On parempi herätä virkeänä

Peurungan hotellihuoneissa ja loma-asunnoissa majoittuu mukavasti niin koko perhe kuin yksittäinen matkailijakin. Herää virkeänä uuteen aamuun, pulahda kylpylään aamu-uinnille ja nauti runsas aamiainen.

Tee onlinevaraus tästä


Peurunkaan on helppo tulla

Peurunka on suosittu matkakohde ja kylpylähotelli Keski-Suomessa elämyksineen ja aktiviteetteineen. Peurunka sijaitsee Laukaassa, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Hotelli-info »

Paljon muutakin kuin huone

Huonehinta sisältää runsaan aamiaisen sekä vapaan pääsyn kylpylään ja kuntosaleille, kun varaat omista kanavistamme. Peurungasta löytyy myös paljon aktiivisija elämyksiä jokaiselle, taaperosta taattaan!
Tutustu elämyksiimme »

Lemmikit ovat tervetulleita

Asiakkaaksemme voit tulla myös lemmikkiesi kanssa. Tällöin voit majoittua päärakennuksen lemmikkihuoneisiin tai muutamiin Peurunkapihan huoneisiin. Katso lisää »


Kylpylähotellin päärakennus

Tasokkaat ja viihtyisät hotellihuoneet sijaitsevat lähellä kaikkia palveluita. Huonevaihtoehdot myös perheille, allergisille ja liikuntaesteisille sekä lemmikkien kanssa matkustaville.

Päärakennuksen osassa huoneissa on WLAN, kylpytakit, minibar sekä ilmastointi, huone n. 22 m², osassa huoneissa on lisävuode mahdollisuus 1 -2  henkilölle, saatavilla myös matkasänkyjä, ei kokolattiamattoja.

Tutustu tarkemmin.

Peurunka - Majoitus - Peurantähti

Majoitu Peurantähdessä

Tasokkaat, täysin varustellut huoneistot kylpylähotellin vieressä. Huoneistoja 2–4 henkilölle lisävuodemahdollisuudella.

Jokaisessa huoneistossa on sauna, olohuone, keittiötila ja parveke.
Hintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous. Huoneistoissa on käytössä WLAN.

Tutustu tarkemmin.

Majoitu Peurunkapihassa

Kylpylähotellin edustalla sijaitsevat rivitalojen huoneet ovat standard-tasoa ja ne ovat sopivat 1-2 henkilölle.

Huoneissa on omat wc:t ja suihkut, televisio, liinavaatteet.
Majoitu lähellä palveluita – vähän edullisemmin.

Tutustu tarkemmin.

Peurunka - Majoitus - Peurunkarinne

Majoitu tasokkaissa lomamökeissä

Tasokkaat loma-asunnot sijaitsevat 100 metrin päässä hotellin päärakennuksesta. Monipuolisesti varustellut loma-asunnot ovat ihanteelliset 1-6 henkilölle. Asunnoissa on olohuone, keittiötila, sauna, kaksi makuuhuonetta, sekä parvella tilaa kahdelle henkilölle.Huoneissa on 4 henkilön lisävuodemahdollisuus patjapaikoilla. Mökkejä on 3 kpl.  Tutustu tarkemmin

Peurunka - Majoitus - Peurunmäki

Edullisesti rivitalohuoneissa

Edulliset huoneet 2-4 henkilölle sijaitsevat n. 200 metriä kylpylähotellin päärakennuksesta.

Huoneissa on omat wc:t ja suihkut, televisio, liinavaatteet. Huoneet ovat edullisin vaihtoehtomme ja tasoltaan ne ovat budget-luokkaa. Peurunkamäen säästöhotellin huoneet sopivat myös lemmikin kanssa majoittuville.

Tutustu tarkemmin.

Peurunka - Palvelut - Majoitus 360

Hulppea panoramanäkymä!

Haluatko nähdä enemmän? Tutustu 360-asteen näkymään. Katso panorama »

Peurunka - Puoti

Shoppaile Puodissa ja Sport Shopissa

Peurungan vastaanottoaulan Puodista ja Sport Shopista löydät päällepantavaa urheiluun.

Puodista löydät myös ihonhoitotuotteet ja matkamuistot. Tule shoppailemaan »


AJANKOHTAISET TARJOUKSET

Peurunka

Talviloma Peurungassa

Riemukas aktiiviloma yhdessä!

Peurunka

Päivän pikaloma!

Loma löytyy läheltä! Päivän pikaloma sisältää aina kylpylän ja ruokailun.


Peurunka - 3 vuorokautta

Ryhmämatka virkistää

Peurunka on suosittu ryhmämatkojen kohde.

Peurunka - Elämys - Hilariushiiri

Hilarius Hiiri asuu Peurungassa

Vietä hauska loma Hilarius Hiiren seurassa Peurunka Areenalla kesällä 2019! Tule katsomaan uutta koko perheen kesäistä musikaaliesitystä ”Hilarius hiiri ja festariseikkailu” Peurunka Areenalla, säästä riippumatta! Esityksen lisäksi ohjelmassa paljon hiirimäisen hauskaa tekemistä, kuten huisi pomppulinna, metka seikkailurata, leikkialue pallomerineen, soittonurkkaus, kasvomaalauksia ja paljon paljon muuta uutta! Tutustu hauskaan Hiireen.

Peurunka - Elämys - Kesäteatteri

Teatterielämyksiä – kesällä ja talvella

Kuusan Kanavateatteri on suosittu harrastajateatteri, joka on noussut yhdeksi Keski-Suomen suosituimmista kesäteattereista. Katettu katsomo, hyvät parkkitilat ja iloinen ilmapiiri luovat Kanavateatterissa sitä oikeaa kesäteatteritunnelmaa. Talvinäytöksissä on käytössä  120-paikkainen sisäteatteritila.

Tervetuloa tutustumaan Korsuveljien museoon, jossa nähtävillä sota-ajan korsu sekä opas kertomassa tarinoita teemaan liittyen.

Katso lisää »

Peurunka - Elämys - Icecat areena

Laukaan Betoni Arenalla jääliikunnan iloa

Peurungan jää- ja curlinghallissa koet jääliikunnan riemua monessa muodossa curlingista rusettiluisteluun. Järjestä turnaus tai varaa curling-tuokio virkistämään kokouspäivän ohjelmaa. Viikottain yleisöluisteluvuoroja. Tutustu Laukaan Betoni Arenaan.

Peurunka - Elämys - Golf

Laukaan Peurunkagolf

Peurunka on suosittu golfpaikka! Laukaan Peurunkagolf sijaitsee vain 5 min ajomatkan päässä Kylpylähotellista. Suositut golfpaketit ovat varattavissa golfkauden aikana. Golf ja kylpyläyö samassa paketissa.

Katso lisää!

Peurunka - Elämys - Monkijäsafari

Elämyksiä moneen makuun

Peurungasta vain 5-10 min ajomatkan päässä sijaitsevat Varjolan tila ja Tupaswilla tarjoavat kokous- ja majoituspalveluiden lisäksi mieleenpainuvia elämyksiä, kuten koskenlaskua, mönkkäri- ja kelkkasafarit.