Peurungan talous- ja henkilöstöjohtajaksi Marika Puranen

Peurungan talous- ja henkilöstöjohtajaksi on nimitetty 2.5.2023 alkaen KTM Marika Puranen Toivakasta. Talous- ja henkilöstöhallinnon lisäksi Marikan vastuualueelle kuuluvat myös ICT, kiinteistöt ja kiinteistöhuolto. Tehtävässä Marika raportoi toimitusjohtaja Timo Kaislalle.

Marikalla on pitkä työhistoria Valmetissa, jossa hän on uransa aikana työskennellyt monipuolisissa taloushallinnon työtehtävissä. Hän on toiminut useissa kontrolleripositioissa Paperit- liiketoimintalinjassa ja lähes yhdeksän vuoden ajan vastannut Valmet konsernin Business Controlling-funktiosta. Hänellä on vahva kokemus yrityksen sisäisestä laskennasta, sekä hyvä osaaminen henkilöstöhallinnon prosesseista pitkän esimieskokemuksensa kautta.

Luonto, ihmiset ja hyvinvointi ovat tärkeitä arvojani ja tulevassa tehtävässä koen olevani minulle läheisellä toimialalla. Olen innoissani saadessani olla mukana kehittämässä valtakunnallisesti merkittävää matkailu- ja hyvinvointikohdetta, ja liittyä mukaan ammattimaisten ja sitoutuneiden peurunkalaisten joukkoon!”, kertoo Puranen.

Toivotan Marikan tervetulleeksi Peurunkaan. Marikalla on paljon sellaista taustaa, josta on yhtiöllemme hyötyä: hänen vahvuutensa on sisäinen laskenta ja hänellä on näyttöjä taloushallinnan prosessien ja järjestelmien kehittämisestä”, toteaa Peurungan toimitusjohtaja Timo Kaisla ja jatkaa:

 ”Pitkä ura isolla kansainvälisellä toimijalla tuo meille myös varmasti paljon uutta. Erityisesti analytiikka ja ohjelmistorobotiikka ovat asioita, joilla meidänkin liiketoiminnoissamme on tulevaisuudessa yhä suurempi merkitys unohtamatta meidän tärkeintä voimavaraa – henkilöstöämme. Toivotan koko Peurungan henkilökunnan puolesta onnea ja menestystä Marikalle uuteen ja mielenkiintoiseen työtehtävään!”

Lisätietoja:

Peurunka Oy

toimitusjohtaja Timo Kaisla

timo.kaisla@peurunka.fi
puh. 020 751 6500