Vappu on kevään juhla ja sitä kannattaakin juhlia!

Peurungassa vappua voi viettää monipuolisesti kylpylän lämmössä rentoutuen, ulkoillen ja liikkuen, nauttien herkullisesta ruokatarjonnasta ja iltaohjelmasta. Ravintolan suurista ikkunoista avautuu upea maisema Peurunka-järvelle.  Joka kevät meillä ravintolan henkilökunnan kesken arvuutellaankin, lähteekö jäät järvestä vappuna vai äitienpäivänä. Saa nähdä miten tänä vuonna käy?

Vapulle on luvattu melko koleaa säätä, joten kylpylän lämpö ja kaikki ihanat palvelut houkuttelevat varmasti ihmisiä vapun viettoon. Olemmekin valmistelleet teille ihanat vapputarjoilut.  Vappuaattona, sunnuntaina 30.4. voit nauttia illallista meidän upeasta Peurunkapöydästä ja Vappupäivänä ravintolassamme on tarjolla keväinen ihana Vappubrunssi.

 

Vappuaaton Peurunkapöytä on tarjolla klo 16-19. 

Keittiömme vuoropäällikkö Miika kuvailee Vappuaaton Peurunkapöydän sisältöä seuraavasti:

Tarjolla on raikkaita ja keväisiä makuja. Alkupaloissa on käytetty sesongin raaka-aineita, kuten tankoparsaa, ja makua ruoat saavat  sitruksesta, korianterista ja  valkosipulista. Kalan ystäville on tarjolla runsas sillilajitelma ja lohipastramia.

Pääruoista  haudutetun ahvenfileen kruunaa hummerilla maustettu voikastike. Liharuoan ystäville tarjoamme kokonaisena kypsennettyä possun sisäfileetä ja Maakarin makkaroita hapankaalin kera.

Kasvisruokailijoita ei ole unohdettu, sillä menusta löytyy myös herkkuja kasvisruoasta pitäville.

Jälkiruokana ja loppuhuipennuksena meidän keittiön Eevan laittamaa simaa, paistettuja munkkeja, jäätelöä ja muita herkkuja.

Vapputanssit kahtena iltana

 

Iltaohjelmaa löytyy sekä 29.4. lauantaina ja vappuaattona 30.4. sunnuntaina. Lauantaina ravintolassa tanssittaa meidän oma Helena, Helena&Mika Duo. Duon Helena toimii päivisin Day Spassamme kosmetologina. Sunnuntaina, vappuaattona, tanssikansaa hellii iki-ihana suosikkiorkesteri Finlanders.

Vapputanssit Peurungassa

  • La 29.4. Helena ja Mika Duo
  • Su 30.4. Finlanders
  • Molempina iltoina tanssit alkavat klo 20. Tanssilippu on 12 €.

Vappubrunssi 1.5.2023

Kun on illan ruokailusta selvitty ja iltaohjelmasta nautittu, on aika levähtää. Hyvin nukutun yön jälkeen, on aika siirtyä Vappubrunssin pariin.

Vappubrunssi 1.5. klo 8-14

Siihen kannattaakin varata aikaa, sillä Peurungan Vappubrunssi on todella runsas ja monipuolinen! Vappubrunssimme on  toteutettu toriajatteluna ja pöydästä löytyy useita eri pisteitä. Tarjolla on mm. leipätori, jogurttitori, leikkele- ja kalatori sekä tietysti jälkiruokatori. Herkkuja on varmasti jokaiselle, varaa aikaa aamuiseen herkutteluun kaikessa rauhassa. Peurungassa majoittuville tämä ihana Vappubrunssi korvaa normaalin hotelliaamiaisen.

Olet tervetullut nauttimaan Vappubrunssia vaikka et meillä majoittuisikaan. Varaathan ennakkoon tästä!

  • Vappubrunssi ma 1.5. klo 8-14
  • Hinta 20 € / hlö.

 

Tervetuloa siis Vapun viettoon Peurunkaan!