Viisi vinkkiä: Järjestä onnistuneet polttarit

Polttarit ovat tärkeä ja mieleenpainuva tapahtuma, joka vaatii huolellista suunnittelua ja järjestelyjä. Jos olet suunnittelemassa polttareita esim. lähellä Jyväskylää ja Jyväskylän seudulla ja haluat varmistaa, että polttaripäivä on ikimuistoinen niin tulevalle morsiamelle kuin ystäväporukallekin, kannattaa harkita polttareiden järjestämistä Peurungassa. 

Peurunka on upea Spa & Resort Laukaassa. Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, vain 30 min. Jyväskylästä, joten sinne on helppo saapua läheltä ja kaukaa. Peurunka tarjoaa monia mahdollisuuksia polttareiden järjestämiseen, kuten kivaa yhteistä ohjelmaa, esim. Fiinisti Fascial tai Saunajoogaa ja skumppaa, rentouttava kylpylä, erilaisia aktiviteetteja ulkona, esim. fatbiket sekä herkullisia ruokailumahdollisuuksia.

Polttareiden järjestäminen Peurungassa on hyvä valinta monestakin syystä. Peurungassa on tarjolla monipuoliset palvelut yhdessä paikassa. Peurungan upeat maisemat ja luonto antavat lisäksi mahdollisuuden nauttia kauniista luonnosta ja rauhallisesta ympäristöstä ystäväporukan kesken. Polttaripäivänä tuleva morsian tai sulhanen on pääroolissa. Mutta se on myös päivä, jolloin ollaan yhdessä parhaiden ystävien kesken elämyksiä ja muistoja tehden! Järjestä polttarit helposti ja mukavasti meillä Peurungassa, Keski-Suomessa ja vain 30 min. Jyväskylästä!

Tässä blogitekstissä käymme läpi muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua järjestämään unohtumattomat polttarit Peurungassa.

 

1. Suunnittele polttarit huolellisesti etukäteen

Suunnittelu on avainasemassa onnistuneiden polttareiden järjestämisessä.

Polttaripäivänä tuleva morsian tai sulhanen on pääroolissa. Mutta se on myös päivä, jolloin ollaan yhdessä parhaiden ystävien kesken elämyksiä ja muistoja tehden, joten päivän ohjelma on tärkeässä roolissa polttareiden onnistumisen kannalta.

Saapuminen polttaripaikalle

Usein ystävät kokoontuvat yhteen polttareihin eri puolilta Suomea. On hyvä valita paikka siten, että sinne on helppo saapua monesta suunnasta ja paikka, joka tarjoaa esim. hyvät paikoitustilat.

Ohjelma

Peurunka tarjoaa monia erilaisia aktiviteetteja, joten on tärkeää miettiä etukäteen, mitä haluat juhlien sisältävän. Varaa aikaa erilaisten aktiviteettien tutustumiseen ja valitse juuri sinun porukallesi sopivimmat. Muista myös huomioida juhlijoiden erilaiset tarpeet ja toiveet. Päätä haluatko varata päivään vauhdikkaampaa vai rauhallisempaa tekemistä, omatoimista vai ohjattua aktiviteettia. Peurungassa onnistuu kaikki vaihtoehdot!

Majoitus

Mieti, haluatteko varata paikan polttareihin, jossa voi myös yöpyä samalla. Usein vauhdikas päivä kaipaa myös totaalista lepoa, joten yöpyminen mökissä tai huoneistossa valmiin aamiaispöydän kera on usein todella houkutteleva vaihtoehto.

Polttaripaikka

Kun valitset polttareihin paikan jossa kaikki palvelut on samalla alueella, säästätte aikaa ja vaivaa kun ei tarvitse siirtyä kohteesta toiseen. Suosittelemme siis lämpimästi harkitsemaan polttaripaikaksi esimerkiksi Peurunkaa, jossa kaikki palvelut on samalla alueella: ohjelma ja aktiviteetit, ravintolapalvelut ja majoitusmahdollisuus.

2. Mieti sopivaa ohjelmaa polttareihin

Peurunka tarjoaa monia erilaisia aktiviteetteja, joten on tärkeää miettiä etukäteen, mitä haluat juhlien sisältävän. Varaa aikaa erilaisten aktiviteettien tutustumiseen ja valitse juuri sinun porukallesi sopivimmat. Muista myös huomioida juhlijoiden erilaiset tarpeet ja toiveet. Päätä haluatko varata päivään vauhdikkaampaa vai rauhallisempaa tekemistä, omatoimista vai ohjattua aktiviteettia. Peurungassa onnistuu kaikki vaihtoehdot!

