Tiina Mäntyharjusta Peurungan uusi Myynti- ja Markkinointijohtaja

Peurunka Oy:n Myynti- ja markkinointijohtajaksi on valittu Tiina Mäntyharju, joka aloittaa tehtävässään 1.4. Tiinalla on vakuuttava tausta majoitus- ja tapahtumateollisuudesta. Hän on toiminut mm. 12 vuoden ajan HimosLomat -yhtiöiden toimitusjohtajana. Yhtiö laajeni yhdeksi Keski-Suomen merkittävimmistä majoitus- ja tapahtumatoimijaksi. Hänen aikanaan Himoksesta kehittyi ympärivuotinen matkailukohde, jolloin liikevaihdosta tuli jo lähes puolet kesäkaudelta. Ennen HimosLomia hän on ollut mm. Hotellinjohtajana Tampereen Kylpylässä sekä Holiday Clubilla, sekä tuomassa ensimmäisenä Suomeen viikko-osakeliiketoimintaa 1980-luvulla.

”Olen todella tyytyväinen, että saimme tiimiimme näin kovan luokan tekijän. Tiinalla on näyttöjä niin organisaation kuin monipuolisten majoitusta tukevien tapahtumakokonaisuuksien luonnista. Hän on nähnyt matkailualan kehitystä jo 30 vuoden aikana, ja ollut aina aallonharjalla, kun jotain uutta on synnytetty. Pidän hänen uusiutumiskykyään erityisenä voimavarana meille jatkossa. Tiina on laajasti verkottunut niin Suomessa laajemmin kuin Keski-Suomessakin, jossa hän on toiminut mm. Kauppakamarin matkailuhallituksen puheenjohtajana.”, kommentoi Peurungassa 1.4. toimitusjohtajana aloittava Timo Kaisla.

”Olen innoissani uudesta tehtävästä, koska Peurunka Resortilla on merkittävää kehityspotentiaalia tulevaisuutta ajatellen ja saan olla tässä matkassa mukana”, toteaa tehtävässä aloittava Tiina Mäntyharju.

Lisätiedot
Timo Kaisla 040 700 9595

Tiina Mäntyharju 040 834 6700