Rekrytointi

Töihin Peurunkaan?
Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Palvelemme n. 300 000 asiakasta vuosittain. Majoituskapasiteettia on lähes 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Peurunka on Keski-Suomen yksi merkittävistä elävän musiikin tarjoajista, lisäksi vuosittain on useita tapahtumia kuten mm. John Smith rock festivaali, SM- ja EM-kilpailuita, jne. Matkailualueella on kylpylähotellin lisäksi n. 20 toimijan verkosto, mm. terveys- ja hyvinvointipalvelut, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

Haemme joukkoomme VASTAANOTTOVIRKAILIJAA

Hyvä tyyppi haussa! Oletko sinä uusi vastaanottovirkailijamme, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn vuorokauden kaikkina aikoina? Olet myyntihenkinen ja positiivinen persoona, joka nauttii erilaisten asiakkaiden palvelemisesta monipuolisessa ympäristössä. Toivotat asiakkaamme tervetulleeksi, hoidat vastaanoton perustehtäviä kuten check-in ja check-out ja palvelet asiakkaita tila- ja palveluvarausten teossa sekä shopin ja aulabaarin ostoissa. Lisäksi järjestelet ryhmiä ja varmistat asiakaskokemusta palvelutiimin jäsenenä. Kokemusta ratkaisevampaa on rohkea ja aktiivinen ote sekä joustava asenne työhön. Työ painottuu klo 06.30-22 välille, mutta yötyön sijaistus ajoittain on myös osa työtäsi. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja alkuun osa-aikainen 60-90h/3 vkoa, mutta meillä on vahva tahto rakentaa sinulle kokoaikainen työsuhde jo kesäksi. Palkkauksessa noudatetaan Mara Tes:a.

Lisätietoa ja hakemukset

Vastaanoton vuoropäällikkö Maiju Heimola maiju.heimola@peurunka.fi 020 751 6291 tai Myyntijohtaja Ella Salmela p.020 751 6660, ella.salmela@peurunka.fi

Odotamme hakemustasi CV:n kera viimeistään 10.2.2020 mennessä , mutta rekrytoimme hyvän tyypin  vaikka heti.

Katso lisää: peurunka.fi/rekrytointi

PEURUNKA.FI

Avoimia työhakemuksia voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.

Haluatko suorittaa työharjoittelusi Peurungassa? Tarjolla on niin hotelli- ja ravintola-alan harjoittelupaikkoja kuin kuntoutustoimintaankin liittyviä.

Harjoittelupaikkahakemukset voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.