Peurungassa on monia erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja, jotka tarjoavat hauskoja hetkiä ystävien kanssa. Voitte esimerkiksi kokeilla frisbeegolfia, melontaa, sup-lautailua tai pyöräilyä tai testata Peurungan Vesipuiston!  Aktiviteetit ovat mainio tapa viettää aikaa yhdessä ja nauttia kauniista luonnosta.

Aktiivista tekemistä polttareihin Peurungassa:

 • Vesipuisto avataan 3.6. » Lue lisää!
 • Keilahalli
 • Fatbiket, sähköllä tai ilman
 • Frisbeegolf
 • Patikointi
 • Kuntosalit

Polttarit Peurungassa vähän rauhallisemmalla ohjelmalla:

 • Tynnyrisaunat ja porealtaat varattavissa omaan käyttöön ranta-alueeltamme » Lue lisää!
 • Ohjattu tuokio: Fiinisti Fascial
 • Ohjattu tuokio: Saunayogaa ja skumppaa
 • Day Span hemmotteluhoidot tuovat päivään luxusta tulevalle morsiamelle
 • Virkistäytyminen kylpylässä
 • Rauhallinen lenkkeily luonnossa

3. Nauti kylpylästä

Peurungassa on upea kylpylä, joka tarjoaa monia rentouttavia hetkiä. Rentoudu porealtaissa, jokialtaassa ja erilaisissa saunoissa sekä nauti ystävien seurasta. Aktiivisemmin voit liikkua esim. hydrohexin tahtiin, virtuaalisia vesijumppia on kylpylässä päivittäin. Muista laskea kaikki liukumäet! Kuka laskee nopeiten?

Kylpylässä on useita altaita eri tarkoituksiin:

 • porealtaita
 • 100m pitkä jokiallas
 • kylmäallas
 • hemmotteluallas

Vesiliukumäet:

 • 130 m liukumäki jarrutusaltaalla on yksi Pohjoismaiden pisimmistä
 • 40 m liukumäki jarrutusaltaalla

Saunat:

 • Miesten ja naisten saunat
 • Infrapunasauna
 • Höyrysauna

Allasbar:

Kylpylän puolella Allasbarissa voit nauttia pikkusuolaista Bistro Nemosta ja herkkuja jäätelöbaarista. Allasbaarissa maksuvälineenä käy huonelasku, maksukortti tai käteinen.

4. Polttareissa syödään aina hyvin

Peurungassa on monia erilaisia ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat herkullista ruokaa juhlijoille. Ruokailuhetki on mainio tapa viettää aikaa yhdessä ja nauttia hyvästä ruoasta.  Aurinkoisella säällä Peurungan Kesäterassi on ihana paikka ruokailla ja nauttia kesäisestä järvimaisemasta.

Nauti lasilliset kuohuvaa juhlapäivän kunniaksi ja nauti hyvässä seurassa hyvästä ruoasta!

Peurungan ravintolat:

 • Kesäterassin menu 3.6.2023 alkaen
 • Bistro Nemon pikaruokalista ja kahvila
 • Kesäbuffet 3.6.2023 alkaen

Tutustu Peurungan ravintoloihin

5. Varaa mukava yöpyminen polttareihin

Majoitusvaihtoehtoja Peurungassa on runsaasti. Peurungassa on hotelli- ja mökkimajoitusta, joista voi valita sopivimman vaihtoehdon.

Mökki tai tilava huoneisto on hyvä valinta erityisesti silloin, kun halutaan olla porukalla yhdessä ja nauttia yhteisestä ajasta.

Aamulla on ihana herätä valmiin aamiaisen ääreen ja käydä vielä vaikka ulkoilemassa tai kylpylässä virkistäytymässä uuteen päivään.

Tutustu Peurungan majoitusvaihtoehtoihin

 

Polttareiden järjestäminen on yksi tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista tapahtumista ennen hääjuhlaa. Polttareiden järjestäminen Peurungassa on yksi hienoimmista tavoista juhlistaa tulevaa avioliittoa. Peurungan monipuoliset palvelut ja upeat maisemat takaavat unohtumattoman kokemuksen polttariporukalle.

Varaukset ja tiedustelut myyntipalvelustamme, puh  020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi

Lue lisää Peurungan polttareista ja katso esimerkkiohjelma polttaripäivään