Rekrytointi

Töihin Peurunkaan?
Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Palvelemme n. 300 000 asiakasta vuosittain. Majoituskapasiteettia on lähes 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Peurunka on Keski-Suomen yksi merkittävistä elävän musiikin tarjoajista, lisäksi vuosittain on useita tapahtumia kuten mm. John Smith rock festivaali, SM- ja EM-kilpailuita, jne. Matkailualueella on kylpylähotellin lisäksi n. 20 toimijan verkosto, mm. terveys- ja hyvinvointipalvelut, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

Haemme nyt joukkoomme VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme joukkoomme kokoaikaista (112,5h/3vko) salin vuoropäällikköä ravintoloihimme Peurankelloon,
Live klubiin ja Bar Apolloon.

Ravintolan vuoropäällikkönä vastaat omassa vuorossasi ravintolan onnistumisesta ja näytät esimerkkiä omalla toiminnallasi. Sinulla on kyky hallita suuria kokonaisuuksia ja ymmärrät tuloksellisuuden. Hyvä asiakaspalveluasenne lähtee sinulla sydämestäsi ja kannustat tiimiäsi hyvään yhteishenkeen. Kaipaat haasteita, joita monipuolinen ravintolatarjontamme sinulle tarjoaa.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat kokemusta esimiestehtävistä. Olet joustava, toimelias ja organisointikykyinen. Pystyt työskentelemään paineen alla ja omaat positiivisen asenteen.
Tarjoamme dynaamisen ja miellyttävän työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi työpaikkaetuina mm. loistavat liikuntamahdollisuudet, kylpylän käytön, ilmaisen pysäköinnin ja lounasedun.

Lähetä hakemuksesi sekä cv 15.3.2020 mennessä Ravintolapäällikkö Sini Puumalaiselle,
sini.puumalainen@peurunka.fi, 020 751 6116.

Kesätöihin Peurunkaan!

Etsimme joukkoomme ravintolan työntekijöitä kesän 2020 ajaksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja päättyvät syksyllä. Työ sopii hyvin myös alan opiskelijoille. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, positiivista ja innostunutta asennetta.

 

Edellytämme:

  • Tarjoilun perusasioiden hallitsemista
  • Anniskelu- ja hygieniapassia
  • Asiakaspalveluasennetta
  • Ripeää työotetta
  • Vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

 

Tarjoamme:

  • Kesän 2020 ajaksi määräaikaisen sopimuksen. Työn kesto sopimuksen mukaan. Palkkaus TES:in mukainen.
  • Henkilöstöetuna käytettävissä monipuoliset mahdollisuudet liikunnan harrastamiseen
  • Työ on vuorotyötä

 

Lähetä hakemuksesi sekä cv:si 31.3.2020 mennessä Ravintolapäällikkö Sini Puumalaiselle, sini.puumalainen@peurunka.fi, 020 751 6116.

 

Avoimia työhakemuksia voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.

Haluatko suorittaa työharjoittelusi Peurungassa? Tarjolla on niin hotelli- ja ravintola-alan harjoittelupaikkoja kuin kuntoutustoimintaankin liittyviä.

Harjoittelupaikkahakemukset voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.