Peurungan syksyn 2024 tapahtumat: tanssia, bileitä, iloa ja energiaa kaikille!

Peurungan syksyn tapahtumat: tanssia, bileitä, iloa ja energiaa kaikille!

Jälleen kerran Peurunka tarjoaa huikean kattauksen upeita tapahtumia ja esiintyjiä. Peurungan syksy on täynnä monipuolisia tapahtumia, jotka tarjoavat elämyksiä tanssin ja live-musiikin ystäville. Syksyn ohjelma on suunniteltu huolellisesti vastaamaan erilaisten asiakkaiden ja asiakasryhmien toiveita. Luvassa onkin tanssia, viihdettä ja bileitä – ja mikä tärkeintä: iloa ja energiaa.

Peurungan torstaitanssit ja Peurunka Areenan keikat saavat ihmiset tulemaan Peurunkaan ympäri Keski-Suomen ja ympäri koko Suomen!

 

Show & Dinner – Illallinen ja show 7. syyskuuta

Syksyn Show & Dinner -ilta järjestetään 7. syyskuuta. Tämä tapahtuma yhdistää herkullisen illallisen ja upean esityksen, tarjoten vieraille täydellisen illanvieton. Syyskuun show tekee kunniaa Topi Sorsakosken ja Agentsin tuotannolle, esiintyjänä Ville Liimatainen ja Ajomiehet. Tämä ilta on täydellinen tapa aloittaa syksyn vietto Peurungassa, joten varaa paikkasi nopeasti!

Oktoberfest Peurungassa – 28. syyskuuta

Peurungassa vietetään perinteikästä Oktoberfest-juhlaa 28. syyskuuta. Luvassa on aitoa saksalaista tunnelmaa, olutta, bratwurstia, hapankaalia ja tietenkin live-musiikkia, joka saa tunnelman kattoon. Illan nahkahousutunnelmasta vastaa railakas SauerKraut7, jonka jälkeen lavalle nousee yhtye, joka soittaa humppaa, eli Eläkeläiset. Tämä tapahtuma sopii täydellisesti ystävien kanssa vietettäväksi, ja luvassa on rento ja hauska ilta hyvässä seurassa.

Torstaitanssit – Syksyn tanssit alkavat 1. lokakuuta

Peurungan ravintolassa käynnistyvät jälleen suositut torstaitanssit 1. lokakuuta alkaen. Tanssikansaa hemmotellaan monipuolisella tarjonnalla. Tanssikansan kestosuosikkeja on mm. Sinitaivas, Markku Aro & Diesel sekä Komiat. Torstaitanssit tarjoavat mahdollisuuden nauttia tanssista rennossa ja viihtyisässä ympäristössä, unohtamatta herkullisia ravintolapalveluita. Peurungan tanssiparketilta avautuva näkymä järvelle ilta-auringon laskiessa on aivan uskomaton! Tanssit jatkuvat lähes viikoittain, joten syksyn torstait kannattaa merkitä kalenteriin!

Torstaitanssit – ohjelmisto – Peurunka

To 3.10. Antti Ahopelto & Etiketti
To 10.10. Taikakuu
To 24.10. Reeta & Suvi
To 31.10. Katja Karisukki & Kasipallo
To 7.11. Sinitaivas
To 14.11. Hurma
To 21.11. Markku Aro & Diesel
To 28.11. Komiat
To 12.12. Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva orkesteri
T0 26.12. Tapsantanssit: Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty
Ti 31.12. Uuden vuoden tanssit: Janne Tulkki & Tulinen sydän

Peurunka Areena – Keikat ja pikkujoulutunnelmaa

Peurunka Areenalla tunnelma nousee kattoon marraskuun alusta alkaen, kun bileillat ja pikkujoulut täyttävät Peurungan tapahtumakalenterin. Marraskuun tapahtumissa lavalle nousevat Suomen eturivin artistit, jotka pitävät huolen siitä, että meno on taatusti unohtumatonta. Mukana mm. Käärijä, Haloo Helsinki!, Popeda uuden solistin Olli Hermanin kera, Arttu Wiskari, Portion Boys sekä Stam1ina.

Joulukuussa Peurunka Areenan lavalle nousevat mm. Vesterinen Yhtyeineen. Lisäksi Erittäin hyvä ellei täydellinen -kiertue saapuu Peurunkaan mukanaan huikean paluun tekevä ysärisuosikki Mascara, mukanaan Pandora ja Movetron.

Peurunka Areena tarjoaa jälleen mahtavan kattauksen – luvassa on huikeita iltoja täynnä energiaa ja hyvää livemusiikkia. Parempaa pikkujouluohjelmistoa et muualta löydä!

Peurunka Areena – ohjelmisto – Peurunka

Pe 1.11. Käärijä + Pasi ja Anssi
La 2.11. Haloo Helsinki!
Pe 8.11. Popeda + Aston Kalmari
La 23.11. Stam1na + Turmion Kätilöt
Pe 29.11. Arttu Wiskari + Kake Randelin
La 30.11. Portion Boys + Lord Est
To 5.12. Vesterinen Yhtyeineen
La 14.12. Erittäin hyvä ellei täydellinen: Pandora, Mascara, Movetron, Ostbass

Peurunka tarjoaa syksyn aikana monia syitä suunnata kohti Keski-Suomea ja kokea unohtumattomia hetkiä viihtyisässä ympäristössä. Olitpa sitten tanssin, musiikin tai hyvän ruoan ystävä, Peurungassa on tarjolla jotain juuri sinulle. Tapahtumakalenterimme täydentyy jatkuvasti, joten seuraa ajankohtaisia päivityksiä verkkosivuillamme:  peurunka.fi/tapahtumakalenteri.

Tervetuloa nauttimaan syksystä Peurungassa!

PEURUNKA – SYKSY 2024

Peurunka Areenan esiintyjät

Lisätietoja: