Kylpylän huoltotauko
Kylpylässämme on huoltotauko 7.-21.4.2024, jolloin kylpylän allasosasto saunoineen on täysin pois käytöstä. 

Majoittuville asiakkaille lämmitetään päivittäin aamu- ja iltasauna.

Palvelumme toimivat muutoin normaalisti, mm. ravintolan palvelut kuten tanssit ja keikat sekä erilaiset ruokailumahdollisuudet.  Myös kokouspalvelut ja tyhy-päivät toteutuvat normaalisti ilman kylpylää. Liikuntapalvelut kuten ryhmäliikuntatunnit, kuntosali, välinevuokraus sekä keilarata ovat käytössä.

Savusauna

Tule nauttimaan savusaunan lempeistä löylyistä.

Peurunka-järven rannalla, rantasaunan vieressä on perinteinen, tunnelmallinen savusauna. Savusaunan lämmitys on oma taiteenlajinsa, se kestää useita tunteja. Kärsivällisyys palkitaan savusaunan pehmeillä löylyillä, ihokin tuntuu erilaiselle kuin tavallisen saunan jälkeen. Savusaunan kiukaalle heitetään varovasti löylyä.

 

 

 

Kaunis ja perinteinen savusaunamme on vuokrattavissa kaikkina vuodenaikoina. Kysy lisätietoa myyntipalvelustamme 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi

 

 

Savusauna on suosittu erikokoisille ryhmille ja esimerkiksi kokouspäivän päätteeksi.

Voit varata saunoille myös herkullisen menun ja siihen sopivat juomat myyntipalvelustamme peurunka@peurunka.fi tai 020 751 6300.

Ohjeet:

Savusaunavarauksen yhteydessä varataan myös rantasauna, minne pääsee suihkuun. Lämpimien löylyjen jälkeen on mukava virkistäytyä pulahtamalla Peurunkajärveen. Erityisesti savusaunan edestä avautuva ranta on loivasti syvenevä ja sopii näin hyvin myös lapsille.

 

Varaukset ja tiedustelut