Rekrytointi

Töihin Peurunkaan?
Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Palvelemme n. 300 000 asiakasta vuosittain. Majoituskapasiteettia on lähes 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Peurunka on Keski-Suomen yksi merkittävistä elävän musiikin tarjoajista, lisäksi vuosittain on useita tapahtumia kuten mm. John Smith rock festivaali, SM- ja EM-kilpailuita, jne. Matkailualueella on kylpylähotellin lisäksi n. 20 toimijan verkosto, mm. terveys- ja hyvinvointipalvelut, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen kuntoutustyöstä kiinnostunutta SOSIONOMIA!

Sosionomin tehtävänä kuntoutustyössä on tukea kuntoutujaa sosiaaliturvaan liittyvissä asioissa. Työhön kuuluu kuntoutujien yksilöllistä ohjausta, ryhmämuotoisia keskusteluita, luentojen pitämistä sekä toisinaan toiminnallisten ryhmien vetämistä. Kuntoutusta toteutetaan moniammatillisen tiimin kanssa, mikä myös mahdollistaa uuden oppimisen ja konsultoinnin toinen toisiltamme.

 

Toivomme, että sinulla on:

– kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– yhteistyötaitoja

– kykyä ja halua mukautua nopeastikin muuttuviin työtilanteisiin

– esiintymishalua- ja taitoa; rohkeutta vetää ryhmiä

 

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työympäristön, mahdollisuuden oppia ja kehittyä, loistavan työporukan ja monipuoliset henkilöstöedut. Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 koskeva laki, laillistettu sosionomi. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus, CV ja palkkatoiveesi 9.8.2020 mennessä Terveys- ja hyvinvointipalveluiden palvelupäällikkö Riikka Laulajalle, riikka.laulaja@peurunka.fi, p. 020 751 6775. Jos sinulla heräsi lisää kysyttävää, ota yhteys Riikka Laulajaan viikolla 32. Haastattelut järjestetään elokuussa viikoilla 33 ja 34.

Etsimme joukkoomme PSYKOLOGIA

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kuntoutustyöstä kiinnostunutta PSYKOLOGIA.

 

Psykologin tehtävänä kuntoutustyössä on tukea kuntoutujan aktiivisuutta ja omatoimisuutta terveyden, hyvinvoinnin ja työelämän asioissa. Työhön kuuluu kuntoutujien yksilöllistä ohjausta, ryhmämuotoisia keskusteluita, luentojen pitämistä sekä toiminnallisten ryhmien vetämistä. Kuntoutusta toteutetaan moniammatillisen tiimin kanssa, mikä myös mahdollistaa uuden oppimisen ja konsultoinnin toinen toisiltamme.

 

Toivomme, että sinulla on:


  • esiintymishalua- ja taitoa; rohkeutta vetää ryhmiä ja pitää luentoja

– kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– yhteistyötaitoja

– kykyä ja halua mukautua nopeastikin muuttuviin työtilanteisiin

– tietämystä mielenterveydestä sekä sen häiriöistä kuten uupumus, masennus ja ahdistus

– tietämystä somaattisista sairauksista ja niihin liittyvistä psyykkisistä ilmiöistä

– kiinnostusta henkiseen hyvinvointiin, työkykyyn ja työhyvinvointiin sekä palautumiseen liittyvistä asioista

– kokemusta yksilön motivoinnista ja elämäntapamuutokseen tukemisesta

 

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työympäristön, mahdollisuuden oppia ja kehittyä, loistavan työporukan ja monipuoliset henkilöstöedut. Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 koskeva laki, laillistettu psykologi. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus, CV ja palkkatoiveesi 31.7.2020 mennessä Terveys- ja hyvinvointipalveluiden palvelupäällikkö Riikka Laulajalle, riikka.laulaja@peurunka.fi, p. 020 751 6775. Jos sinulla heräsi lisää kysyttävää, ota yhteys Riikka Laulajaan 22. – 25.6.2020 välisenä aikana. Haastattelut järjestetään elokuussa viikoilla 32 ja 33.

Haemme nyt joukkoomme VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme joukkoomme kokoaikaista (112,5h/3vko) salin vuoropäällikköä ravintoloihimme Peurankelloon,
Live klubiin ja Bar Apolloon.

Ravintolan vuoropäällikkönä vastaat omassa vuorossasi ravintolan onnistumisesta ja näytät esimerkkiä omalla toiminnallasi. Sinulla on kyky hallita suuria kokonaisuuksia ja ymmärrät tuloksellisuuden. Hyvä asiakaspalveluasenne lähtee sinulla sydämestäsi ja kannustat tiimiäsi hyvään yhteishenkeen. Kaipaat haasteita, joita monipuolinen ravintolatarjontamme sinulle tarjoaa.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat kokemusta esimiestehtävistä. Olet joustava, toimelias ja organisointikykyinen. Pystyt työskentelemään paineen alla ja omaat positiivisen asenteen.
Tarjoamme dynaamisen ja miellyttävän työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi työpaikkaetuina mm. loistavat liikuntamahdollisuudet, kylpylän käytön, ilmaisen pysäköinnin ja lounasedun.

Lähetä hakemuksesi sekä cv 31.8.2020 mennessä Ravintolapäällikkö Sini Puumalaiselle,
sini.puumalainen@peurunka.fi, 020 751 6116.

Avoimia työhakemuksia voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.

Haluatko suorittaa työharjoittelusi Peurungassa? Tarjolla on niin hotelli- ja ravintola-alan harjoittelupaikkoja kuin kuntoutustoimintaankin liittyviä.

Harjoittelupaikkahakemukset voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.