Rekrytointi

Töihin Peurunkaan?
Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on merkittävä hyvinvointialan toimija ja yksi johtavista kuntoutuspalveluiden tuottajista sekä suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Peurungassa vierailee vuosittain n.300 000 asiakasta ja työskentelee n.100 eri alojen ammattilaista. Majoituskapasiteettia on lähes 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Peurunka on Keski-Suomen yksi merkittävistä elävän musiikin tarjoajista, lisäksi vuosittain on useita tapahtumia. Matkailualueella on kylpylähotellin lisäksi laaja matkailu- ja elämyspalveluiden verkosto mm, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

Etsimme joukkoomme positiivisia ja ulospäinsuuntautuneita ravintolatyöntekijöitä. Voit olla työurasi alussa tai rautainen alan ammattilainen. Saat tehtäviin hyvän perehdytyksen.

Etsimme työntekijöitä useampaan ravintolaamme:

  • Ravintola Peurankellossa työtehtävät ovat monipuolisia, kuten a la carte-, baari-, bufeetarjoilua
  • Apollo Bar tiloissa työtehtävinä ovat baaritarjoilu sekä mm. karaoken vetäminen
  • Bistro Nemossa työtehtävinä on mm. kahvila- ja pikaruokatarjoilu sekä kylpylä- ja liikuntapalveluiden myynti.

Etsimämme henkilöt huomioivat työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pitävät yllä osaltaan hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, positiivista ja innostunutta asennetta ja toivomme hygienia- ja anniskelupassin suorittamista.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus palkkatoiveineen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työpaikan 112,5h/3vk.

Lisäksi tarjoamme hyvät työpaikkaedut mm. loistavat liikuntamahdollisuudet, virkistyspäivät, lounasedun, hyvän työterveyshuollon jne.

Hae rohkeasti!

Jätä hakemuksesi 14.8.2022 mennessä osoitteeseen tanja.puttonen@peurunka.fi.

Huomioithan, että paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan hakijan löytyessä.

Peurunka

Haemme LÄHIHOITAJAA

Vahvistamme ammattilaisten joukkoamme ja etsimme joukkoomme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen syksyksi 2022. Työ on pääasiassa yötyötä, muita vuoroja (aamu, ilta) voi olla jonkin verran. Työsuhde voi mahdollisesti jatkua toistaiseksi voimassaolevana syksyn jälkeen. Päätehtävänä on kuntoutusasiakkaiden avustaminen ja kuntouttava hoitotyö.

Otamme huomioon sekä osa-aikatyötä, että kokoaikatyötä hakevat, sekä keikkatöistä kiinnostuneet.

Toivomme sinulla olevan

  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä iloinen ja reipas työasenne
  • itsenäinen ja joustava työskentelyote
  • Pätevyysvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukainen lähihoitajan tutkinto sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutus (LOP) sekä voimassa oleva EA1.

Tarjoamme:

• monipuolisen, kiinnostavan ja vähän erilaisen hoitotyön ympäristön
• mahdollisuuden oppia ja kehittyä
• loistavan työporukan ja hyvän työnantajan
• hyvät henkilöstöedut

Palkkauksessa noudatetaan terveyspalvelualan työehtosopimusta

Lisätiedustelut:

Kysymyksiin vastaa ja hakemukset vastaanottaa terveys- ja hyvinvointipalveluiden palvelupäällikkö Riikka Laulaja, p. 020 751 6775, riikka.laulaja@peurunka.fi. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä vkolla 31.  Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera sähköpostitse viimeistään 5.8.2022. Haastattelut pyritään järjestämään vkolla 32.

Oletko kiinnostunut työskentelystä Peurungassa? Meillä työskentelee yhteensä noin 100 hotelli- ja ravintola-alan sekä kuntoutusalan ammattilaista. Avoimia työhakemuksia voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.

Haluatko suorittaa työharjoittelusi Peurungassa? Tarjolla on niin hotelli- ja ravintola-alan harjoittelupaikkoja kuin kuntoutustoimintaankin liittyviä.

Harjoittelupaikkahakemukset voit laittaa suoraan kunkin yksikön johtajalle / päällikölle.