ on kokoaikatyötä ja työaika sijoittuu klo 11–21.00 välille, sisältäen myös viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena 18 vuoden ikä. Tehtävässä edellytetään hyvää uima- ja hengenpelastustaitoa sekä asiakaspalvelutaitoja. Eduksi katsomme uinninvalvojan tai rantavalvojan pätevyyden sekä voimassa olevan ensiapukoulutuksen.

Me tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työympäristön, mahdollisuuden oppia ja kehittyä sekä loistavan työporukan. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, loistavat liikuntamahdollisuudet jne. Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Haethan pian!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera 29.5.2022 mennessä osoitteen sari.liimatainen@peurunka.fi.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa kylpylä- ja hyvinvointipalvelupäällikkö Sari Liimatainen, p. 020 751 6792. Haastattelut järjestetään viikolla 22.

 

Tarjoilija, kesätyö

Etsimme kesäksi tarjoilijoita. Työt alkavat kesäkuussa ja jatkuu elokuun loppuun saakka. Mahdollisuus jatkaa töitä vielä pitempäänkin.

Tehtäväsi meillä:

Työ pitää sisällään monipuolisia tarjoilijan työtehtäviä. Tarjoilijana työskentelet Peurungan buffet- ja a la carte-ravintoloissa. Haemme joukkoomme reippaita ja iloisia ihmisiä. Töitä tehdään tiimissä, eli yksin ei tarvitse työskennellä. Alan kokemus katsotaan eduksi, mutta mikäli olet ravintola-alalla vasta urasi alkutaipaleella, saat tehtäviin kattavan perehdytyksen.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa, 112,5 h/3 vkoa.

Odotamme valituilta henkilöiltä asiakaslähtöistä työotetta sekä positiivista asennetta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, positiivista ja innostunutta asennetta. Ajoittain ravintoloissa työ voi olla hektistä, joten toivomme sinulta löytyvän kykyä työskennellä hymyssä suin myös kiireen keskellä.

Toivomme sinulla olevan hygienia- ja anniskelupassit tai valmius niiden suorittamiseen.

Peurunka tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa tehtävissä yhdessä Peurungan henkilökunnan kannustamana.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Pinja Hytönen, 040 820 6963, pinja.hytonen@go-on.fi.

 

Avoimia työhakemuksia voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.

Haluatko suorittaa työharjoittelusi Peurungassa? Tarjolla on niin hotelli- ja ravintola-alan harjoittelupaikkoja kuin kuntoutustoimintaankin liittyviä.

Harjoittelupaikkahakemukset voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.