HUOM Matkaparkki pois käytöstä viikonloppuna  pe 31.3. aamusta su 2.4. iltaan saakka koiranäyttelyn vuoksi.

Rekrytointi

Töihin Peurunkaan?

Peurunka on yksi johtavista kuntoutuspalveluiden tuottajista sekä suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Peurungassa vierailee vuosittain n.300 000 asiakasta ja meillä työskentelee n.100 eri alojen ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!

Ravintolakokki

Etsimme nyt RAVINTOLAKOKKIA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Meillä saat työskennellä monipuolisesti aamiaiskokkina ja sekä à la carte- että buffakokkina. Pääset toteuttamaan jopa 400 hengen asiakastilaisuuksia sekä myös erilaisten tapahtumien ja festareiden vilskeeseen yhdessä muun tiimin kanssa.

Arvostamme oikeaa asennetta ja halua oppia. Työaika vaihtelee noin klo 6.00- 22.00 välillä, työ sisältää myös viikonlopputyötä.

Toivomme että sinulla on:

  • alan koulutusta
  • aikaisempaa työkokemusta
  • kykyä ja halua mukautua nopeastikin muuttuviin työtilanteisiin
  • tiimityöskentelytaitoa
  • hygieniapassi

Me tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja kiinnostavan työympäristön
  • mahdollisuuden oppia ja kehittyä
  • loistavan työporukan tuen
  • meillä on monipuoliset henkilöstöedut sekä loistavat liikuntamahdollisuudet.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae rohkeasti!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoivomuksen kera 19.3.2023 mennessä osoitteeseen suvi.mieskonen@peurunka.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa ja hakemukset vastaanottaa ravintolapäällikkö Suvi Mieskonen, p. 020 751 6753.

Oletko kiinnostunut työskentelystä Peurungassa? Meillä työskentelee yhteensä noin 100 hotelli- ja ravintola-alan sekä kuntoutusalan ammattilaista. Avoimia työhakemuksia voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.

Haluatko suorittaa työharjoittelusi Peurungassa? Tarjolla on niin hotelli- ja ravintola-alan harjoittelupaikkoja kuin kuntoutustoimintaankin liittyviä.

Harjoittelupaikkahakemukset voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.

Peurunka on yksi suurimmista yksityisistä hyvinvointimatkailun toimijoista. Peurungassa työskentelee n. 100 työntekijää. Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa luonnonkauniin Peurunkajärven rannalla. Peurungassa pääset nauttimaan niin kylpylän, hemmottelun, kuntoutuksen kuin kuntosalin palveluista, mutta myös erilaisista tapahtumista sekä kattavista ravintolapalveluista